-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Azok a cipők, amiket van 150+ int, vit/life%, 50+ all res, 10+ ms mind drágák. A fire walkers talán kicsit olcsóbb, de abból meg ritka a 70+ all res, ami az ice-n alap. (Arról most nem beszélek, hogy az ice-n a socket miatt lehet akár 300+ int is, mert az viszont iszonyat drága.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Lokids
addikt
Az a baj, hogy lg monk vagyok, így a firewalkerrel jó sok resistet veszítenék, hacsak nincs rajta alaból 70+ allres. Ami meg nem olcsó szintén.
Arról nem is beszélve, hogy olyan cipőt amin 200 dex, kb 100 vita meg sok allres (+lg res esetleg) és ms is van szinte nem is létezik. A gondom az, hogy összesen 42K hpm van, és abbó la fegyverem ad 180 vitát, szóval hp-ban nem nagyon bővelkedem. Nem szívesen áldozok fel statot MS-ért cserébe.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
persil
nagyúr
"Az a baj, hogy lg monk vagyok"
Lehet váltani kéne samsung monkra...Hülyeséget félretéve, szerintem monknak 42k hp rengeteg, hacsak nem direkt erre gyúrsz. Egy 5-8at leadhatsz belőle a dps/moving speed javára, és tapasztalatból mondom, hogy 70 allrest beáldozhatsz nyugodtan a fire walkers egyéb bónuszaiért.
Ahol meghalnál, ott a +70 allres sem mentene meg.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Lokids
addikt
Mostani cuccaimmal 850-es az allresem. az nem sok. Így is gondolkozok, hogy a fenébe jussak vissza 900 fölé. És 42K hp egyátalán nem sok. Pontosabban én nem érzem annak, mikor a vortex beránt az arkán lézersó kellős közepébe. Ott nem segít az 1700 LOH sem.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
persil
nagyúr
Annak idején pont 850 allressel és kb 30-32kp hp-val öltem meg infernós diablot, az most olyan mp2 lenne talán. Azóta szerintem sokkal fontosabb lett a játékban a dps, mint a védelem.
Szóval csak azt mondom, hogy ha fontos a moving, akkor azt a 70 minuszt még benyelheted és esetleg máson beszerzel egy keveset. Ha meg lesz moving-gal együtt a 850 allres, akkor szerintem már különösebb figyelmet arra nem kell fordítanod.
Most a melee wizardomnak is annyi van, pedig az a monkhoz képest cukorból vanEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mikromanus
veterán
neked és a többi témát érintő hozzászólónak:
Az extra MS-es cuccokon vagy nincs all resist, vagy nem adnak annyi DPS-t amiért érdemes lenne beáldozni egy item helyet. Vagy csak szimplán olyan áruk van, amit ha lenne se lennék hajlandó érte fizetni. Az opciók közül:
- inna gatya: kevés statpont, armor, nincs allres, se main stat (str). Ezek közül egy lehet rajta. Ezzel szemben egy jó rare gatyesszal össze lehet dobni 2-300 statpont +2 socketnyit magas allres és esetleg némi armor mellett. Lehet adna sebességet és esetleg sebzést is, de nem éri meg azt a 2-300 armort, 200 vita minuszt, meg esetleg némi all resistet barbárként.
- Tyrael: kevés össz statpont, armor, vagy iszonyat drága. Az Immo armort nem veri semmiképp. Ezt sem érdemes beáldozni
- Lacuni: se armor, se main stat, se all res, se chc kezdésnek. Ezek közül közepes mennyiség lehet egy vagy kettő, de egy olcsóbb strongarmot vagy raret nem nagyon tud kiváltani. Sok a lyuk ezzel a védelmen, vagy sebzésben se ad semmi többletet.
Azt' mi jöhet még?A sprint és a MS segíthet épp a haladásban, viszont más skill iszonyat erős sebzést és/vagy életpótlást adhat. Sokat számít ám az, hogy csak törsz előre és semmi kite és helyezkedés nem kell, scak átgázolsz mindenen. A WW build talán jól bírhatja a strapát, de a gyilkolási sebessége igencsak elmarad egy seismic-rend-hammer-OP skill kombóból 2, vagy hármat használóval szemben.
No. Kb ez a véleményem. Inkább berakom off-topicba, mert nem igazán trade téma[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
oxox
addikt
dps-ed mennyi? az lg lighting resistet jelent?
sajna nekem is dps-el van gondom, buff nelkul most 50x k...de lvl5-ig semmi gondom nincs (60k-70k hp, +1950loh, meg regen is van valamennyi, az attackspeedem meg 2.28 koruli)...amugy en mar banom, hogy nem lightingra mentem..sokkal olcsobbak hozza a cuccok (cipo lehet pont nem, de minden mast olcsobbnak lattam), mint fire resisthez...
mikromanus:Tyrael-t pont nezegettem reggel...50misi lenne az amire lehet megerne valtanom, de resistet igy is buknek jocskan...fejbol megnemmondom melyik legend ches van rajtam (allres+fire resistes), de 300 feletti dex+vit, 150 resist, 5% life rajta...sajna a tyarel nem alternativa...ill. annyiert vicces lenne...inna gatyam volt, el is adtam 16misiert...a 3-4misis blackthorne sokkal jobb statokban is, es meg loh is van rajta
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
nezd meg pl. a blackthorne-os amukat fire resistel, es lightning resistel...egy hetig szemeztem veluk....aztan vettem egy lightingosat 9misiert (mert fire-ban ugyanaz 20-25 volt)....ra egy hetre sikerult 1d11-el vennem 13-ert egy fire resistest, es orultem, hogy a regi elment 8-ert....de a mempo sisakokkal is ugyanigy voltam...a sima rare gyurukkel szinten (be is tartalekoltam mar nehany droppolt lightingos cuccot...az ov pl meg most is all+lighting resistes rajtam, de meg igy is jobb mintha 15misiert vennek egy ugyanilyet fire-ban...) ...szoval lehet Te igy erzed nem tudom milyen kasztkent, de fire resistes monkent ezt nagyon nem igy erzem...
DonMedve - pls tedd be ide a kepet, vagy ird be az ertekeit, mert nem tudom megnezni..ill. milyen aron lenne?
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
persil
nagyúr
Hirtelen sima cuccokra gondoltam! Legend-ben természetesen, hogy van eltérés árban resist-től függően.
Én arra gondoltam, hogy a resist típusa önmagában nem változtat az áron semmit.Szrk.:
Természetesen monkról beszélek.(bár azóta már wizarddal játszom)
DonMedve csizmája egy havi fizetés, így első blikkre...[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mikromanus
veterán
Most hogy nézem resistben épp nem is bukó. Max ha ezzel nincs meg már a kettő immó itemed. akkor -60 allres. Statpontban kevesebb. Nincs alapból vita és socket és armor. Ezekből meg max egy lehet.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DonMedve
addikt
Parancsolj.Most van egy hasonló AH-ban 600millánál jár a bidje,tehát akörül lenne ez is de még figyelem mennyiért fog elmenni.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
oxox
addikt
igen azokra nagyobb erveny..de azokra sem teljesen igaz minden esetben. Fire resistes monk egyszeruen tobb van mint pl. lightingos...regen arcane-os volt nagyon felkapva.
Az emlitett rare ovet dropolta a jatek..durvan emelte az ertekeimet, kiveve a resistet. Felraktam mert, igy is 800 felett maradt, es gondoltam majd eladom, es cserelem fire-ra. Ugyanez az ov 15-20m + lett volna fire resistel akkor (lehet most kevesebb), lightingos meg volt 8-10ert...ezert mardt rajtam..Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Lokids
addikt
A DPS-em 69K (unbuffed)most.
Az inna gatya nagyon is jó, főleg, hogy igenis ad resistet (jó, enyém csak 44-et), de 9% IAS, és mégha 1%, de akkro is chc-t ad. 2 sockettel, kaviccsal elég jó main statot ad, ráadásul mivel nekem a sapim is inna (azt nemtudom mi válthaná le), így megkapom a 130 dex bónuszt is. Így már nagyon is jó féle. Blackthorne gatyát eladtam, de az öv és a vért az bejövős. Semelyik másik övön nincs 255 dex, a Vért meg alapból fasza és +100 vita a setbónusz miatt.
Ha sikerülne olyan hellfire ringet legyártani mint egyik ismerősnek, hogy ias max, chc max és 40% chd + mainstat és sok resist is volt benne. Na az még sokat dobna a sebzésemen.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kornel76
aktív tag
Ezekre várnék price checket illetve ajánlatokat, ha valakinek megtetszik valamelyik akkor ne tartsa magában , ajánlattal együtt keressen meg nyugodtan:
A WD offhandből egy darab van, véletlen duplázás volt, csak nincs kedvem szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
oxox
addikt
DonMedve- "sajna" str-es, amugy popec
Lokids - mint irtam nekem is volt inna gatyam, sapi meg mindig megvan hozza...mondjuk en alapban attackspeedre mentem, (nem crit chance-ra), azert, hogy ha egy vortex kozepen allok, alamgyujtva akkor is meglegyen a loh+attackspeedbol a kello regeneracio....mempo sapkam van +200dex, fire resist + all resist+ attack speed+life+socket...13misiert biddeltem (17-19korul voltak hasonlok) az ossz res rajta 100 feletti...ezt tudom javasolni inna helyett...
Egy bajom van vele...hulyen nez ki rajtam...sot a vile shoulderrel kicsit egymasba is nonek (bug)
G^zC^mp€r - szep naci...mazlista
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
-
DonMedve
addikt
Azt várom,hogy lemenjen a BID,utána ahhoz igazítva lövöm el az enyém.
Expired!600milláért elment.Ennyiért eladó az enyém is.Hétvégén feltolom én is.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Sirandrish
legenda
válasz DonMedve #7523 üzenetére
Engem ugyan nem érdekel de ha AH-ban adod el 600M-ért abból épphogy 500at kapsz kézhez szóval szerintem ha itt szeretnéd eladni akkor némi "PH-s kedvezményt" tolhatnál..
Így mi értelme lenne megvenni kéztől?Ez nem gecizés, csak egy javaslat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DonMedve
addikt
Tuti.Szerintem 594.987.058-at nem ad meg senki kezdő BID-nek,persze lehet tévedek.
Csak mellékesen jegyzem meg,hogy az elejétől figyeltem a licitálást ami 300milláról indult.Érzed a különbséget a Te 10millós ajánlatoddal szemben!?D1rect: RMAH-ban sincs 250€ szerintem bár most van fennt hasonló 250€BO-ra,de abba magasabb a str.,bid 60€ van megadva kezdőre. Kiváncsi leszek hol áll meg.
Sirandrish: Teljes mértékben igazad van.
-
persil
nagyúr
válasz DonMedve #7529 üzenetére
"Tuti.Szerintem 594.987.058-at nem ad meg senki kezdő BID-nek,persze lehet tévedek."
Csak rá kéne kattintani a bid gombra és azonnal kiderül.
Ha a kiírt pontos összeget ajánlja fel a játék, akkor az csak a starting bid, amit te tehetsz meg, ha viszont ott nagyobb összeget ajánl fel, mint, amit a listában láttál, akkor legalább a kezdőt már megtette valaki.(ergo a tárgy mindenképp el fog kelni)
Egyébként meg igen is szoktak megadni ilyen számokat kezdőlicitnek, pont azért, mert aki nem tudja, hogy lehet megnézni, az hiheti, hogy már valaki licitált a tárgyra és talán jobban ösztönzi, hogy ő is rádobjon.Ezért kaptam stroke-ot, amikor megláttam, hogy egy 2 socket-es manticore-ra már megtették a 2milliárd(igen.. ) aranyat, mint kezdőlicit.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz DonMedve #7529 üzenetére
addig húzod az eladást, meg annyira ki akarod venni belőle a nagy pénzt, hogy mire rászánod magad, meg végig szenveded, addigra majd a felét sem éri...
(#7530) persil a koreai szerveren az egyik fullos manticore (1300 fölötti dps, 2 socket, 90 fölötti chd) több, mint 30 embernek van meg, és naponta növekszik kb + AH-ban van még belőle vagy 10 db 6-800 milláért... annyit dupolnak, amennyit akarnak. Azon csodálkozom, hogy ez még nem terjedt át nagyon az EU-s szerverre
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #7506 üzenetére
Az Inna gatyán lehet allres.
Más: A figyelmetlenség megbosszulja magát. RIP Hellfire Ring
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
félisten
249-et kap meg, ha bneten marad.
(#7529) DonMedve:
Simán megadnak tört értékeket kezdő bidnek, hogy úgy tűnjön mintha lenne rajta.
Én kerek érték * 1.05-öt szoktam megadni, ha nem párE goldról indul.(#7532) Thrawn: Ezt elbuktad?
(#7534) F-ECT$: Ohh, tényleg.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Thrawn
félisten
válasz RockHaRD #7535 üzenetére
Véletlenül egy brimstone-nak való legendary helyett ezt sikerült bezúzatnom a kováccsal.
oxox: Nekem dexes kell, ez volt a 10. és egyben legjobb rollos gyűrűm.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
persil
nagyúr
Igazából óriási gyökérség, hogy azt a hellfire-t, ami nem jó, nem lehet eladni... Legalább betöréskor adna vissza valamennyit a hozzávalókból, vagy valami...
-
RockHaRD
addikt
így se olyan vészes összekaparni egy hellfire ringre...
ha valakinek van egy minimális baráti köre, akikkel überezik, akkor azért tényleg nem nagy munka összehozni párat... ha picit is könnyítenének rajta (bezúzásnál 1 szervet visszakapsz), máris túl könnyű lenne.
kiegészítvén még annyit, h baráti társaság sem kell, mert csomószor keresnek general chatbe embereket überezésre olyanok, akiknek megvan ugyan a machine, de gyengék, vagy egyedül vannak
-
DonMedve
addikt
Tudom.Meg mint írtam,figyelemmel kísértem az összes csizma sorsát,ami bennt volt az enyém mellett és hasonlóan jó volt,ez ami elment, 300millióról indult.
-
kornel76
aktív tag
válasz LordAxwell #7543 üzenetére
13m AH-ban -15% ha itt kell valakinek.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sirandrish
legenda
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #7546 üzenetére
Inkább 11.5m avége de egye fenelegyen a tied 11-ért .
-
oxox
addikt
válasz kornel76 #7545 üzenetére
otthon megnezem a blackthorne cipo arat (monjuk 7-et tuti nem adok erte), de az immo ov 13misiert sok...nekem 221str-es ment el 3napja 16.5misiert /3% steal/ korabban linkeltem...szerintem ez 13-ert ez igy sok...de ne legyen igazam, es menjen el ah-n...11m mar baratibb
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kornel76 #7547 üzenetére
Nem ugyan olyan a számológépünk ez már biztos...
De szerintem a tied a rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #7549 üzenetére
Igazad lehet , de a 13m 15%-a akkor is 1.95m , akkor egyikünknek sincs igaza . Legyen 10 akkor , 1 misin nem veszünk össze .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest