- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #26595 üzenetére
MPL8-9-en is egyhitelek haranggal (a spirit csökkentettel), macikkal 7-ig.
Ha a mob nem sétál bele, akkor IJ kártya.
SS MPL5-6tól nem egyhitel semmit se. Ergo itt még helyezkedni is kell...mint egy DH...
Nem fikázom, csak felkészítem maga lelkileg egy barbárra, ami igen csak csíra első blikkre egy WD+Monk páros után...de megint nem válaszoltál a kérdésemre...ezek közül melyik egyhitel egy mob pakkot, hogy ne kelljen egyesével ütlegelnem 5-6-7-8 fős mobcsoportot...mpl6-tól felfele...
Jahhh...mellesleg Monkkal inkább porszívózom... És úgy se lassú...szal nem csak ahhoz hasonlítok...Szóval, hogy egyszerűbb legyen megérteni mit akarok/szeretnék/hiányolok...mutass egy olyan skillt amit mpl6-tól felfele képes egyszerre több mobot is ÜTNI 10+ távolságban, vagyis megütöm a legelső mobot és megérezze a tőle 10+ yardon levő is...
(#26600) Bird: Mondjuk egy olyan pályát nagyon el tudnék viselni...sok kis fetish-vel... Kiheverted a múltkori mpl9-es runt? Szerencsére a gépem nem akart felrobbanni se a kutyáktól, se a maciktól, se az archontól...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #26602 üzenetére
Mennyi az
ePeniseunbuffed DPS-es a monknak? Mennyi harangot tud ledobni Quasimodo ha rátör az 5 perc?
Nekem ugyan nem 1 hit már MP8-on a komolyabb fehér mob sereg és az elit sem (a pókok és alap csintvázak azt hiszem még azok), de folyamatosan potyognak a súlyos fémtárgyak az égből. Kb 5-10 percenként kell csak ráfanyalodnom más támadásra. Valamit valamiért.SS WT mellé jó skill. Csak ilyen elaljasult monster damok mellett már nincs becsülete a távolsági támadásoknak. Mocsok casualbarát dolog ez a sok nerf a bliz részéről...
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #26606 üzenetére
Azért kérdem. Az egyhites buildedben mennyi az annyi? Mert ezzel a satnya kétfegyveres kombóval nem zúz szerintem olyan nagyot a harang, mint amit illene. vagy ezt használtad MP8 harang tesztre is? Hm-hm...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mpierre
veterán
válasz mikromanus #26598 üzenetére
Na ilyenkor kell benyelni a feart egy elittől és Tolnát-Baranyát végigfutod egy klikkre. WW babrb jó ilyenkor, mert bugos. Kimarad néha a fagyi, meg a fear is amit elit oszt.
Gorneck23: Elég dps-sel a cleave a robbantós rúnával. Nekem mp5-ig a sima cleave is megteszi, fury generátor rúnával.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #26607 üzenetére
Ezt buff után próbálgattam kiegészítő támadásként nem volt rá se külön gear, se külön build (hacsak nem tekintem annak, hogy a rántás helyett harang van bent), de 200+ volt rajtam akkor is...most olyan 260-270k lehet rendes gearben. De majd visszakérem a gyűrűm, visszateszem a mempom és teszek egy próbát vele ismét. Most porszívozók...[link], magas mpl-en SOJ-ra (cold dmg+30% elit+12% crippling) cserélem a HF-t.
Egyedül és csapatban is bevált build...überre mást használok. Azt sajnálom egyedül, hogy a fallenek kezelése miatt néha kénytelen vagyok a vakítást is vinni, pedig a palm messze jobb cucc.
Csak ugye pl legutóbb 2 WD, 1 Archon társaságában a fallenek igen csak megtréfáltak mpl9en így némi védelem kellett...szal maradt is bent. Meg mikor DHk előtt megyek is jól tud jönni.Skorn nekem lassú...szal kb esélytelen, hogy vmikor használjam...
(#26610) mpierre: Megnézem.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
davidsito
aktív tag
Új KASZTOT kérünk!
úúúú de gagyi lett ... ez van!!
[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
mpierre
veterán
válasz davidsito #26612 üzenetére
Neki minek a stormshield? 4 Fury és kész a cséphadaró gőzgép. A EF tulajdonságai alapján milyen attack speedje lenne ennek? Mondjuk mindegyiken van +0,25AS.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
MrCsiT
addikt
Ma én is tapasztaltam a wizz-nél a loh- hibát.. mp7, SB 950 loh-al meg tudott ölni a refivel... (630 allres mellett, 2.72 as és 53.5 chc volt)
Ez korábban sosem volt így...
Blizz elmehet a sóhivatalba...
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
TeeBee73
veterán
Állítottak valamit a drop-on? Lenéztem egy picit FoM-re (mobilnetről Act3-ra még egyszer nem megyek ), mire a Wardent megtaláltam, majd' tele volt sárgával a batyu, jött a DE is kb. minden második pack-tól, az arany is 1500+ felett potyogott némelyik hullából.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gyuri27
félisten
válasz davidsito #26609 üzenetére
Én is így voltam vele. Aztán kerestem az újat a mást. Wd, wiz, monk 60-s. Némi paragon is van rajtuk.
A dh csak 20-s (sajna annyi emerald a földön nincs amennyi kéne, így az picit áll). Most meg elkezdtem a barbit. Én játszani szeretek. Nekem egy karival ezek a 10-12 perces runok a halál. A kieg meg messze. Így lefoglalom magam.Amd - Radeon - Ryzen
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #26616 üzenetére
Gyáááááá....!!!! Tényleg. Ez súlyos hiba!
Bár azokkal meg palacsintát lapít mindenkiből... Véres palacsintát. Ez az! Az új kaszt a vámpír lesz! A horadric hambival fog rohangálni, mert azzal törli fel a drága cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Van vmi hír a peccsről? Van esély hogy ehéten gyün?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
granini
őstag
válasz LLKobe #26626 üzenetére
Abbol szénné craftolod magad..
Egyebkent egy ilyen Tyrael szeru kaszt se lenne rossz, alapvetoen Paladin, de skillbol at tud alakulni arkangyalla.. es buta lesz mint a s**ggem es az utolso pillanatban esik majd csak le neki hogy ja hogy az a csuklyas vandor wazze az amugy Diablo volt?!?!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz granini #26627 üzenetére
Valami reflectra épülő kaszt esetleg str vagy vitás main stattal. Minnél több ütést kap be, annál többet sebeznek az aktív skilljei mondjuk, meg területre ható reflectes skill. Alapfegyver: szöges korbács. Kb így nézne ki a női karakter:
-
granini
őstag
válasz mikromanus #26628 üzenetére
Blizzard's got talent..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
havri1
félisten
Helló!
Segítsetek már pls!
Szereztem öcsémtől végül egy demo kódot (ki lehet vele próbálni a játékot elmondása szerint), és letölteném, aktiválnám stb. Hol a fenébe lehet ezt elkezdeni ?:-)
Egyszer már csináltam egy másik kóddal, de biz isten nem találok erre infót blizzardonKöszi!
Itt regeljek új accot?
[ Szerkesztve ]
havri
-
SLYM
veterán
mantra of conviction csak a társaknak ad DPS-t, vagy nekem is? kiírni tuti nem írja ki, hogy annyival több lenne
-
Cadal
őstag
Jól jön az mindenkinek a partyban, repkednek a nagy számok! Csak spammeld a skillt 3 másodpercenként.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz havri1 #26630 üzenetére
Ha már játszottál, akkor van bnet accod. Nem kell újra regisztrálni. Kód sem kell. Már nincs "demo" verzió, csak starter tudtommal. Belépsz játékba. Ha nincs "igazi" kódod, akkor starteres vagy és korlátozottak a lehetőségeid (lvl korlát, csak skeleton king killig). Ennyi
-
MrCsiT
addikt
válasz F-ECT$ #26622 üzenetére
2954 az armor , de NEM ezen múlik..
AszSzuli találta meg a megoldást : az volt a gond, hogy a dps oltárán be lett áldozva a védelem : a Diamond Skin-nél , ha Diamond Shards rúna ( + sebzés) van beállítva a Crystal Shell (+ védelem) helyett, akkor a loh nem képes már felfogni a reflectet..
Visszaállítva Crystal Shell -re, semmi gond nincs..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #26499 üzenetére
Neztem mar masnal is ezt a buildet itt mi termelne a furyt?
Netan full IK + passziv?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Ha alacsony levelen akarsz Tempest Rush Monkolni akkor nem kell LS-s Skorn siman jo egy Life after Each Kill-es amit tenyleg gombokert lehet venni. Pl elsőre ilyet vettem: 1300 DPS 3500+ LaEK 180% crit + 300+ dex. Ez volt kemeny 4322 gold-ert.
Nekem mp0 jött be legjobban, a legtöbb mobon 1x kell atszaladni az eliteknel meg benyomom a serenity-t és kész, nem harangozok, inkabb a breath of heaven blazing wrath runajat hasznalom az ad + dps-t.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
havri1
félisten
válasz mikromanus #26633 üzenetére
Azaz, közben megnéztem már.
Sajnos a rigi bnetes accommal nem tudok belépni. Nem tudom az adatait..újraregeltem. Starter edition telepítőjét leszedtem, de nem megy fel a gépre sajna..áll a telepítés..havri
-
Face8814
őstag
Jól gondolom hogy ez egy piszok jó vétel volt 7,2M-ért?
Meg merem kockáztatni hogy a legjobb vásárlásom mióta játszom.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
mikromanus
veterán
válasz ReFleXx #26637 üzenetére
Az Ik set bónusz adhat ütésekhez extra furyt ha jól értem, de ez nem sok és nincs. A "fő" skillem a hammer. Épp a többi közt is van 1-2 ami ad furyt, de önmagában a fury csak fogy. Battle rage után critenként kapok 15 furyt, ha procol (hammer jó ebben), de a HotA 20 furyba kerül. Opciók:
- Unforgiving passzív: megállítja a fury csökkenést és növekszik is másodpercenként 2 ponttal (használom)
- "alap" támadás beállítása, ami nem fogyaszt furyt, hanem termel: frenzy, bash, vagy cleave ilyen. A bash -nak van a legjobb egy ütésre vonatkozó fury töltése. Rúnával még erősebb. (Ezt kihagyom ha lehet kétkezes fegyvernél)
- HotA erőforrás csökkentő item használata: kisebb a költség, hamarabb megvan a fury hozzá. HotA bónusz lehet SoJ-on, Marán, Skull Graspon, barbár fegyveren és talán pajzson is. A ringek és amulett közül 1,
vagy 2 még tán hasznos is lehet ezen felül is. (SoJ-t használok -5 HotA-val)edit: amíg nincs fury, addig csak csapkod minden bónusz nélkül. Ha a run elején eladja a korábbi szajrét, meg azonosítgatja a lomot,a kkro kb maxról indulhat.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
nekem kedveskedik most extrán az ah, vagy megrokkant?
az, hogy nem jön meg az item a trükkök bevetése után..hát lassan megszokjuk. de hogy eladtam hcben egy itemet és processing felirat van, mintha rmahban adnál el valamit...na ilyet még nem láttam -
nagyarpad
csendes tag
Hally!
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy mit kellene vásárolnom/fejlesztenem a barbáromon. Jól gondolom, hogy a fegyveremet érdemes lenne lecserélni két egykezesre? Mik az ajánlott fegyverek? Mely dolgokat kellene még lecserélni?
Segítségeteket előre is köszönöm!2009. április 16-án megszületett Hanna kishúga, Tessa. Hurrá...
-
Sirandrish
legenda
válasz nagyarpad #26645 üzenetére
Szerintem ez erősen keret függő mert kb bármelyik slotot tudnád cserélni viszonylag olcsón.
Szóval a kérdés hogy mennyi goldod van a műveletre és mit szeretnél? DPS-t?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyarpad
csendes tag
válasz Sirandrish #26646 üzenetére
Jelenleg 200-300 milliót tudnék elkölteni. Igen, én DPS-re gondoltam, de szívesen meghallgatok minden tanácsot.
2009. április 16-án megszületett Hanna kishúga, Tessa. Hurrá...
-
Reinhardt
őstag
válasz mikromanus #26641 üzenetére
Ami meg hasznos lehet az a Superstition. Nekem e melle mar hota fury csokkentes se kell, ha az elit molten/desecrator/electrified/arcane/plague/fire chain, amibol azert egy szinte mindig van rajtuk. Act1-ben pl. a wardent siman le lehet csapni ugy, hogy vegig max kozelben marad a fury, csak ra kell allni a moltenre es utni a kecsket
[ Szerkesztve ]
-
Rushyk
tag
Asszem abbahagyom a dex-es hf ringek készítését Bár a régi se volt rossz
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz nagyarpad #26647 üzenetére
Mondok néhány javaslatot aztán majd mazsolázol.
Az IK set az felejtős..2 darab maradjon a resi miatt a többi cserés.-Öv helyett WH belt..100+STR-el +9AS,45+CHD-vel is fillérekért lehet már szerezni, és dobna rajtad cirka 20K-t...persze ez gear függő de a végére lenne annyi plusz.
-Ebből következik hogy passzívnak berakod a LS-es mondjuk a berserker rage helyére, vagy veszel egy olyan 1kezes fegyvert amiben van.
-Nadrágot mindenképp cseréld egy 60+resis, 200+VIT-es és 120+STR-es socketes gatyóra..life-t is bezsákolsz keményen és a ringekről leszedheted a resit hogy a DPSes boostolják.
-Ringeket cseréld , CHC+CHD+AVG DMG ÉS STR-esre..nyilván ahogy a pénztárcád engedi. Ha DT barbi akarsz lenni akkor némi AS is kellhet szóval nézelődj AVG DMG nélkülit is +AS-el...ha van benne egy kis VIT vagy resi az sem baj
-Cipő helyett mehet egy fire walker 200+STR-el, all resivel..MS garantált rajta..ha belefér akkor némi VIT is kerülhet rá.
-Kesztyű helyett vagy megpróbálsz craftolni vagy veszel egyet..lehetőleg minél magasabb STRe-l, 8+CHC-vel és CHD-vel..ha úgy van akkor kicsit kevesebb STR-el és mehet rá AS is.
-Vállas helyett craftolj valamit...ennél félgőzzel is sikerülhet jobb..STR tuti több lesz benne aztán csak 2 stat kell..magas resi meg VIT..
-Bracer helyett is próbálj meg craftolni egy STR-eset amibe VIT, resi meg legalább 4,5CHC van.
-Amu-ról szedd is le a resit és mehet rá 8CHC,60-80+CHD(ami belefér), STR és ha úgy van mehet rá AVG DMG is.
-Ruhát próbáld meg lecserélni egy kicsit több VIT-esre..már nem olyan drágák az IK chestek.
-Fegyverek..main handbe vegyél egy AXE-t a CHC miatt, az OH-ba meg akármi lehet. Ha tényleg a DPS a lényeg akkor az egyik lehet fury..viszont arra figyelj hogy valamelyik adjon LS-t, ha nem passzívból akarod megoldani. És mivel Skornod van sok CHD-vel így a másik adhat CHD-t, hogy nem bukj azon sokat. Persze az lenne a legjobb ha CHD+LS+socketes lenne mindkét fegyvered, de az nemigen fog beleférni
-Sapi meg egyelőre maradhat..ha esetleg marad rá akkor nézz ez 230-240+STR-est...az is dobna szépen.Hirtelen ennyi!
Ha kell segítség akkor vegyél fel játékban és segítek összepakolni a cuccost
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest