Aktív témák
-
no01ricsi
tag
válasz Mr.Csizmás #21406 üzenetére
Digistaron azt látom, hogy csak rendelhető, nincs raktáron...de szentesre rákérdezek egyik kollegámtól
köszönöm az infótPSN ID: PRicsi83
-
persil
nagyúr
Valaki, aki szerzetessel játszik és healing mantrát használ.
Azt vettem észre, hogy az aktiváláskori 3sec-es megnövelt regen az nálam nem annyi, amennyit a skill ír. Elképzelhető, hogy hibás? Azt írja, hogy aktiváláskor 439/sec. E helyett nekem csak 336.
A rendes regen, amit ad(most ez nálam 220), az működik rendesen, csak aktiváláskor szar.Most mi lehet a baj?:S
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz Gyuri27 #21376 üzenetére
En nem tudok rola, de egyszeru szerintem, csak letolt, jobb klikk ra, create new authenticator, aztan itt szerintem csak Bnettel kapcsolatos infokat ker s annyi lesz.
Marha reg csinaltam mar, megmondom oszinten nem emlekszem ra, de most nem akarom vegignyomkodni, mert akkor torli az elozot. -
rt06
veterán
válasz D1Rect #21411 üzenetére
a kisebbik, hogy beugrasz a tomeg kozepebe es folyamatosan gyogyitod magad, ok meg belehalnak
a nagyobbik, hogy nincs alternativaja es szerintem nem kellene egy olyan skillnek sem lennie, ami kvazi kotelezo
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Bencus88
nagyúr
Srácok 29-es Barbár vagyok nyugis állapotban 260-as damage.Ez normális? A spelleket is belőttem a legjobbakra és az itemjeim se rosszak.Most költöttem el 150 ezret.Két egy kezesem van megfelelő a dps ekkora szintre?
-
ForRedGlory
félisten
Hát vagy nem nekem találták ki a WD karaktert, vagy a WD karakter hurkalé Diablo ellen, vagy béna vagyok, de Diablot 20 perc alatt tudtam megnyúvasztani WD-vel...
Aztán lehet mindhárom egyszerre.. -
proci985
MODERÁTOR
nightmare A2 actbossra milyen skillekkel érdemes menni sorccal?
első két fázis könnyen megy, harmadik fázisban folyamatosan halok:S. poti limitált, egy archon alatt nem tudom szétverni, egyébként meg folyamatosan sebződök és crystal skin se segít.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rt06
veterán
meg egy act-om van addig, majd megnezem enelkul (csak perpill az en build-em is arra epul, minden sebzesre van kielezve, semmi vedelmem nincs (buffolva tobb a sebzesem, mint az eletem)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Scholes9
nagyúr
válasz ForRedGlory #21418 üzenetére
Mindegyik kaszttal játszottam, de egyikkel sem volt olyan élvezetes, mint a WD-vel, a skilljei ráadásul nagyon változatosak
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
vendingo
veterán
-
félisten
Ez oké, de a Force Armorral ~halhatatlan volt a wizard, ha nem pakolt fel vit-es cuccot, csak liferegent.
Volt 4K HP-ja és 1000+ reg.(#21419) proci985:Magic Missile, Hydra, Arcane Orb, Magic Weapon, Sparkfiend. Ennek elégnek kéne lenni dmg-nek.
Mirror Image + Diamond skin védelemre."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
RI/OS
őstag
nah nézzük az infernót
-
miko_
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy véletlenül rámentem egy public game-re, de rögtön kiléptem, hogyan lehetne eltávolítani a listából azokat akikkel játszottam., mert elvileg a friends-t lehet törölni de a többit nem. Mennyire veszélyes egyébként public game-t játszani hallottam hogy azon keresztül pakoltak ki másokat is. Ha autentikátort használok akkor semmilyen módon nem tudnak lopni tőlem? Bocsi a sok kérdésért. -
proci985
MODERÁTOR
válasz D1Rect #21426 üzenetére
hm, ezt kicsit másképp csináltam, de összejött.
magic missile, psn hydra, blizzard, magic weapon, diamond skin, energy armour
mellé blur, temporal flux, evocation (diamond skin spawn miatt).
ja az enchantressem egyszer sem halt meg a csata alatt
taktika kb mérgezett egér volt. de dobott egy oké fegyvert, 1600 dam lvl45ön nem is rossz szvsz AH nélkül. 111.6 dam egykezes fegyverrel, hm.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Scholes9
nagyúr
válasz vendingo #21425 üzenetére
Az kemény lehetett, de azért tetszik a legjobban, mert nagyon változatos, ha akarsz petekkel mégy, ha akarsz azok nélkül
miko_: egy részére tudok válaszolni: addig ne játsz publicban, amíg nem fixálják, mert biztosan fogják és, ha jól tudom, akkor is el tudják lopni az accod, ha van Authenticátorod, amit csak ajánlani tudok
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Wizardnal melyik ha jobb, ha a fegyon "+x life after each kill", "each hit adds +x life" vagy "x% of damage dealt converted to life"?
Tippem szerint az each hites, gondolom azzal lehet a legjobban gyogyitani, bar lehet amelyik van damage dealtes, meg after killes is egyben, az jobb, nem igazan tudom. -
Mr.Csizmás
titán
starterben valakinek van kedve jönni? (nem volt a tescoban )
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Scholes9
nagyúr
Másnál is 100-150 ms között van a válaszidő? Lehet, h "tosztak" vmi, remélem ilyen is marad
-
Sonja
nagyúr
Találtam egy Black Mushroom-ot! Át lehet ezt adni másnak? Ha igen, akkor akinek kell az jelezze.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
ooooobi
senior tag
kétkezes fegyvereket mostantol szétbontom inkäbb, "szaréhugyé" se viszik el
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
killerjohn
addikt
valaki írna nekem pár inferno act1 tippet? az előbb 40 percen keresztül próbáltuk butchert megölni, csak az volt a gond hogy az egész party engem élesztgetett, mert 1 hitelt MINDEN skilljével, így esélyem sem volt kiteolni, vagy diamond skinelni, vagy healelni. 20K életem van, 21.5K sebzés, NAGY attack speed, moderált resistek. magic missile, arcane orb, frost nova, venom hydra, diamond skin (*2 absorb), magic wapon, +15% dmg. Meglehetősen jó cuccaim vannak, úgy 1M értékben, rengeteg IAS, INT, egész sok LIFE és némi allres, plusz physical res. ÉÉÉÉS butcher 1 hitel a legkisebb szar dárdájával...
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz boogie84 #21441 üzenetére
Accounthoz van ez a tárgy kötve. Itt is írják. Jó szar megoldás ez szvsz.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Ármester
Valakinek nincs kedve este 10-től Hellen act1 közepétől nyomni?
Priviben jelezzétek!
-
RockHaRD
addikt
valaki segítene nekem átugrani Hell-en az act2-t? kb a közepéig lejátszottam, de nem szeretem a 2. actot, ezért szeretném inkább a 3.-tól tolni.
GazCamp3r#1969 légyszi vegyen fel vki, aki már minimum hell act3-ba jár
-
Mr.Csizmás
titán
válasz boogie84 #21441 üzenetére
b mushroom, és egyéb csillámpónis vackok vannak acchoz kötve, gondolom azért hogy ne farmolja le bárki a titkos pálya összetevőket csak úgy.
btw. nekem a starterben már 2db van belőle, meg Wirt lába is megvan
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ármester
Miért van az, hogy aktiváltam az autentikátort és eddig csak az aktiválás után kérte a játék, többször nem?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest