Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz KSparrow #29675 üzenetére

    Nekem volt hasonló gondom egyik korábbi gépnél, bement egy hajszál a panel rétegei közé. Én házilag megoldottam a dolgot (nem volt már garanciám a gépre), de nem volt egyszerű. Próbálkozhatsz szervizzel, de lehet pénzbe fog kerülni a tisztitás.

    Az én esetemben igy oldottam meg (ha jól emlékszem, egy Latitude E4310 volt az alany):
    1. Kivettem a panelt (volt részletes leirás)
    2. Szétbontottam a panelt. Itt arra kell vigyázni, hogy legtöbb esetben valami ragasztószalaggal van összeragasztva amit nagyon óvatosan kell eltávolitani vigyázva hogy a panel szalagkábele ne sérüljön. A ragasztószalagokat nem árt épségben megőrizni a művelet végéig, majd azokkal visszaragasztani a panelt (hacsak nincs rá mód hogy kicseréld őket)
    3. Miután sikerült hozzáférni a panel belső rétegeihez (vékony áttetsző/átlátszó műanyag fóliák, gondolom a háttérvilágitás egyenletes eloszlatásához), sűritett levegővel ki lehet fujni mindenféle szenyeződést közülük.
    4. Összeszerelésnél felhasználtam az eredeti ragasztószalagokat (szépen vissza tudtam tenni, jóformán nem látszott hogy szét volt szedve) majd követve a leirást visszapakoltam a panelt a gépbe.

Új hozzászólás Aktív témák