Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArrayOfLilly

    aktív tag

    válasz adamsz82 #10023 üzenetére

    Igen.

    Ezért kérdezem, hogy érdemes-e most javítattni, vagy inkább várni kell.

    Mert egyelőre olyan hírek szállingóznak, hogy nem javított szériából érkezik a csere, hanem azok közül, amikről nem lehet tudni, hogy ugyanez-e a bajuk.

    Viszont a cikkben említett hiba nem az, hogy túlmelegszik, hanem az, hogy nem bírja a hőingadozást, a normálisnak tekinthetőt sem. Hanem bizonyos számú hűtési ciklus után az egyik ragasztóanyag vagy valami hasonló része, megadja magát.

    A legtöbb találgatás szerint a 84xx és 86xx alapú kártyák jellemzője: vagy az összesé, vagy néhány gyártónak szállított, néhány szállítmányra korlátozódik.

    Viszont ami biztos, hogy eddig senki nem publikálta, hogy melyik szállítmányokra.

    Az eddig kiadott javítás pedig bios frissítés (dell), garanciakiterjesztés (hp).

    Az új gépek esetében is, amiket most szállítanak ezzel a sorozattal.
    Ami azt sejteti, hogy mégsem csak egy-két szállítmány a hibás.

    Éppen ezt kérdeztem eredetileg, hogy ki tudja, érdemes-e arra várni, hogy esetleg valamikortól határozottan állítható, hogy nem hibás alkatrészre cserélik. Vagy ilyen esetben arra játszik a piac, hogy majd csak elfelejtjük és a garanciális cserékkel szépen eljutunk a garanciaidőnk végére, amikor is úgyis érdemesebb lesz beruházni valami új technológiára, és szépen, anélkül felejtjük el az egészet, hogy valaki megoldotta volna az eredeti problémát.

    Csakhogy ez azt is jelenti, hogy ezek a gépek a garancia lejártával gyakorlatilag befejezik az életciklusukat. Legfeljebb pár hónappal élikk túl.

    No, van valakinek ilyen emléke/tapasztalata/információja?

    [ Szerkesztve ]

    http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák