- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
-
jlali83
csendes tag
Szisztok. Vegyetek valamit.
Tel.szám az adataimnál
-
Sanyabá
senior tag
32GB-os pendriv-et vásárolnék ! Köszönöm akik a 16-ra küldtek ajánlatot,de közben a 32 -re lett igény,(azasszony) . ja és 6000 alatt legyen az ára, mivel én nekem kell kifizetni.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
fenergie84
addikt
Intel s1156 procit keresek kölcsönbe! sör, csoki díjazás...(egy napra kellene, lapot tesztelni...)
Aki tud, segítsen! -
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
Pénteki, vagy hétvégi átvétellel keresném a következő cuccokat:
1.) Wlan router, ami wifin megbírkózik a 100mbit/s-es Digi nettel
2.) DVI->Hdmi átalakító (Ati 4850-hez)
3.) ~ 5m HDMI kábelJöhetnek az ajánlatok, lehet bombázni!
Jelige minél olcsóbban[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Nagyon lassul manapság a rendszerem (Windows 7 32 bit), ez ellen szeretnék valamit tenni. A formázáson kívül, pl. Első körben egy töredezettség mentesítésre gondoltam... A gyári program jó rá, vagy szedjek le valamit?
-
Bjørgersson
félisten
Biztos jó az is, de én minden hónap utolsó vasárnapján Defragglerrel szoktam átmenni az összes partíción, miután CCleanerrel kiganéztam a Windowst. Szerintem először próbálkozz ezzel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zolikaDB
veterán
Kollegám vett egy 14 éves G Astrát 600-ért az ország másik feléről, a felét cserélték karambol miatt, azóta a műszerfal olyan, mint a karácsonyfa... Orosz rulett. Persze akarni lehet mindent.
Nemdohányzó, doktorügyvédnő, nyugdíjas svájci papné hétvégi autója helyett használt autó lett volna, de látás romlása miatt arra sem használhatták, ezért gyorsan megszabadultak tőle, mert nem túl jó áron számolták volna be az új gyengénlátóknak kifejlesztett 645 BMW-be...
Ne álmodozz, vegyél autót, oszt ha nem tetszik eladod. Ez Magyarország. Olvasgass pl Totalcar-on. Ugyanolyan korú, de feleannyi kilométerrel rendelkező autók 40-50%-al drágábbak Németországban. A kutya nem fog neked kikímélt Focust v G Astrát adni 600-ért. Ha meg egy kiwaxolt, agyonszilikonsprézett romot veszel, akkor annak mi értelme van? Hogy ha nem költesz rá 600-at, akkor a parkolóban álljon?
Ez nevetséges, ember. -
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #910 üzenetére
Én a Win telepítés óta nem tartottam rajta karban semmit, de ez az eddigi legjobb rendszerem, semmi probléma nem volt/nincs vele Köszi, megnézem ezeket
[ Szerkesztve ]
-
-
Bjørgersson
félisten
Én is vigyázok rá, a lehető legkevesebb programot telepítem fel, ezt a ganézást is csak a szülők miatt szoktam havonta megcsinálni, annyi szir-szart megnéznek..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Papaj x
senior tag
Tetőkárpitozást vállalok rövid határidővel!
Ár: 15.000.- HUF
REFERENCIA!!
(aki nem tudja megnyitni, küldök neki data-s linket.)USB-s TV Tuner Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330E 6.000.- HUF
MEMÓRIA:
1db 1Gb Hynix DDR2 5300U (667MHz) 555-12 egyoldalas memória (egyforma) 1800/db
2db 1Gb Samsung DDR2 5300U (667MHz) 555-12 egyoldalas memória (egyforma) 1800/db
2db 512Mb Samsung DDR2 5300U (667MHz) 555-12 egyoldalas memória (egyforma) 800/dbMEREVLEMEZ:
2db Hitachi Deskstar 80Gb SATA 3.0Gb/s
Model: HDS721680PLA380
100/100%-os HD SENTINEL szerint 3000/dbRGB led modul, korlátlan felhasználás..! 450HUF/ modul
KERESEK:
Nem használt bútorokat, ami már csak a helyet foglalja..
15.6-os Acer laptopba xwga kijelzőt
2db Hitachi Deskstar 80Gb SATA merevlemez, HDD"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Bjørgersson
félisten
Nem fogjátok kitalálni mi volt az előbb nálunk itt Derecskén. Áramszünet! Egyszer húzzak el innen, a büdös életben nem jövök még csak a közelébe sem..
-
ati012
őstag
válasz Bjørgersson #918 üzenetére
Én is Derecskén vagyok most. Nem volt vészes egyáltalán ez az áram szünet. Talán 2-3 percig tartott.
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #918 üzenetére
A múltkor itt órás áramszünet volt
-
Blabcsi
senior tag
Ha még aktuális én a BoostSpeed-et javaslom, mellé pedig a Disk Defrag Pro-t Védelemmel hogy áll a masina? AVG IS 2012
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Bjørgersson
félisten
Nem azzal a 2-3 perccel van bajom, hanem hogy itt rendszeresen van.
-
Laraxior
titán
Nincs valakinek egy jo allapotban levo franciaágya eladó?
Panaszkodnak a csajok h kicsi.... marhogy az ágyam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
brekkhun
tag
Eladó Francia kártya pakli - 55 lapos, vadonat új
- 55 lapos kiszerelés
- fóliázott csomagolásbanÁra: 150Ft/csomag (ha nagyobb tételben vásárolsz akkor megegyezhetünk alacsonyabb árban is)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Laraxior
titán
Tiéd megvan még? A 830as...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
copass
veterán
ELADÓ M42 objektívek és tartozékok!
M42-EOS Pixco adapter fókusz visszajelzés, peremes, rekesz 1.4-4, fix 50mm - 4000 Ft
M42 Miranda kétszerező, tokkal, Soós Fotós - 3000 Ft
Vivitar (Kiron) 2.5/28mm csak Dörr új első sapka - 9000 Ft
Pentacon auto 2.8/135mm pici por, pici karc az első lencsén,sapkák nincsnek - 6000 Ft[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
übiii
tag
Üdv!
3,5"-os SATA 2-es 320gb vagy 500gb-os HDD-t vennék.Kizárólag 100/100-as érdekel,garancia és kevés üzemidő előny. Ajánlatok jöhetnek privibe
-
szabi911
csendes tag
szabi
-
törölt tag
Nem tiltottál le semmit az Ütemezőben, akkor defraggal nem kell foglalkoznod, csinálja magától rendszeresen.
A gyárival nincs érdemi probléma. Persze ha neked az kell, hogy mindenféle animált dolgok szaladgáljanak közben a képen, akkor tehetsz fel mást is.
CCleaner-rel és hasonlókkal meg óvatosan, időnként azt is leszedik, amit nem kellene.
-
blasko92
őstag
Nekem az éjjel lelógott a lábom az ágyról, és 5x arra ébredtem fel, hogy majd szétrobbannak, annyira elzsibbadtak
daa-raa én 1,5 évig használtam a Win7 64bitet lassulás, és minden probléma nélkül, a havi 2 CCleaner és Defraggler futtatása mellett.
Ja, és bátyám is használta, aki mindig teleszemetetle ilyen retek programokkal, meg sok letöltött sz@rral.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A jövő héten jön valaki Nyíregyháza felől Debrecenbe?
-
kungzi
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #924 üzenetére
Hova a picsaba tenned? Emlekeim szerint a kis szbaba nem fer el olcsobb lenne masik csajt beszerezni...a mostaninak a tokaji aszu se smakkol
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #941 üzenetére
Még nem mondtam volna? Költözök....
A másik szobába
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #941 üzenetére
emeletes ágy lesz ebből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Az is jó ha én alhatok felül. Vágok egy lyukat a pisztolynak és jóccakát
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #945 üzenetére
Az jo kis egyuttlet lesz... Ha szilank megy a dakoba meg jossz az urologiara le kell merni oszt csa... Mellesleg legyel olyan gavaller hogy kettyintes utan te a foldon alszol... No problem a love megmarad, csajod meg elfer
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laraxior #924 üzenetére
Az én ágyamat viheted akár ingyen is annyira utálom.
-
Chesterfield
őstag
Jár valaki mostanában nyíregyházán?
Egy apró tárgyat kellene elhozni.
Szokásos sör/csoki ellenében.
Ha van jelentkező, privátban megbeszéljük.
thx -
Peet210
őstag
SÜRGŐSEN eladó egy Acer P244w monitor. Pü-ben lehet érdeklődni.
Today's record, is tomorrow's motivation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest