- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
De ha egyszer szólnak neki, s magától nem jön rá, hogy más tematika szerint viselkedünk, akkor érdemes tovább ragozni??
Na húztam festeni
Inkább sajnáljatok engem
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
-
Laraxior
titán
válasz szabi911 #104 üzenetére
Megvan a 8 elemi? Hány év alatt?
(#103) Chesterfield: Én aszittem hogy ő az, amíg meg nem szólalt
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kryczek
aktív tag
válasz szabi911 #108 üzenetére
ezért mondom én hogy sürgősen csinálni kell valamit a felsőoktatással ebben az országban...
jó, nyilván nem találkoztunk még, de erre írták korábban hogy az embert ha más nem a hozzászólásaiból, meg az írási szokásaiból is megítélik. Ezért akartak segíteni a többiek. De te tudod...
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
petiwr
senior tag
Ti aztán nem nyugszotok meg a szöveg itt
-
vamzi
senior tag
válasz szabi911 #109 üzenetére
Szóval te egyébként egy tökéletesen író ember vagy csak elvből vagy rasszista és analfabéta?
Azt pedig, hogy az egyetemre is olyan emberek járnak, hogy még írni sem tudnak, azt sajnos tanúsíthatom, de ez inkább az egyetemet minősítiÉs igen, csak azért is lesüllyedek, hiába a szamár és társai...
-
csapee
őstag
Nah mindjart jon a modi, akkor lesz itt tuzijatek.
Csapee
-
dudikpal
senior tag
Új IDE vinyót keresnék számlásan. Minél kisebb, annál jobb.
Eddig 250GB/17000Ft a legjobb ajánlat, érdemes egyáltalán tovább keresni? -
Daniel Alves
őstag
Óriási ami itt megy
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Cybertrone
veterán
Hol van ilyenkor a mi hos modink? Lelohetne valaki mar ezt a faszit, az uj topik fele hozzaszolasait o termelte... Eddig hol volt? Uj topik uj "emberek"?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
qfm
őstag
válasz Cybertrone #118 üzenetére
Ha más nem, majd kap azért, mert folyton 5 percen belül újat ír, nem szerkeszt.
-
Plavix
tag
Apróim, és egy 2+1 félszobás, olcsó rezsijű lakás eladó a Fényes udvarban bérlővel, aki nem mindig fizet.
[ Szerkesztve ]
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
mongo
tag
Keresek 478-as hibátlan alaplapot minél hamarabb
-
erdoke
titán
Itt egy teszt az erősítőről, illetve egy kép. Kicsit karcos már, illetve a távirányító rozoga, de utóbbi is működik. Én egy Harmony 600-zal használtam, illetve használom a cuccaim most is.
A legjobb aláírás a héten
-
giigz
veterán
30-40k körül érdekelne MTB kerékpár, 26"-os kerékmérettel, tökéletes állapotban.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
A gyerek hegyezőjéhez keresek 6V DC 1A adaptert vastag cső alakú csatlakozóval, aminek kívül van a +.
Sör/csoki vagy aprópénz.Eladó / cserélhető dolgaim:
Nokia kiegészítők és képek róluk.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Whirlpool AWE 2214 alkatrészei
Valamint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Ayg0
senior tag
Szeretnék összehozni egy pár napos baráti hangulatú LAN-t néhány emberrel (max 12fő) a Csapókertben. A helyiség adott, a bútorzat egy része úgyszintén. Van klotyó, kézmosó, ottalvásra nincs lehetőség. A szomszédban 9-20.30-ig büfé üzemel, minden van mi szem-szájnak ingere. Részvételi költség természetesen nincs, de az elhasznált áramot a végén /főre bontva közösen álljuk.
Amire még szükség lenne (ha meg lesz a létszám):
- egy minőségi hálózati elosztó (router / switch)
- RJ-45 kábel amit mindenki saját magának biztosítTovábbi tájékoztatás priviben.
*mod: Futáshoz eddzőpartnert keresek: heti rendszerességgel (2-3 alkalom), késő délután/kora esti időponban 4-6km a nagyerdei atlétika pályán.
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
rayoliviero
veterán
-
_Fonzy_
tag
Mini hűtőszekrény eladó, mintegy 25 liter hűtőtérrel irodába, szabadidőhöz, kempinghez, autóhoz, hobbihoz, gyerekszobába, stb.
-
MY2K
aktív tag
Megéri az M0-án elkerülni pestet a Balaton irányába?
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Antimatrix
senior tag
Kajszibarack eladó termelőtől:
"nagyszemű" - fajtát ne kérdezzetek étkezési fajta - 490Ft/kg
Rózsabarack - inkább lekvárnak dzsemnek - kisebb termés de finom - 440Ft/kg
Szombaton tudok "bevinni belőle" - kérem a vásárlókat lehetőleg ne 1kg tételt vegyetek belőle
adok "kóstolót belőle" ezt fáról szedik!!!! nem permezett
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
pockhome
senior tag
csámindenkinek az új topicban!
írok már h visszataláljak
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Sanya595
senior tag
válasz diablo1984 #132 üzenetére
Jahh,de ha nem ismeri Pestet,akkor megéri neki,mert bent a sokszorosát is eltudja lönni.
-
Peti78
őstag
Hali, nagyon olcsó, nagyon csak netezős laptopot ad el valaki?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Sanya595
senior tag
válasz diablo1984 #137 üzenetére
Ezt értem,de a kérdésböl nem derül ki,hogy van-e gps-e.
Meg az is lehet,hogy egyszeri alkalom éa akkor meg nem gondolnám,hogy gps-t fog venni emiat.
Igazából mindenki leirta,hogy mért nem vagy igen.
A többitt neki kell eldönteni.
Igazából a 0-ás +30 akárhány km és +45 perc legalább,mert ott haladni is nehéz.
80-as km/h és mérnek is rajt sokszor. -
->Raizen<-
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz fenergie84 #140 üzenetére
Azok használják, akik nem tudnak oldalt menteni , nem nehéz pedig... főleg úgy hogy a legtöb emberke a büdös életben nem jjön ide vissza
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Papaj x
senior tag
Tetőkárpitozást vállalok rövid határidővel!
Ár: 15.000.- HUF
REFERENCIA!!
(aki nem tudja megnyitni, küldök neki data-s linket.)USB-s TV Tuner Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330E 6.000.- HUF
Pioneer DEH-1100MPB fejegység eladó 2010 jun.5-én vásárolt, innentől 3 év garral. Dobozában, tartozékokkal.
ÁR:12.000.- HUF
LINK!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
pockhome
senior tag
válasz fenergie84 #140 üzenetére
elnézést már na
aprókba viszont nem szoktam ilyet írni, inkább írok egy UP-ot de nem ezta helyesírás témához meg annyit hogy: ki hüle, haljon meg!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
torcsrent
tag
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használ Alcatel OT-995-öt? Vélemények? Pozitív negatív dolgai?
Ill. mivel csak Trénél kapható (vagy független, de minnél olcsóbban szeretném ) függetlenítése megoldható, csinált-e már valaki?
Olvasgattam a topicját, de ott kb mindenkinek tetszik szóval...
''a walesi srác aki legenda lett''
-
zolikaDB
veterán
Van itt aki etanolt használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs