- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Járt a napokban valaki közületek Pesten? Milyen most a forgalmi helyzet a belvárosban, nagy dugókra lehet számítani?
Holnap mennénk orvosi vizsgálatra délután 14:30-ra, és az indulás miatt kérdezem. Mi 11 órás indulást terveztünk, remélem elég időnk lesz odaérni. -
scope2007
addikt
válasz hentes555 #143427 üzenetére
Köszi szépen.
Tényleg van Lidl kuponos akció a klíma tisztításra, ma voltam bent, holnap viszem a kocsit délelőtt.
Pollenszuro cserével kértem, majd megírom mennyi volt összesen mindennel, akcióvalEgy órát kell majd várnom a kocsira, forgalmi alapján rendelnek pollenszurot holnapra.
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
nagyúr
válasz szotyika77 #143451 üzenetére
Én kb 1 órát szoktam számolni a városon belüli közlekedésre, úgyhogy a 11-es indulás reálisnak tűnik. Nézz forgalmi adatokat a Waze-en vagy a Google maps-en, kerüld el a piros utcákat.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Mini garzont vagy stúdió lakást keresek hosszútávú albérlet céljából, Debrecenben és környékén. Bárkinek bármi ötlete van, szívesen várom. Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Cs1csó
félisten
-
tm5
tag
Ha estleg valaki Böszörnyényben lakik és épp a helyi Lidl-ben jár, nézze már meg nekem legyen szíves, hogy van-e az a dupla akksitöltő ami tölti a 4Ah-s 20V-os akksikat.
Előre is köszönöm!Debrecenben mindent lehet kapni (akksis szerszámot, 4Ah akksit), csak épp töltőt nem. Megnéztem este mind a 3 boltban. Tegnapelőtt vettem egy ilyen töltőt, de ma már be is krepált. Eh....
-
xuldar
addikt
válasz hdanesz #143464 üzenetére
Ez a sima egyaksis kis töltő. Neki az kell, amin 2 aksit lehet tölteni egyszerre.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
dFactor
tag
Eladó routerek/jelerősítők:
ASUS RT-AC57U Router v2 9.000 Ft
ASUS RP-N12 wifi jelerősítő 4.000 Ft
Debrecenben személyesen átvehetők.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz szotyika77 #143451 üzenetére
Attól függ, hova mégy!
Rakpart lezárva, Lánchíd lezárva.
A 14.30- as érkezéskor talán még elviselhető a forgalom.
(Most épp fent vagyok, tegnap reggel 9-kor a Budaörs - IV. kerület több, mint 1 óra volt.)#?*@&!
-
dobolan
senior tag
22"-os monitor eladó. 6000 Ft
-
nagyúr
válasz scope2007 #143456 üzenetére
Na nem győztem kivárni, hogy írj, elmentem délután.
Valóban ózon generátorral csináltak valamit.
Nem vagyok elájulva, nem érzem a kocsiban azt a jellegzetes szagot, ami az ózonos tisztítás után szokott maradni. Az ügyintéző csaj nem volt túl szívélyes, de nem a kupon miatt, már előtte sem volt feldobva, mikor bementem. -
nagyúr
válasz Zsoleszhun #143474 üzenetére
Nem goromba volt, csak látszott rajta, hogy semmi kedve dolgozni.
-
scope2007
addikt
válasz Aryes #143472 üzenetére
Na ja, sorry csak most tudtam jönni.
Igen kuponnal megcsinálták és Popec, lett cserélve pollenszuro is.
Nekem érződik a tisztítás, bár sokat nem votl használva a kocsi nyáron, szóval klíma is állt. De most legalább tiszta lappal kezdem használniCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Magán sportorvost tudnátok ajánlani debrecenben?
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
func93
senior tag
sziasztok,
valaki esetleg nem foglalkozik itt autó klíma töltéssel?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
qfm
őstag
Nem tudja valaki, aldiban árulják még fagyasztott pékárukat? Pl. császárzsemlét?
-
sto1911
veterán
Kellene nekem egy gázszerelő, tud valaki ajánlani? Gáztűzhely javításához/vizsgálatához.
-
sto1911
veterán
válasz Zsoleszhun #143491 üzenetére
Ő már nem hajol le az apróért?
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakinek porosodik a padláson...
10db-os papír tojástartót keresnék megvételre. 50-100 darabra lenne szükségem.18 éve a PH-n....
-
szotyika77
aktív tag
válasz Aryes #143455 üzenetére
+ zeon #143467
Köszönöm a segítséget, 11-kor indultunk, és 13:40-kor már a Westendben parkoltunk, sikerült 14:30ra odaérni a dokihoz. Visszafele pedig 5kor indultunk, és 19:05-kor már otthon voltunk Bocskaikertben.
Felfelé kicsit nagy volt a forgalom, rengeteg kamion, viszont visszafele nagyon szuperül lehetett jönni, nagyon jó forgalom volt. -
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Jó hely még a Leveles Csárda ?
Régen voltam ott akkor még finoman főztek.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest