- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz bepken #142767 üzenetére
Mömax, Möbelix kettősben is lehet kapni. Nekem volt. Nem kell félni hogy fehéret vagy színest vegyél mert a színes része az belül lesz, a külseje mindnek ezüstös ez veri vissza a napfényt, tehát a szín nem befolyásol semmit, csak jobban mehet a fal színéhez.
Egy negatívuma van, nekem a műanyag gyöngyös lánc pont addig ért mint az ablaknyitó és nem figyeltem hogy ne egy oldalon legyen. Tehát mikor felrakod a húzót ellentétesen rakd az ablaknyitóval mert könnyen beleakad és leszakadhat. (mondjuk én nem szakítottam le, de biztos vannak akik agresszívabban viszonyulnak a tárgyakhoz )
Fúrni valóban nem kell de a kis akasztón van egy ragasztóréteg amivel fixálja magát az ablakhoz.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
kungzi
veterán
Üdv
A zsibi kínai üzemel?
Telefonszámot tud valaki?Köszönöm
-
Shokkolo
addikt
Nincs véletlenül valakinek pár kiegészítője Raspberry Pi 4B -hez?
- Tápegység: 5V 2,5A (mégjobb ha 3A), USB-C
- MicroHDMI - HDMI adapter
- Pi4 -hez való passzív "ház"Tudom, filléres tétel, de az legkorábban kedden jönne meg, hátha lenne valakinek helyben
@Mizsala:
Igen ugyan az a kínai család csinálja, pontosan azt kapod, mint kb 10 éve már
Rendszeresen rendelek tőlük, pontosan emiatt.[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz pigmeus #142812 üzenetére
- Ez miből készül?
** Církeee
- És ez?
** Ez isz církee
- hmmm és ez?
** packány
- micsodaaaaa ?!
** církee, církeeViccet félretéve, szinte az elejétől kezdve eszek náluk rendszeresen. Sosem volt vele problémám. (a legtöbb hús egyébként csirke/ pulyka mell és comb)
Ráadásul nemrégiben ledózerolták azt a régi sz*r alu-bódét, és lett egy új, teljesen kulturált szendvicspanelből készült "büfé".
A kínálat, az ízek és az adagok a régiek, és az árak sem szálltak el."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Salex1
őstag
Tudtok ajánlani valakit, aki vállal ajtó festést festékszóróval?
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Van aki esetleg ismer tanárt aki fúvós hangszerekbe utazik és vállal magán órákat?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
7Sony7
addikt
Srácok, fenyőmulcsot hol lehet pofátlanul olcsón venni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Salex1
őstag
Van valami ötletetek, hogy lehetne olyan kinti csapot csinálni a ház falába, amiből télen és lehet vizet engedni? Gondoltam, hogy bent lenne egy leeresztős gömbcsap, aminek a karját kivezetem, és ha nincs vízvétel akkor üres a cső... De félek, hogy az üres cső is bevezeti a hideget és penészedni fog mellette.
-
mezis
félisten
válasz Salex1 #142830 üzenetére
Bent mennyire párás cső környéke?
Ha KPE csővel vezeted ki a vizet, az kevesebb hideget visz be.
A benti csövön nem lesz páralecsapódás?
A bemutatott műanyag vödrössel nem kísérleteznék. Mennyi hő áramlik ki a falon?
Milyen tél volt, amit átvészelt?
Nekem fűtetlen ház fal melletti csapja fagyott már szét márciusban! Azt hittem már tavasz van, aztán jött pár éjszaka -5°C, és nappal is alig volt 0°C fölött....mezis
-
sirály69
őstag
Valakinek nincs elfekvőben 26''-os bicajkereke 2db?
Vizuális állapota nem nem lényeges. Barkácsoláshoz kellene....Szerver Hosting Debrecenben
-
Mizsala
tag
válasz pigmeus #142812 üzenetére
Hús-hús, nekem mindegy mi volt amikor jarkalt :-) a lenyeg hogy hogyan van elkeszitve.
A legjobb kinai kaja, pedig kostoltam mar parat, sehol nem annyira jo. Legalabbis nekem, ugye izlesekrol folosleges vitatkozni.
Sajnalom, hogy nem ettem ott tobbszor amikor Debrecenben laktam :-) -
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #142842 üzenetére
37db router, mindössze 7000Ft-ért?
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #142844 üzenetére
Ne legyen. Csak azt hittem elírás.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Jófajta fenyőmulcsot hol tudok venni Debrecenben?
-
dbius
veterán
válasz szotyika77 #142846 üzenetére
Pár hete Aldiban találtam jó áron, 50 vagy 60l volt 1799 Ft.
-
nagyúr
Srácok, elromlott jelzőlámpát hol lehet bejelenteni? 112-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs