- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
Ha már router van porondon és van itt pár szaki is ....
Röviden : pajtás melóhelyén van egy Alcatel HH71VM ( [link] ) , amit a Telekom adott nekik, mobilnettel (SIM kártyával) van használva.
Frissíteni akart, de nem bírta kivárni a frissítés végét, ráadásul wifin csinálta, azóta se kép se hang, be sem kapcsol.
Javítható-e ez házilag valahogy? -
bul07
nagyúr
Ez a digitől csak rosszabb van hozzászólásokat nem értem
Sose a nevet kell összehasonlítani hanem a hálózat minőségét
Persze az árazás kérdése megint más, de digi hálózat mellet lehet kapni meglepően jó Telekomos ajánlatokat is(ilyen olyan farkas, hiéna csomag(pár éve ez volt a nevük))Telekom
Nálunk frissen építették ki a faluban réz alapon a rendszert, 2011 szeptemberében adták át
Sose semmilyen hálózati hibám nem volt, csak ha központi volt akkor, de az is ritka volt
Idén jött a optika, végre az egész faluban megcsinálták(több mint egy évig csak pár utcában volt elértő az optika), váltottam is egyből és nem azért hogy gyorsabb vagy stabilabb legyen hanem mert jó 1.5-2e Ft-al kevesebb a havidíj, az elmúlt fél évben stabilan megyNa és kérdezem én ettől stabilabb hogy lehetne a Digi ha sose volt gondom
Na meg csatornák műsorok megléte, pl ha jól tudom Arena4 csatorna nincs a Digi kínálatában, ez csak azoknak gond akik szeretnék nézni a NFL mérkőzéseit(Engem érint a NFL)
Tehát mindig az adott helytől, embertől függ hogy melyik szolgáltatót érdemes választani
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sirály69
őstag
-
sirály69
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok új Samsung tulajok!
Van pár gyári tokom idei modellekhez, töredék áron.
Samsung Galaxy S21 Ultra gyári tok - 2990 ft
Samsung Galaxy S21+ LED View flip tok - 5990 ft
Samsung Galaxy S21 Átlátszó álló tok kitámasztóval - 6990 ft
Samsung Galaxy A72 S View flip tok - 4990 ft| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
GIJoe
addikt
új HP félgép, 120E helyi topiklakóknak...
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
VLC-ben be lehet olyat állítani, hogy ha a képernyőre kattintok bal egérgombbal, akkor megálljon/elinduljon a lejátszás? Mint youtube-on. -
aldebaran
őstag
válasz zolikaDB #143610 üzenetére
Régen volt erre egy addon, de bárhol is néztem volna megoldást rá, sajna, nincs. Elvileg ez működne, de sok hozzászólás szerint nem működik. Én nem próbáltam. Ha megteszed, majd szólj, hogy mi a helyzet vele. Meg még ezt találtam.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bul07
nagyúr
Igényfelmérés
Talán záros időn belül eladó lesz e két cucc
CPU INTEL i5-6600K
Alaplap MSI B150 GAMING M3Árakat még meg kell álmodni, de ha valaki gondolkodik ilyen cucc vásárlásán akkor rám írhat esetleg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
Fényszóró polírozást hol vállalnak jó minőségben?
Lakkozott felülettel az ajánlott?
árban, időben hogy alakul?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
qfm
őstag
Lidl-s elektromos hűtőtáskát láttatok még esetleg valamelyik üzletben? Jó lenne tudni érdemes-e még holnap elindulni és ha igen melyik üzletbe.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Aryes #143620 üzenetére
Mikor nem volt hűtönk kölcsön kellet kérni 1-et (220V és szivargyújtós), és az kiderült, nyilván, hogy nem 24 órás működésre van, de tökéletes volt, jégakksi nélkül használtuk. Ha elviszed egy űtra és jégakkut is eszel bele, úgy mégjobb lesz és tökéletes. szrintem sokkal többet ér, mint a sima. Persze drágább is.
-
gyulazsolti
senior tag
Vargakertben nincs internet, Voda.
Szolgáltatói hiba, vagy nálam lehet a hiba?
Már mindent újraindítottam, reseteltem. -
Dan-szan
senior tag
válasz gyulazsolti #143625 üzenetére
Széchenyi kert - szintén nincs net és szintén Voda. Szolgáltatói hiba hívtam őket, de már hajnal fél kettő óta nincs egyébként.
Simplepay sem működik nálam, jól indul a hétAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
pigmeus
tag
Kassai környékén sincs...
-
sirály69
őstag
Hiba az, hogy a Vodával vagy szerződésben....
[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok,
Debrecen területén keresek karosszéria lakatost, aki megbízható és jól dolgozik, valamint elvállal kisebb munkákat is (felületi rozsda kezelése küszöbön, kavicsfelverődések kijavítása a fényezésen).
Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
gyulazsolti
senior tag
Akinél nem volt internet, vissza jött már?
Nálam még mindig nincs. -
kispx
addikt
válasz gyulazsolti #143631 üzenetére
Délelőtt már visszajött. (Belváros)
-
HARDVERAPRÓD
válasz gyulazsolti #143631 üzenetére
Ha voda-upc akkor 11 körül visszajött
-
saril
senior tag
válasz Mikulásbá #143635 üzenetére
[link] úgysem kell a kutyának sem, emagnál még 3ezres kupont adtak ugye mindenkinek IS meg ezek a kamu szövegek amit az eladni kívánt dolgokhoz tolsz, senkinek nem tünik fel??? hogy mindig ugyan azt, vagy hasonló szöveget írod oda? az igazság az, hogy a legtöbb eladott terméked szétkuponozottan és agyon kedvezményezetten vetted, vagy nyerted/kaptad, nem kéne a hülye duma mellé hogy te meguntad, meg pótba vetted, meg a kedvencem, ajándékba szántad, vagy kaptad, igazságot kéne odaírni... óriási!
Akkora nagylelkű vagy, hogy csökkentetted az árát a bolti árig! wow mondjuk szerencsére ez már tényleg nem kell a kutyának sem![ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
HARDVERAPRÓD
válasz saril #143636 üzenetére
De igen, csak közünk nincs hozzá, hogy ki mit ad el, milyen szövegezéssel és mennyiért kívánja eladni.
Nekem az a módszerem, hogy elolvasom, ha nem érdekel bármi miatt, akkor be is zárom a hirdetést. Max nevetek egyet ha van min. Teljesen igazad van az árral kapcsolatban.
Ha meg talál olyan balekot aki megveszi, akkor ő nyert.
Szerintem ennek itt most majd nem éne vitába átmennie
Olvasd el nevess rajta, majd "lapozz tovább", vagy zárd be. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan ingyenes és használható program, amivel egy három fős beszélgetésből két ember hangját le tudom némítani, hogy a harmadikat halljam csak?
-
dew28
aktív tag
válasz szotyika77 #143639 üzenetére
Marmint valo eletben, egy beszelgetes kozben az utcan?
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Úgy, hogy ők sem hallják azt, amit te azzal 1 fővel beszélsz?
-
saril
senior tag
A kérdező arra gondol hogy adott egy hangfelvétel és 3 ember hangja helyett egy ember hangját szeretné hallani, gondolom én, ebben az esetben ez csak akkor lehetséges ha a másik kettő hangja, frekvenciája, eltér a 3. személy hangjától.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
szotyika77
aktív tag
válasz saril #143642 üzenetére
+ Pyttawrx
+ dew28Igen, lehet rosszul fejeztem ki magam elsőre.
Én arra gondoltam, hogy felvettem a telefonommal a beszélgetést a feleségem és köztem, és eközben a 6 hónapos kislányom nagyon nevetett, úgy mint ahogy eddig soha. Na és a beszélgetésből csak az ő nevetését hagynám meg, a többit kivágnám.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #143643 üzenetére
Hát ez így teljesen más . Én az ilyen "alap" vágásokhoz az audacity progit használom.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Lesz az aldiban mosdó csaptelep. Van valakinek ilyen? A múltkor tönkrement a miénk, vettem egy "italtop" nevűt. Rendben működik, de olyan hangos a rajta átfolyó víz, hogy borzasztó. Ezért akarnám lecserélni.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Avela40
csendes tag
Eladó garanciális Huawei Mate 20.
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
dew28
aktív tag
válasz szotyika77 #143643 üzenetére
Ha idoben elkulonul a nevetes a beszelgetesben, akkor a lejjebb emlitett progival el lehet szoszolni, es kivagni, amennyiben viszont egybe esik a ketto, azt otthon nem fogod tudni megoldani, normalisan.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest