- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz diablo1984 #142744 üzenetére
Főnix csapágy, Berek u 4. A mindenhez is tudnak rugót adni, a horgászorsótól a krimpelőfogóig....
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Egy jó tanács ha valaki mostanában szeretne autót átiratni: Megfordult a tendencia....most a vidéki kormányablakok vannak hetekre előre lefoglalva. Nézzétek meg a 2 debreceni kormányablakot elsőnek. Böszörmény, Újváros....Dorog....mind 2-3 hétre előre be van foglalva fullra, Debrecenben pedig a Piac utcai okmányirodában már most péntekre is van 2-3 időpont, de jövő héten bőven....a Kálvin tériben is akad 18.-tól sok-sok szabad időpont.
Gondolom sokan meg sem nézik a debrecenieket....hogy azok tuti totál tele vannak foglalva.
-
SOAD19
addikt
Valakinek egy vagány Helly Hansen kabát "M"-es méretben 16k környékén? Vásárlásnál az "emagkupon" kuponkódot kell alkalmazni.
Bélés is van benne, nem csak egy vékony szélkabát.[ Szerkesztve ]
-
torcsrent
tag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hdanesz #142755 üzenetére
Ha már átiratás. Van egy eladó Ignis-ünk, örököltük. Jelenleg nincs rajta biztosítás, eddig ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, de ez lejárt, és el szeretnénk adni.
A feleségemmel megy a vita, hogy ha garázsban áll és senki sem használja, akkor kell-e rá biztosítás. Szerintem nem kell, hiszen a kereskedésekben is halomra állnak így az autók. Ő váltig állítja, hogy igen, mert megbüntetnek (?!), de azt nem tudja megmondani, hogy ki és milyen jogcímen büntetne meg érte.
Szóval mi az igazság?Ugyanitt Suzuki Ignis eladó, ha érdekelne valakit!
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Nem ismertek fuvarost, aki jár Pest és Debrecen között nagyobb autóval?
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenben hol lehet autós ledeket kapni nagyobb választékban? Konkrétan T4.7 neo wedge kellene.
(ledcentrumon / leddiszkonton túl vagyok)
-
Bjørgersson
félisten
Minden eladó:
• HiMedia HD300A asztali médialejátszó
• Gainward Phoenix / Palit JetStream / Palit GameRock GTX 10XX komplett hűtés
• Skechers Flex férfi utcai cipő 44-es
• Skechers Go Walk férfi utcai cipő 42-es
• Quechua NH150 férfi túracipő 42-esAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
7Sony7
addikt
Srácok, akkus morzsaporszívó kellene. Álló, nyeles. Por, porcica, nyúlszőr összeszedésére, nagyrészt járólapon.
Tudtok ajánlani bevált típusokat?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mezis
félisten
válasz 7Sony7 #142765 üzenetére
Én ezt vettem. Rendben működik (kutya, macska szőr).
A legfőbb érv az volt, hogy hagyományos, NiMH akkuja van.
Ugyanis egy ismerősöm nagyon megszívta az Li akkus porszívóval: Akku pakkja töltésvezérlővel együtt cserélhető. Nagyon egybe van forrasztva: [kép]mezis
-
bepken
veterán
sziasztok!
ilyesmi hővisszaverő cuccot keresek az ablakra. van valakinek tapasztalata? milyet és honnan érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz szotyika77 #142768 üzenetére
sosem használtam még ilyet, valóban hatásosabb a "hővisszaverő képessége", mint egy hagyományos sötétítőnek?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mezis
félisten
válasz bepken #142767 üzenetére
Hővisszaverő: A leghatásosabb az, ami már kint visszaveri (redőny, reluxa,...).
A következő a két ablaküveg közötti (reluxa).
És ezután következnek a beltériek. Minél világosabb, annál több hő és fénysugarat küld vissza az ablaküvegeken keresztül. Érezni ennek is a hatását.mezis
-
hdanesz
őstag
válasz Aryes #142758 üzenetére
A kereskedésekben - ha a cég nevén van a kocsi - akkor mindig ki vannak vonva a forgalomból ideiglenesen, amely autók nincsenek...azok bizományban vannak. És a tulajuk ugyanúgy fizeti a biztosítást/súlyadót mint ha használná.
Szerintem vagy hosszabbítsátok meg az ideiglenes kivonást....vagy pedig fizetni kell.
A hosszabbítás intézhető neten, ügyfélkapuval.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz mezis #142771 üzenetére
pont azon agyaltam amúgy, hogy vehetek e vajon bézs színűt belőle, de aztán én is arra jutottam, hogy a fizika törvényei alapján a fehér fogja leghatékonyabban visszaverni a hőt
most egy gyors és olcsó megoldást keresek, szóval redőny sajnos kilőve. de egyik szobára valót megrendelm, aztán meglátjuk. ha beválik, akkor majd rendelek még
köszi az infókat!
-
nagyúr
válasz mitulabattyi #142763 üzenetére
és hdanesz: köszönöm a választ!
Erről a fedezetlenségi díjról sosem hallottam. -
őstag
Üdv mindenkinek.
Eger irányából jön valaki Debrecen irányába ?
Egy procit kellene elhozni (nem ingyen).
Privátban keressetek. (vagy telefonon: 7O-234O239)
Köszönöm !P.S.:
Esetleg egy Ryzen 3600 proci és egy GTX 1050 Ti kártya nem porosodik valakinél ?1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Salex1
őstag
Holnap tudok vinni csomagot Dunakeszire, ha kellene valakinek.
-
Dan-szan
senior tag
-
gazso75
aktív tag
Valaki nem akar eladni benzines fűnyírót ? kb.700nm fű nyírására alkalmas, gyűjtős-t keresek
-
normanix
csendes tag
Sziasztok!
Eladásra kínálom az alábbi Oral-B Genius X 20000N elektromos fogkefét melyet az Oral-B-től kaptam egy promóció keretében:https://hardverapro.hu/apro/oral_b_genius_x_elektromos_fogkefe_2/hsz_1-100.html
Minden tartozékával együtt (utazó tok, töltő, 4 pótfej) adom, teljesen új állapotban.
-
7Sony7
addikt
válasz szotyika77 #142776 üzenetére
Ha rajtam múlna, kb 3000Ft ig. De úgy gondolom, nem lesz ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mezis
félisten
válasz 7Sony7 #142786 üzenetére
Kb a gyári adat szerinti ideig bírja és az a kb 50m2-re elég (20 perc ?).
Nem szív annyira mint egy tisztességes "drótos", meg a Jimmy a 400W-jával, 100000-es fordulatú motorjával, de a forgó kefe rásegítéssel össze lehet vele szedni a port, szöszt.[ Szerkesztve ]
mezis
-
gazso75
aktív tag
Riwall Pro fűnyíróval van valakinek tapasztalata ?
-
aldebaran
őstag
Ha lenne valakinek JOY napos mediamarkt-os no frost-os kombinált hűtőszekrényre egy kuponja, légyszi pm-ben szóljon. Azzasszony a fülemISrágja.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Skoda Superb-hez keresnék gyári alufelnit, 2015 utáni modellhez. Szétnéztem már neten itt-ott, de nem sok eredményre jutottam ami értékelhető.
Bontókban szeretnék szétnézni majd még....üdv,
Dani -
Wajk
addikt
A napokban 1990Ft volt egy rövid ideig ez a telefon SIM kártyával együtt. Ha valakinek kell, szívesen átküldöm a rendelési azonosítót amivel át tudja venni személyesen Debrecenben, az Edigitalban. (még nem csináltam ilyet, de mivel utánvételes, szerintem nem lenne akadálya)
Blaupunkt Car Phone + Telenor SIM - 1.990 Ft
Háttér: egyet berendeltem, aztán eszembe jutott, hogy kellene egy másfajta termék is, ezért újra megrendeltem. Az utóbbit át is vettem, a telefon jópofa, használatba is került. A korábbi megrendelést meg gondoltam törlése előtt megkérdezem hátha kell valakinek.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
aldebaran
őstag
válasz szotyika77 #142796 üzenetére
Köszi. Közben kaptam egyet.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest