Új hozzászólás Aktív témák
-
M3kk
őstag
[link]
Megeloztel, haha .
[Szerkesztve]. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
Overlocker
veterán
RE: OCZ 1600Mhz DDR3 7-6-6-20 [link]
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #104 üzenetére
ha tovább brózoltál volna, találtál volna ilyet árgyélosul is.
-
jugeen
addikt
P5K3 Dlx, E6850ES, Corsair DDR3 1333 DHX default értékekkel [link]
-
Achill3uS
nagyúr
defaulton nem rossz, de egy 1M pi-t is betehettél volna
na rántsd meg, ramokra kiváncsi leszek (főleg memory performance-ra)
mod: ja és már hétvége van? nem tudtam
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Ősember
őstag
az én szememnek még szoknia kell ezeket a számokat
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Achill3uS
nagyúr
kivancsi leszek, hogy fogjuk egymást beérni, csinálok majd azonos cpu orajeleken pi-t mint te, és mind2-en best ram beállításokkal
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
nem pont erre gondoltam de ez elég kézenfekvő
hétvégén összehozhatunk valamit"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
-
M3kk
őstag
Mas ram nem volt?
2-3 napja meg koszontem, hogy figyelmeztettelek ezekre a ramokra.. .. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
jugeen
addikt
most is köszönöm , de sajnos egy véletlen baleseten során már elöző héten megérkezett az üzletünkbe. pedig a nagyker. azt mondta, hogy az anyavállalat nem tud szálítani, ezért nem kapok. amit az ember megrendel, azt ne mondja vissza.
lett volna még KHX11000, de az jövőhéten érkezett volna, lényegesen drágábban. vagy G.Skill sokkal drágábban. -
Achill3uS
nagyúr
uhh az 1600-as Supertalent odavág
W1600UX2G9 DDR3-1600 [link]
nameg az uj OCZ 1600EB is
@2000 8-8-8-24 1.8-2v [link]
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jugeen
addikt
FSB375, alap RAM beállítások @ 1.5V
[link] -
jugeen
addikt
passz. még nem néztem. ez is default feszen ment. most barátkozom még csak a GUI OC-val, eddig szigorúan BIOS-ből hergeltem mindent. sajna nem találtam még sehol sem rendes átfogó tesztet erről a RAM-ról, ami egy kicsit is segítség lenne. legalább azt jó lenne tudni, hogy mennyi a max fesz amit még elbír halál nélkül.
-
Overlocker
veterán
egy kis hétfő esti pezsdítés
1500Mhz DDR3 CL4 [link] -
SzlobiG
félisten
válasz Overlocker #144 üzenetére
Egyre jobbak.
-
jugeen
addikt
-
Achill3uS
nagyúr
omajgad mi lesz itt fel ev mulva
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest