Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Egy kitűnő teszt! -> DDR2 1200Mhz CL4, 1333Mhz CL5 vs Teamgroup 1600Mhz DDR3 [link]
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #201 üzenetére
belinkelhetted volna az angol nyelvű fordítást XS-ről
na de sebaj, íme [link] -
Overlocker
veterán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
jugeen
addikt
azért megy ez a ddr3-as korzer szűkebb időzítéssel is. tweaking nem volt. [link]
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #214 üzenetére
ne izgulj
-
klambi
addikt
kíváncsi vagyok mikor lesznek ddr3 as memvezérlős procik, akkor szerintem veszek 1 új konfigot mert a mostani még bőven királyul zakatol;)
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #219 üzenetére
jelenleg 1.55V-t kapnak.
-
M3kk
őstag
válasz Overlocker #221 üzenetére
Vagy 2.1 et .
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
jugeen
addikt
válasz Overlocker #224 üzenetére
akkor már rég megkapták volna a kettőpontnullát
-
M3kk
őstag
válasz Overlocker #226 üzenetére
2.5
Az elso kiten kikiserleteztem volna hol halnak meg, a masodikon mar tudnam .. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
Lalaboy
őstag
Kivancsian varom az X38-as lapokat (nem az elsoket persze! ) Ha olyanok lesznek, mint a 975-os lapok, akkor erdemes lessz a szukebb idoziteseket jol turo ( es feszt persze) DDR3-ba beruhazni, de ha a magas Mhz hozza meg a ''teljesitmenyt'', akkor erdemes meg varni(?).......
-
Gorneck
legenda
Az is, doboz alapján...de az ára annyira már nem érdekel...még mindig csak felső kat lapot láttam, mint anno 975-nél...50-60k +t nem fog megérni szvsz...
Lalaboy: Elhiszem, de nekem már anno is furcsa volt a gyors x38as lapok megjelenése mikor még a p35ös lapok is csak szállingóztak...szal szkeptikus vok az X38 lehengerlő sikerével kapcsolatban...és tartom magam a fentebb írtakhoz...fullos lapok szép árcédulával és némi sebességtöbblettel...Gorneck#1239
-
keIdor
titán
Én már olvastam kb. 1 hónapja, hogy az Intel NEM ENGEDI meg a lapgyártóknak, hogy DDR2-es X38-as lapot kiadjanak. Linket sajnos nem tudok adni, mert már régen olvastam és nem találom. Persze az is kérdéses, hogy vajon igaz-e ez... bár szerintem az lesz, mert az Intel még csak véletlenűl se említi meg a Roadmapjain, hogy az X38 támogatja a DDR2-t.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
''vizes'' OCZ-k: [link]
[Szerkesztve]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
klambi
addikt
teszten néztem most mert mostanában a munka miatt kicsit elmarattam.. van már ddr3-as memvezérlős intel proci..?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Gorneck
legenda
De látod mégis léteznek a lapok...lehet kénytelen lesz engedni a nyomásnak...igazából Én csak abba bízok, hogy csak felsőkat lapok lesznek...már a 965ből is volt pár verzió, de p35nél teljes a káosz...butított lapok; csúcs lapok ezekből vagy 20 verzió...x38 esetén remélem az lesz, mint 975nél...
Jugeen: +1hez, pedigGorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASRock h510 pro btc+
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs