- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Šolaire #5355 üzenetére
De én azt hiszem minden megvan,egyedül a képben nem voltam de annak a játékban tul sok szerepe nincs is ha jól tudom.Szóval én azt hiszem holnap be is fejezem a gamét, és jöhet a 2. De leginkább a 3at várom azt isteniti mindenki,csak ugye sorba megyek. Bár nagyon sok orát töltöttem az egyel lehet kicsit pihenek😏
-
odinkain
tag
válasz Šolaire #5336 üzenetére
Köszi. Használtam amit linkeltél amíg volt
Nem tudom, hogy megmagyarázni de ha van valami hely ahonnan le lehet esni én tuti leesek 5-ből vagy 3-szor. Volt olyan, hogy egy vastag ágon kellett átmenni és csomószor leestem.
Ez ilyen ennek nem tudok mit csinálniPSN: inkaoner81
-
őstag
válasz odinkain #5358 üzenetére
Nem tudom mivel játszol,de azt mondják a ds számitógépen billentyűzettel el kell felejteni,mindenkép kontroller kell hozzá.Bár en ugye nem is próbáltam mással,de ha esetleg billel játszol lehet azért esel se mindig.Hálisten nekem azzal nem volt gondom😁kivéve mikor nem láttam az utat azon a láthatatlan pályán😏
-
odinkain
tag
Ps4 controller. Szerintem fent a gépházban lehet a baj . Mondjuk már nem aggódom ezen mert másik játéknál is ez volt. Szerintem valami olyasmi lehet a gond, hogy túlságosan rágörcsölök, hogy le lehet esni és persze le is esem. A másik, hogy túlságosan beleélem magam egyes harcokba és azért esek le.
Nagyon jó példa erre, hogy a fenti Blighttown bornfire-től indultam végig mentem az egész pályán nem volt gond....hogy haltam meg? A vízkerékről estem le amikor le kell jönni róla. Mellé dodge-oltam.
Szóval ne kérdezzétek, hogy miért van ez[ Szerkesztve ]
PSN: inkaoner81
-
vorosmarti
senior tag
"Nem tudom mivel játszol,de azt mondják a ds számitógépen billentyűzettel el kell felejteni,mindenkép kontroller kell hozzá."
Én nem vagyok mérhető skill-ekben az e helyütt nagyon nagyokat mondó 1-2 kollégához, de a DS-ekben 1000 óra fölötti időm van, amelyet billentyűzet és egér segítségével abszolváltam. Ez csak megszokás kérdése sztem. Volt olyan Assassin's Creed amelyet a játszhatatlan mechanikája miatt hagytam abba, de a DS-ek esetén nincs ezzel baj.
-
törölt tag
válasz gborisz #5362 üzenetére
Ahogy tánc-szőnyeggel, kormánnyal és kicseszett banánokkal........ is szóval jah, nem ezen múlik.
-
-
Woodslave
félisten
válasz odinkain #5357 üzenetére
ja dehogy nem éreztem hogy az lettél volna. Nekem nem tetszett Manus, számomra nem volt az élvezetes harc. Mondjuk én jobban szerettem az "emberszabásúak" elleni harcot mindegyik souls játékban. Csak azért mondtam hogy nem lehet annyira összehasonlítani mert sztem a ds1 bossokat nem lehet még egy kalap alá venni a 3-al pláne nem a bb-vel illetve a dlc-vel.
orphan vagy ludwig nagyon durván nehéz de élvezetes harcok mert már én is egy idő múlva láttam mit csinálnak (mindig a mátrix jut eszembe, amikor elkezdi látni amit kell, a souls játékokban lévő bossok is ilyenek nekem). Először egy káosz az egész aztán folyamatosan tisztul le. Ezt az érzés egyébként a ds1 hozta a legkevésbé. Bár szükség nem is nagyon volt rá, mert a bossok nagy részét 1-2 próbára ledaráltam. Ezért szeretem a 3-at mert ott nincs "dps teszt" boss. Az egyben Nito azt se tudom hogy néz ki mert beestem a lyukba megláttam a legnagyobb valamit aztán addig ütöttem meg ittam az estust amíg meg nem halt. vagy a four kings is ugyanez, azt se tudnám megmondani milyen támadása van.
Ezzel szemben Artorius egy élvezetes harc még ha nehéz is mert van egy movesetje amit meg lehet látni illetve meg is kell. Ott nem tudsz beleállni és ütni amíg meg nem hal.
A bb-ben is van jópár ilyen amibe bele kell állni és ha elég fejlett vagy akkor simán levered ha meg valami gebasz van akkor szívás.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
őstag
válasz vorosmarti #5361 üzenetére
En nem jászottam mással csak kontrollerel.Csak hallottam soktól hogy a ds billen nem.jó.De akkor rosszul tudtam és elhiszem hogy jó azzal is😁
-
BOBAKILL
őstag
válasz odinkain #5371 üzenetére
Akkor jelenik meg Blighttownban ha először belépsz a Forest Hunter covenantba a macskánál és beszélsz vele. Ott lesz a macska mellett, a híd előtt a falnál.
Utána Blighttownban megjelenik a kerék alatt. Asszem hogy csak a Quelagg boss után lesz elérhető, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Lényeg: Macska-Covenant-beszélgetés Shivával-Blighttown-kerék -
őstag
válasz Šolaire #5373 üzenetére
Szép a képi világa😊 a fertöző lángos felfújt valamik fel idegesitettek mert nem lehet meguszni a mérgezést 😏 Nem túl nagy mapp, eleg hamar vegeztem vele kb egy óra volt! A bossnál meg csak a lábnyomát láttam érdekes volt,de eleg hamar meghalt.Végül is nem bántam meg hogy benéztem.A bosst nem parryzem nem igazán megy 😁Rádasul nagy a páncél amivel csak megüti az ellenfelet.Na de esek is neki meglátom hogyan alakul 😊
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Šolaire #5376 üzenetére
Amugy azon gondolkodtam hogy ahogy bementem nem támadott meg lehet nem kellett volna megőlni de már mindegy😏Na vege is a játéknak,semmi különleges nem volt én meg vártam hogy irva lett két féle befejezés van.Megöltem és mentem a tűzhöz begyújtottam felrobbant vagy mi, és vége is.Jöttek a betük😁Már települ is a 2😏 23 nappal ezelőtt raktam fel,elég hosszú játék volt.Minden bosst megőltem ,és azért mindenhova benéztem😁 Gondolom másnak kevesebb idő is elég volt,nekem ennyi kellett.😏Na akkor jövök a ds2 ben felmerülő kérdésekkel 😁
-
MageRG
addikt
Igazából három befejezés, ha beleveszed Priscilla (a láthatatlan boss) híres-hírhedt "befejezését" is. Ez működik a Remastered verzióban is.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
őstag
Akkor minden jót nektek megyek a sőtét oldalra😁köszi mindenkinek a segirséget nélkületek nem ment volna😁
[ Szerkesztve ]
-
odinkain
tag
Na akkor jövök a ds2 ben felmerülő
kérdésekkel 😁
Na akkor úgy látszik csak én maradtam a nyűgökkel....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Woodslave #5386 üzenetére
En valamit nem jól csinálhattam mert semmi sem történt,úgy értem meggyujtottam a tüzet és vége.Nem volt választási lehetőségem vagy nem jól csináltam valamit..A zene ami nagyon tetszett az mindent vitt😊 kb 10x próbáltam meg mire sikerült,jó harc volt de artorias vagy ki az ügyesebb harcos😏😁De jó befejezés volt tetszett😁Mondjuk az a sok lovag útközben 😏De az utolsó kb 3 körben már rájöttem hogy eltudok futni mellettük😁
-
odinkain
tag
Na párszor neki szaladtam ennek Blighttown boss-nak....azt kell mondjam, hogy élvezem a harcot és talán kezdem kicsit érezni is.
Ami viszont piszkál, hogy amíg befutok hozzá poisened leszek és kb 2 estus-t arra kell ellőnöm. Még holnap párszor neki szaladok és ha nem akkor irány a loot. Meg akkor már húzom a kardon is egyet.
Amin még gondolkodtam, hogy elindulok Valley of Drake felé....bár akkor két pályám lesz darabban.
-
MageRG
addikt
válasz odinkain #5399 üzenetére
Menj vissza Darkroot Gardenbe és farmolj lila mohát a növény-emberektől.
Vagy keresd meg a pyro vagy a shadow setet (mindkettő Blighttown-ban van), azoknak nagyon jó a méregvédelmük.
Esetleg Oswald-tól (a templomtoronyban álldogáló fószer) vehetsz egy mérgezés elleni gyűrűt, de annyira nem éri meg.
Ja, és a ragadós mocsárban gurulj, mert gyorsabb."What is bravery, without a dash of recklessness!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest