- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #4202 üzenetére
Sajnos ez a jellemző,nekem se tetszik. Viszont ez a Darkroot Garden nagyon jó. Sokat haltam de én is sikeres voltam,ha több kék meg vörös invader volt akkor mi szaladtunk viszont ha felül kerekedtünk akkor ők. Volt olyan hogy fél óráig is tartott mire meghaltam. Kiváncsi leszek a dlc-s arénára. Szerintem lassan megyek oda is most ilyen a karim
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Adam_Shepard #4204 üzenetére
[link]
5-re húzva legjobb dexes kard. Pvp-re tökéletes.“Praise The Sun” \[T]/
-
BOBAKILL
őstag
válasz Šolaire #4205 üzenetére
Ja és rohadt menő amikor ütsz vele. Sokkal jobban néz ki mint az eredeti játékban.
Elkezdtem egy dexes karaktert, amolyan pelenka-katanásat. Ebben a részben van egyáltalán "pelenka" armor?
Mindenesetre kicsit nehezebb így nekem, még szoknom kell pajzs nélkül. De jól haladok vele. Uchit megszereztem, egyelőre jó lesz.
Melyi a legjobb katana? A chaos blade az jó ebben a részben? Vagy inkább a Iaito? -
Šolaire
veterán
válasz BOBAKILL #4206 üzenetére
Uchigatana egy picit erősebb mint az iaito. A whasing pole is jó olyan erős mint az uchigatana de hosszabb. Én shadow setben tolom szerezd meg a Dark wood graint ringet. Meg ezt igazi ninja kari lesz[link]
Chaos blade nagyon jó ebben a részben mondjuk én jobban szeretem helyette a 15-ös uchit vagy iaitot.
Ez pedig egy igazi szamuráj set [link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
MageRG
addikt
-
Šolaire
veterán
Szeretem mert gyorsabb mint a katana és elég jól sebez szerintem.Egyébként azt megfigyeltem hogy nem is annyira a fegyver vagy a felszerelés számít néha. Van olyan játékos akik csupaszon két kézre fogott bandit knife fegyóval lealázott
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
válasz Šolaire #4211 üzenetére
Az... Artorias után leülök tűzhöz majd jön is az invader, rendes jófej, nem hajol de ad időt hogy frlkészüljek majd odajön és pár csapásból szétkap+bleed.
De ez így oké. Csak rosz láni hogy van egy karim, fejlesztve van, páncélja van az is fejlesztve meg fegyvere meg mindrn és akkor jön egy ilyen tag egy bökővel és 2mp alatt szétkap."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
BOBAKILL
őstag
Ahaaa. Értem. Unique fegyver lehet. Nem ér ilyen Nioh-s katana tudással kérkedni.
#Solaire: fog gyűrű jó lehet pvpre, majd elcserélem a lámpásra.
Most a wolf ring van mert akartam egy kis poise-ot. A legsutább fáklyás élőhalottak már párszor megaláztak.
Sztem maradok majd a chaos blade-nél, biztos jó durva a sebzése. Csak akkor a Furysword nem lesz meg...hmm.
Nem rossz a samurai szett, nekem a ds2ben tetszik nagyon Sir Alonne szettje. No és az Odachi-ja sem rossz. -
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #4213 üzenetére
Én úgy gondolom hogy vannak olyan rutinos játékosok akiknek mindegy milyen a karid vagy mi van rajtad
Ezért gyakorolok jó akarok lenni. Mikor bementem a ds3 dlc arénába ugyanezt ereztem amit te. Most nem így lesz sose pvp-ztem csak bejártam segíteni bossokhoz. Most beletolok legalább 100 órát más játékosokkal akarok harcolni bármi áron“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
válasz BOBAKILL #4214 üzenetére
Azok a zombik bugosak vagy én nemtom. Komolyan egy rongy van rajtuk meg egy broken sword vagy fáklya és simán lesteggerelnek úgy hogy alva setbe vagyok wolf ringrl vagy 80poiseal, neki meg biztos van kb 0.
Solaire
Én nem megyek rá a pvp-re. Nem azért játszom és szeretem a játékot, meg én nem vagyok az a fajta aki kegnézi neten mik a pvp buildek, ahhoz meg nincs rlég időm és türelmem hogy kitapasztaljam mi lenne jó nekem.Az hogy le tudom parryzni a gyökeret aki beinvadel nekem elég.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
sp8787
addikt
válasz Šolaire #4216 üzenetére
Most komolyan?
Itt ahol ha mondjuk normalis meretekrol beszelnenk akkor peldaul elotted van az illeto 2 meterrel es onnan backstabel? Vagy jon egy halberddel vagy spear-el vay mivel es aranyosan 1 meter plussznal meg mindig eltalal?A DS pvp az egy vicc, zero skill csak a jatek idiotasagait kell ismerni. Meg gyartani a kristalyfegyvereket/kristalyoszvereket.
-
MageRG
addikt
válasz Kvelstadt #4222 üzenetére
Nem értek egyet. Minden játéknál csak az "idiótaságokat kell ismerni".
Igen, van jónéhány durva hiba a DS1 pvp-ben. Patch-elhették volna. De hogy zéró skill? Nem.Varázslónál/pyronál tök könnyű kikerülni a cuccok 80%-át. Ráadásul amíg castol, addig egy helyben áll, szóval sebezhető. Van pár OP spell (WoG, TWOP, Dark bead), de mozgékonysággal azt is lehet kezelni.
Ha meg elfogyott, akkor ott áll a vari letolt gatyával...A lagstab meg lagstab, sajnos nincs mit tenni. A hülye hitboxokkal is együtt kell élni.
Különben pl. egy lándzsával senkit nem találnál el, a claymore meg mindent vinne, mert oldalirányban kaszál.Szerk: szerintem is lehetne jobb a backstab, pl. olyan mint a Bloodborne-ban. Hogy ne fajuljon minden harc backstabolásba.
[ Szerkesztve ]
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
sp8787
addikt
Mondok en neked vmit. Egy jopar jatekost ismerek aki egy masik jateknal ugy elkerultek a PVP-t mint a pestist.
Ennek volt egy nagyon egyszeru oka mivel ,hogy ott egyaltalan a siker szikraja elerjen annak is igen magas skill kovetelmenye van es vmilyen szinten balance-osabb a dolog.Nade itt aztan be vannak indulva mint allat mert minden ilyen "marhasag"-ot tudnak a jatekrol ott meg nincsenek ilyenek ugymond "marhasag"-ok amikkel elonyt tudsz szerezni.
-
MageRG
addikt
-
sp8787
addikt
Az ok de itt kimondottan jo DS jatekosokrol beszelek am.
Egyebkent magat a DS PVP-t nem tudom hova tenni. Mi abban a cheap gyozelemben az elvezet ha olyan ellen megy aki tapsztalatlan vagy egyaltalan nem is erdekli, attol az ugyanolyan cheap. Ha meg nem olyan ellen megy akkor meg egymast backstabelgetik kristaly katanakkal. MEH^3
-
Yodamest
veterán
Ez nem esport játék, felesleges is beleképzelni bármiféle szabályrandszert, van benne pvp mert kiegészíti a singe élményt, de így ennyi. Néha megölnek, néha megölsz valakit kalandozásaid során, ez is része a dark souls világnak de ez nem állja meg a helyét standalone élményként.
-
sp8787
addikt
válasz Šolaire #4232 üzenetére
Az mar megvan. Az azutani dolgok maradtak ki.
Egyebkent ,hogy itt mindenki migral mindenhova egy ido utam.Kerestem ez a jo embert ,hogy na mostmar van arra is keret ,hogy megvegyem az armorokat. Hat ezutan is irany a wiki ,hogy most ezt bebuktam vagy koltozott. Mondjuk legalabb vicces helyre raktak.
-
Šolaire
veterán
-
BOBAKILL
őstag
Igen, a franc se keresné ott ahol ücsörög. Én is egy videóban tudtam meg anno. És persze a két harang kongatása után árulja csak a master keyt.
Dexes karakteremmel anélkül kezdtem és hát viccesebb úgy a blighttown is. De már úton vagyok a Sensbe hogy végre elérjek az anor londoi kovácshoz a chaos blademért. -
BOBAKILL
őstag
válasz Šolaire #4237 üzenetére
Köszi, remélem lesz elég a maxoláshoz. Most már csak azt akarom eldönteni h melyik katanából csináltassam. Lehet veszek még egy uchigatanat. Ez a mostani tetszik.
Rühellem a sens alatti démonokat, de muszáj lesz megölni őket.
Kíváncsi leszek pajzs nélkül h megy majd a Sens.
Depthsben megvicceletek megint a patkányok, majd rakok fel képet. -
Šolaire
veterán
válasz BOBAKILL #4238 üzenetére
Egy kardra elég. Megöltem az összeset a játékban izalithba is plusz snuggly és egy maradt meg tehát nem sok van. Iaito-bol is megtudod csinálni a Chaost. Várom a képeket
Én mezei ellenfelek ellen használom a pajzsot. Bossok meg pvp ott nem. Ez csak az én hülyeségem[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Most én kérdeznék. Vannak ezek a fekete Gravelord Servant jelek. Olyankor kihez és miért megyek be büntetni?
“Praise The Sun” \[T]/
-
BOBAKILL
őstag
válasz Šolaire #4243 üzenetére
Igen, egy összeszart rabgatyában. Amúgy nem, rendes öltözékben. Wanderer szettben. Egyelőre. Az Artorias egyik lovagjának a szettjére pályázok, akivel lehet beszélni a "sírjánál" miután megöltük. Az tetszik, menő.
A depthsben múltkor mutattam egy bólogató patkányfejet a falban. Most megint ijesztgettek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest