- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
válasz MikeWazowski #4597 üzenetére
A lecsúszás valamiért nekem sem megy. Igaz én egér+bill kombóval tolom de attól elvileg működnie kellene...
-
BOBAKILL
őstag
Rámászol a létrára és az iránygombok nélkül kell nyomni hosszan a vetődés gombot. Semmi mást ne nyomj csak a vetődést gombot folyamatosan. Ennyi.
Megnézem majd PC-n miért nehéz ez bill+egérrel, bár nekem a remastered nincs meg rá de ezen biztos nem változtattak.[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz MikeWazowski #4606 üzenetére
Lecsúszáskor bill+egérrel a dodge gombot kell nyomni. Csak azt. Ha nyomod a lefelé gombot is, akkor nem megy.
szerk: Most látom hogy BOBAKILL már leírta.
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz vorosmarti #4607 üzenetére
Jaja, ps4en se megy a csúszás ha nyomod le a joyt.
-
Adam_Shepard
addikt
-
BOBAKILL
őstag
válasz Adam_Shepard #4609 üzenetére
nem olyan bonyolult.
-
Kvelstadt
veterán
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #4612 üzenetére
Tényfeltáró...
Oknyomozóriportműsor!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
ron8
senior tag
válasz Adam_Shepard #4609 üzenetére
Köszi, nem tudtam hogy a space-t duplán kell nyomni. Most már minden létrán csúszásnál ez a videó jut eszembe
-
ron8
senior tag
válasz Adam_Shepard #4618 üzenetére
dejó nekem
Egyébként a 3.részben folyamatosan nyomni kellett a space-t... -
ron8
senior tag
Az mitől függ, hogy Pinwheel legyilkolása után csak 15-re tudom húzni az estusok számát? Hogyan tudom elérni a 20at?
Tárgytalan rájöttem
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Adam_Shepard #4625 üzenetére
Ha jól tudom az elsőben nincs Vendrick, meg különben is a 2-ben rengeteg boss nehéz, és még ott a játékmenet is.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
válasz Adam_Shepard #4623 üzenetére
Bocs de nem értem mire gondolsz
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
Lehet tesztelni textúrák is lefordítva : [link]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Adam_Shepard
addikt
ps3mas ds1 végigtrancsírozásához keresek önként jelentkezőt.
.
-
Severen
tag
válasz Adam_Shepard #4633 üzenetére
Én tologatom mostanában, most értem el Gwyn-hez, a dlc-ből még csak Artoriast nyomtam le.
Steamen felvettelek, majd irj rám bár nekem ez a hét sehogy sem jó max jövőhét."Pain is temporary, Honor is forever"
-
vorosmarti
senior tag
válasz Adam_Shepard #4635 üzenetére
Azt meg tudjátok mondani, hogy az achi-khoz, a spec fegyverek, spell-ek, stb... egyszerre kell meglegyenek az inventory-ban, vagy elég ha már volt belőle a karakterednek?
-
Adam_Shepard
addikt
-
Severen
tag
-
vorosmarti
senior tag
válasz Adam_Shepard #4637 üzenetére
Azt nem is gondoltam h ártana
Arra gondoltam (bár kis esélyét láttam), h nem szükséges egyszerre meglegyen minden, csak legyen arról bejegyzés a mentésben, h a karakter már birtokolta vmikor azt a tipust. Akkor könnyebb lenne összeszedni... -
vorosmarti
senior tag
válasz Adam_Shepard #4640 üzenetére
Köszönöm, így már egyértelmű...
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #4639 üzenetére
Ez most nekem nem egyértelmű de ki a nehéz abba hogy mind meglegyen egy időben? Annyit nem fizetnek értük h9gy érdemes legyen eladni.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #4643 üzenetére
Én megcsináltam. Annyi segítséget kértem hogy az utolsó pár boss fegyverhez elkértem a lelkeket hogy nevnekem keljen elmenni ng+2ig egy sif soul miatt.
Az ösdzes többit ami drop vagy loot megkerestem, kifarmoltam.
Többi soulsba nincs is fegyver trofi szóvsl ja,azokhoz képest macerásabb."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vorosmarti
senior tag
válasz Kvelstadt #4645 üzenetére
Én megcsináltam. Annyi segítséget kértem hogy az utolsó pár boss fegyverhez elkértem a lelkeket hogy nevnekem keljen elmenni ng+2ig egy sif soul miatt.
Szép munka volt, de bármennyire vágyom rá, nekem már egyre kisebb a lendületem
Valahogy a ds3 esetén motiváltabb voltam, de azért nem adom fel. -
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #4647 üzenetére
El kell dönteni hogy akar az ember platinázni vagy sem. Nekem az volt a terv hogy ps4en mind a 4 souls játék platkó lesz és ebből nem engedtem bármilyen szopó trofik is jöttek szembe.
Nem úgy voltam vele hogy pl d3 sok spell és inkább mégse, hanem úgy hogy desok meló lesz azokkal."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nem_tom
őstag
válasz cyberkind #4644 üzenetére
Ha még szeretnél több HP-t, akkor Vitality-re érdemes 50-ig. A többi inkább a kívánt felszereléstől függ. Például ha szeretnél erősebb páncélzatot hordani ami nehezebb, akkor Endurance, hogy növeld az equip load-ot, ha egy nehezebb dex-es fegyvert forgatnál akkor strength-re se árt pakolni. Ezeken kívül ha esetleg meg szeretnéd magad segíteni varázslatokkal vagy csodákkal akkor Faith vagy Intelligence és Attunement. Minden attól függ, hogy milyen képességet vagy felszerelést szeretnél használni. Illetve még ha skálázódásra szeretnél rámenni, akkor Dexterity-t húzd tovább, bár ez az én véleményem szerint nem eléggé számottevő.
Amit én inkább eltudnék képzelni a helyedben, hogy a Faith-t felhúzod 30-re idővel és akkor tudod használni a Darkmoon Blade nevű miracle-t ami 2,1x sebzést biztosít neked ha tényleg csak a közelharcra mennél rá. Részletesebben. De ez persze csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest