Új hozzászólás Aktív témák
-
apevia
aktív tag
Üdv .
Most gondolkodom , hogy a Gtx 680ast le cserélem egy Asus r9 290re !
De ahogy itt olvasom vannak driver gondok ! Ez egy kicsit el gondolkodtat .
Szerintetek meg éri cserélni ? Mert nem akarok Driverekkel harcolni hogy most melyik müködik és melyik nem !
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28699 üzenetére
Sajnos így sem jó. Telefonnal gyorsan fel is vettem hogy mit csinál pontosan:
VideóGigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
válasz apevia #28701 üzenetére
1 vga-val szerintem nem lesz gond, cf-nél vannak problémák. (Kártyák kihasználtsága, driver)
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
TTomax
félisten
válasz Zoli54213 #28702 üzenetére
Itt kapcsold ki de felül a lenyíló fülön válaszd ki mindkét gpu-t,tehát egyenként kell kikapcsolni,majd ezután restart.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28706 üzenetére
Registry-ben kinyomtam 0-ra az összes "EnableULPS-t". Alapbeállítás 1 volt.
kaszaf: Nem próbáltam, de nálam már kezd elszállni a remény hogy ez jó lesz valaha is. Ott tartok hogy eladom ezeket és veszek Nvidiát. Április óta nem tudok új drivert feltenni mert black screen-elnek.
[ Szerkesztve ]
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
TTomax
félisten
válasz Zoli54213 #28707 üzenetére
Próbáld meg felrakni az afterburnert,mert azzal jó szokott lenni,ha ez sem segít akkor lehet az egyik kártya bemondta az unalmast,de ezt kevésbé hiszem,mert 2D-re nem kell CF,söt nem is megy...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28708 üzenetére
Ok, megpróálom.
"lehet az egyik kártya bemondta az unalmast" De akkor 14.4 whql driverrel miért jó?
-
TTomax
félisten
válasz Zoli54213 #28709 üzenetére
Igen hát ezért is gondolom hogy ulps gond lesz...próbáld meg veszteni nem veszthetsz vele Minkét gpu-ra pipáld ki save,majd restart.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28710 üzenetére
Sajnos már előbb kapok azzal a driverrel blackscreen-t, minthogy azt ki tudnám pipálni :/
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28712 üzenetére
Megpróbáltam úgyanúgy fagy. Mellesleg 14.4-es driverrel az ULPS is be van kapcsolva, semmi gond nincs, beton stabil a rendszer.
-
TTomax
félisten
-
deadwing
addikt
-
Zoli54213
aktív tag
válasz deadwing #28715 üzenetére
Legújabb van rajta, de újraflasheltem, ugyanúgy black screenel. 13.12 és 14.4whql jó, 14.1, 14.6, 14.9whql, 14.11 fagy. Azért írtam ide, mert már halvány lila f*ngom nincs mi a baja.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
HD5670-hez melyik drivert érdemes felrakni (W7 64bit)? A legfrissebbel fura dolgokat művel, pl. ha rámegyek a felhasználóváltásra összeomlik.
-
szimi57
őstag
Sziasztok
Melyik a legrégebbi driver, ami már Mantle-s?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Zoli54213
aktív tag
-
Zoli54213
aktív tag
válasz TTomax #28712 üzenetére
Ne tudjátok meg mi volt a probléma....logikát ne keressetek de annyi, hogy felcseréltem a két vga kártyát és megy az új driver is.
-
katt777
félisten
11.b2 driver: 1 napon keresztül random PC restart. Játékok alatt soha, egyébiránt terheléstől függetlenül bármikor (minden alkalommal vigyori w8 hibaképernyő).
Eltávolítás közben megint restartolt a gép, na, ez végleg betett neki.
Ezután hiába install/uninstall, MINDEN AMD meghajtócsomag telepíthetetlen. Ill. "telepszik" hibával, de restartkor nem találja az illesztőt, és nincs telepítve sem. Utána driver-, reg pucolás, eredmény változatlan.
Viszont a restartolgatás rögvest megszűnt.
Ezt megint jól összerakták. Jó az a particiómentés, megkíméli az embert egy fél napos telepítési és beállítsi tortúrától. Kellett nekem tesztelni.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz katt777 #28725 üzenetére
Neked egy hibas sz*r videokartyad van. Cseréld le, ne szenvedj vele.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tothjozsi96
addikt
Kíváncsi leszek az új driverre, eléggé játszhatatlan nálam a Far Cry 4.
Valaki nem tapasztalt olyant hogy gondol egyet a játék, szépen telepiszkítja a VRAM-ot és utána már a betöltő képernyő is akad?
Persze fut a játék csak nem szépen, egyenletesen .. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz tothjozsi96 #28727 üzenetére
FOV-ra van állítási opciód?
Az se egy jol sikerult jatek lett amugy...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Maszat idő miatt tegnep és ma is kicsit kockultam nah
14.11.2b driver van fenn - az ég világon semmi gond , semmi a szó szoros értelmében . Egyik játék ONLINE , megyen 3 szálon is 2 loaderrel , dolgozik BOT kell a gold - másikkal manuálisan . És jééé semmi para . Semmi hiba gond tuti nálam van - vagy csak a szerencse kerülget , nem tudom .
Szóval nem értelekszerk.:
Talán a HDD -d vírusos ! beírta/beásta/beágyazta magát keményen
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Ebben egyetértünk!
Mostmár látom amit eddig nem..az AMD cuccok szarok..driver biztos..3hete szop** a k..drivereikkel amiket sorra elqrnak...volt a lefagyós fekete képernyős csoda driver..akkor a driver hibából vga csere lett, a 7970 ment a polcra mert h biztos az a rossz...azóta lett egy 280X Toxic-om...most azzal franckodik az azóta kijött összes driverjük...összevissza hibázik meg minden...
Feltelepítem néha azt gondolja felse tette...restartol..csodás...
Csalódás ebben az évben számomra az AMD vga terén.
És akkor vakarózz h a vga-d rossz vagy ismét nemsikerült megírni a drivert.....Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz F_Zolee #28732 üzenetére
Addig oké, csak elvileg azért jön az új hogy az új cuccokhoz igazodjon optimalizáljon dolgokat, nem azért h random problémákat generáljon amik amúgy nincsenek is..és ezt már a 2. kártyával 1hónap alatt.
De mindjárt felteszek vmi ősrégi drivert mert ez kezd vicces lenni.. ..csak hazajönnél hogy élvezd a hardverek adta lehetőségeid és akkor beszo***egy genyó progi.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz tothjozsi96 #28734 üzenetére
Win7 ultimate-t használok..a 14.9óta vannak gondok driver terén..ez kezd számomra is tény lenni...
Katt777 fórumtárs párszor anno nekem is felvázolta hogy ez nem mondvacsinált AMD lehúzás hanem tényleg így van..na mindeddig nekem nemvolt gondom 1el sem..kivétel a mostani 3 amit azóta sikerült összehányi nekik... Állandó vga bugok...amik csak épp egy namost jól javítunk vmit a driveren ezt tuti tedd fel catalyst után jelentkeznek...
Nem hiszem h a rommábordázott nyákos kivitelü, a chipek hátoldalát is gyárilag sünizett Toxic-om hal meg 2hetesen..amikor kiemelem még1x.. a 14.9es elött nemvolt gond. Tehát ez nem kártya hiba..és ne csináljunk már úgy mintha a fekete képernyős, lefagyást előídéző driver nemlétezne, mert én hónapja csak amiatt vettem új kártyát mert túl gyök voltam régebbit feltenni és azonnal a vga-ra gyanakodtam, még1x nemlesz ilyen![ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tothjozsi96 #28734 üzenetére
Win8.1u1, R9 270 az X órajelein, utolso BETA. Semmi hiba...
-
Apollo_21
addikt
válasz tothjozsi96 #28736 üzenetére
Zöld oldalon sajnos olyan ársávban ahol én elvárnám a 3gb vramot ami sztem elkell néhol ha tényleg max grafikára mész rá..nincs...
Tehát a 80-100e kártyákra 2gb ot tenni..nanem!
Maradok piros..épp most írtam hajlanba egy jó bios-t a félresikerült 7970re..most tesztelem ugyh újraél a Cf
Mehet a teszt/mehet a játék.
Nyílván egyébként a sírás rívások nagy része nemcsak tőlem..mástól is 50%ban a nem eredeti verziók miatt vannak, és így nemis elvárható egy játéktól hogy optimális, probléma mentes működést produkáljon.
De egy drivertől nem várnék hardver hibának is vélhető dolgot. Mind1 túlvagyok rajta.
Sajna a 14.4néhol nemvált be új COD akadozik...úgyh most friss a win ismét, és ment a nov9. kiadott 14.11Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Steelmanus
addikt
.
-
belinho
senior tag
válasz wwenigma #28737 üzenetére
Win7, 7870XT, 14.11. beta 2 . Semmi hiba nálam se, se telepítésnél, se eltávolításnál, játékok is tökéletesen futnak, Cod, Alien, Far Cry 4. És nincs probléma a driverrel 1,5 éve amióta megvan a kártya, se egy fekete, se egy kék képernyő, az eltávolításnál is mindig sikeres minden. De biztos én csinálok szarul valamit, hogy működik nálam is.
-
lehella
senior tag
válasz belinho #28741 üzenetére
Nálam is tökéletes a FC4 (virágboltból) a R9 270x-el. Amikor gyorsan utazok akkor néha leesik pár mp-re az FPS, 14.9-es catalystet használok. Sokszor olvasom a játék hozzászólásoknál a szenvedést a játékokkal, nem tudom hova tenni, sosem küzdök velük 5 percnél többet. COD:Ghostnál volt egyetlen probléma, valamilyen grafikai cuccot kellett kikapcsolni és elmúlt a random kilépés utána
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
tothjozsi96
addikt
Egyik ismerősöm Ultrán játszik a Far Cry 4-el tehát ez már nem driver gond lesz hanem tört játék hiba ..
-
lehella
senior tag
5 perc szenvedést azalatt értem, hogy elolvasom a használati útmutatót, felmásolom a
cracszükséges dolgokat, játszom kicsit a grafikával és ennyi
Korábban kétszer is felraktam beta drivert, azért szedtem le őket, mert a virtuális masinán nem látta a hozzá párosított usb eszközöket (VirtualBox), valamiért csak a teljes releasel működött mindig is. De lehet most kipróbálomwww.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
katt777
félisten
válasz wwenigma #28726 üzenetére
Látom, legutóbbi nekem címzett hsz-od óta sem értesz többet ezekhez a kártyákhoz.
_PicuR_: Kb. 10000x derült ki, hogy a driver-hibák többsége véletlenszerűen jelenik meg (talán csak egy elírt .xor függvény v. hasonló), v. éppen környezetfüggő.
Egyébként 11b2 hozott egy BS-t is, de nem kapcsoltam le a gépet mert defrag ment, erre kb. 5 perc múlva visszajött a kép. Talán csak várni kell... Lassan ébrednek ezek a karik.Apollo_21: Lehet, hogy egy tiszta telepítéssel nem lenne gondod. Tiszta rendszerre telepítve rendben van a driver, az előző is rendben volt, eltávolítás/telepítés viszont mind2-t megfektette. Szóval a telepítőben csesztek el valamit 14.8 után.
Új CoD optimalizálás CSAK a 11b2-ben van.
Ami viszont idegesítő, hogy az "erősebb fehér" opció már megint nem kikapcsolható. Asszem, ez csak a WHQL-en van, de hogy miért...F_Zolee: 14.4-ben csak a Video Acc. volt szar, viszont sok játék támogatása csak az újabbakba került bele. Mindenesetre ez a b2 az első olyan meghajtó, amely képes jobb sebességet elérni a 13.12-nél, az összes többi lassabb.
lehella: FC4 átlag 55-58FPS, járművön száguldva esik csak le 40 alá, ami érthető, hiszen jóval több munka a kártyának.
tothjozsi96: Az itt-ott fellépő laggolás leggyakrabban a PC, vagy éppen a VGA tuningjának hibája (teljesítmény van, de optimalizálás nincs, pl. CPU hibajavítás) , soxor a játéké önmagában, és a legritkábban driveré (márpedig én nem hallgatnám el, ha a meghajtóé lenne ). Ha valami egyébként beakadást tud okozni, az éppen az eredeti játékok licencellenőrzése (a kényszerűen telepíttetett segédprogramokról nem is szólva), amely már CD-knél is fellépett (anno sok ilyen hibát orvosoltak a NoCD fixek), steamnél és társainál meg még jellemzőbb. Net sebesség is belejátszik, és persze ki tudja, mire használják közben a gépedet, hiszen egy SP játéknak semmi szüksége a netkapcsolatra, tehát csak a gyártójának van.
-
Apollo_21
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz katt777 #28746 üzenetére
Ja , nem kikapcsolhato. Tönkrement a videokartyad, mi meg szivunk miatta....
Mindegyikben kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
-
lehella
senior tag
válasz #00983040 #28696 üzenetére
Aktív DP->DVI átalakító lett a megoldás a 3 monitorra. Nyalánkságként, a DVI-t tovább alakítottam HDMI-re Catalystban nem is állítottam semmit.
Annyi furcsaság van, hogy HDMI-n nézem a videókat, többi monitort kikapcsolom. Ha visszakapcsolom a DP-ra kötött monitort, akkor párat villog a HDMI-s TV, majd a rajta lévő ablakok (Total Commander, VLC) vissazmásznak a DP-s monitorraSzerk: DP-n az elsődleges monitorom, DVI-n a második monitor, HDMI-n a TV.
[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
katt777
félisten
válasz wwenigma #28748 üzenetére
Mint MONDTAM: némelyik ben kikapcsolható, némelyikben (ált. beta) meg nem. Következetes driverhiba, XT-n, amit a te kártyáddal erősen kétséges ellenőrizni. Íme a(z újabb) hamis állításod ("Mindegyikben kikapcsolható.")cáfolata tiszta driver-telepítéssel:
Semmi baja a kártyámnak. Hardveres probléma elég ritka AMD-nél (már ha nem selejtgyártótól vásárol az ember).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest