Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz kranazoli #13460 üzenetére

    Nem erre a hsz.-ra reagalva csak erdekessegkeppen irok Neked.
    W7 64, IE9, 11.4 AMD driver DCOM hiba, amit javasoltal AMD External Events Service Module-t letiltottam igy mar nem irt hibat a naploba. Am amikor kerestem egy egesz delelott valamilyen megoldast mindig talaltam egy olyan javaslatot hogy az IE-ben kell tiltani a kulso bovitmenyeket pl itt is olvastam
    1.) Completely close internet explorer.
    2.) Open your Control Panel
    3.) Open "Internet Options"
    4.) Open the "Advanced Tab"
    5.) Under "Browsing" unselect the "Enable third-party browser extensions (requires restart)"
    6.) Restart your computer
    Namos azert irok mert tegnap meguntam az IE9-et ugy hogy levolt tiltva az AMD External Events Service. Miutan leszedte az OS, restart, majd megjelent ket Fontos frissites egy 2 mb-os es egy 26 Mb-os, gondolom hogy a beepitett IE8-at frissitette.
    Termeszetesen frissitettem nincs is gond mukodik az IE8 rendesen ahogy kell, am legnagyobb meglepetesemre a hibanaplo pontosan annyi hibat irt a naploba mint amikor telepitettem a 11.4-et annak ellenere hogy az AMD External Events Service vegig tiltva volt.
    Es a DCOM hiba is ujra generalodott. Amikor regebben keresgettem a hiba okat az szinte mindig XP-re vonatkozott ezert nem is torodtem vele pl az MS oldalan is Windows Server 2003 32 bites hibara utal.
    Csak erdekessegkeppen irtam ezt a hsz-t, gondolvan arra hogy lehet hogy az MS is ludas a dologban, es nem biztos hogy az AMD hibaja. Nem baj majd meglatjuk hogy a WHQL alairassal megjeleno 11.4-es drivernel elojon-e ez a fajta DCOM hiba.

Új hozzászólás Aktív témák