Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz kill_switch #5201 üzenetére

    Pedig nem rossz marksman fegyó az, nekem hozza az SP-R szintjét, sőt, mindenféle kiegészítő nélkül sokkal jobban tudtam vele leszedni az ellenfeleket. Így felszerelve kb egál.
    Ha a fejlövést nem adta be, akkor tuti az SBMM szívatott, ezzel fejre jellemzően egy lövés - egy halál, még longshot lövéseknél is.
    Még kell néhány dupla kill vele, és a szokásos mount feladat - előbbi nem egyszerű az újratöltés sebessége miatt (ugye itt pár másodpercen belül kell prezentálni a második áldozatot is, hogy meglegyen a dupla, utóbbi pedig elég kempelős tud lenni, azt annyira nem szeretem.


    DMZ -ben nem tudom, meglesz -e valaha az M13, mindig kilométerekre rak le a zónától, mire odaérek, rég nincs ott semmi. :N
    Mondjuk annyira nem hoz lázba, max napi egy próbát teszek :DDD
    Btw. Az egyik feladat az, hogy pingeljek meg egy telót a térképen. Valamit tuti nem jól csinálok, mert ha találok is telót, sok mindent tudok vele, de megpingelni, főleg a térképen nem, pedig már álítottam be gombot a pingre... Biztosan triviális, de vallahogy sosem akaródzik sok időt tölteni a megoldás kereséssel. (ha mesze van a zóna, el sem kezdek rohanni, inkább begyűjtök pár feladatot, eközben nézegettem ezt a telós mókát)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák