Hirdetés

Aktív témák

  • filo-p

    csendes tag

    válasz _zozo #4718 üzenetére

    Ezen tényleg átsiklottam, annyi hsz. volt itt, de vissza olvastam, volt ilyen kérdés.
    Nagyon egyszerű, a pénzt kezelni kell mindig, mert mit csinálsz akkor, ha trendforduló van, és mínuszos lesz? Hogyan kezeled ezt pl. csak 1500 embernél? Rohangálsz, hogy begyűjtsd az aláírásokat?
    Ezeket a mínuszos időszakokat kihagyva, átlag 12 %-ot minimum meg lehet csinálni, hisz 70 év átlaga ezt mutatja, részvények önmaguktól megcsinálják. Illetve nem kell ppluszt tolni mellé egy halommal, mert első év végén költséglevonások után láthatóan beljebb van, ehhez megfelelő költségszerkezetű termék kell.
    UL hosszútávú befektetés, ehhez legnagyobb fegyver a kamatos kamat, így a mínuszos időszakot kihagyva ennek nagy ereje van.
    Mielőtt nekem esnél, hogy ez kevés, meg Bnet az isten, bőven lehet e fölött is hozni, de nem írok ide x százalékokat, viszont senki nem köpködött még meg, hogy több lett. Viszont nem láttam még egy olyan Bnet-es szerződést sem, amit átlag ügyfél hozott oda, akinek nem kell értenie hozzá, hisz Te vagy a tanácsadója, hogy pluszos lenne. Ez nem vonatkozik az itteni okos emberekre, akik értenek hozzá, és maguknak kezelik. De egy átlag embernek kellene ehhez értenie??? Megkötötték neki, hogy majd milyen jó lesz, és senki nem figyeli, mintha az előbb írt volna ide egy újabb csalódott ember...
    Legjobb példa 2008, az összes kezeletlen termék bukott.
    Meséld el, hogyan kezeled az ügyfeleid pénzét? Pl. 1500 embernél egy napon belül hogyan helyezed át, hogy ne essen a trendfordulóba? Vagy hagyod x évig egy alapban? Hadd kövesse mínuszba is, aztán majd lesz valami? Ezen áthelyezések költségei? Mert legjobb tudomásom szerint Bnetnél nem ingyenes!

Aktív témák