- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz MPowerPH #32960 üzenetére
Figyelj, én nagyon jól tudom, hogy a turbóst a szívó soha nem veri el és az elektromosat meg soha semmi nem fogja megközelíteni se. Ettől függetlenül még szerintem vannak páran, vagy én egyedül, az sem érdekel, aki a szívó benyát nem adná oda. Hogy mit hoz a jövő, irodalmi nyelven leszarom. Nem ez az egyetlen terület az életben ahol minden társadalmi normának, szokásnak és divatnak ellentmondok
De azért szerintem nem vagyok ezzel egyedül, csak kissebbségben vagyunk. Ez van, ettől még nincs igazad, és nekem sem. Csak mások vagyunk. Hogy mit gondolok pedig nem fog változni, de nem is kell -
majnkopf
tag
válasz MPowerPH #32960 üzenetére
Jó, de most itt nem puszta tényekről beszélek. Én a büdös életbe nem vennék dízelt (mondom ezt most aztán lehet később rá leszek kényszerülve, de akkor is rossz szájízzel vezetem majd). Hogy miért? Nem tudom, valahogy benzin párti vagyok. Mint ahogy neked nem tetszik valami az autón lehet másnak az tetszik. Én csak ezt nem értem teljesen az miért nem lehet jó noha lehet tényleg nem JOBB vagy a többség szerint nem jó Nem vagyunk egyformák, lehet valaki azzal akar kitűnni és attól, mert a többség szerint nem jobb még attól lehet jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest