- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p76
senior tag
Sony UBP-X800B Prémium 4K Blu ray lejátszó
Ezt lehet okostelefonról vezérelni? Ha csak zene lejátszásra használnám és nem lenne rádugva TV?
-
szrobert
tag
válasz Lacielvtárs #9951 üzenetére
Szia, sikerült?
Nekem is ilyen problémám van..(Oppo 203) -
MODERÁTOR
Nem sajnos,viszont a Spotify-t csak azzal lehet és csak előfizetős account-tal.
Egy pillanat, nézem.
Lehet okostelefonnal vezérelni, de sajnos nem látod a tartalmakat (pl. az USB-n rákötött HDD-n) (vagy én vagyok béna), tehát csak szimpla klónja a távvezérlőnek. Még megnézem részletesebben majd.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz szrobert #9953 üzenetére
úgy volt hogy kipróbálom, de anno ráhagytam, mert az istennek nem bírtam kiszedni srt fájl formátumban az mkv filéből a feliratot.
majd még próbálgatom, de az én sérülékeny lelkivilágom nem bírja azt ami nem megy egyből"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Joshi
titán
válasz Lacielvtárs #9955 üzenetére
Tölts le egy 1080p 23,976fps-es felirat verziót az opensubtitles.org oldalról és azt megcsinálod, de az is lehet hogy eleve olyan amit gond nélkül kezel a lejátszó.
-
Joshi
titán
válasz Lacielvtárs #9957 üzenetére
Nincs mit. Igazság szerint a subtitle.org-os letöltőset? Eleve jó volt a felirat?
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Nem akartam bajlódni másik felirattal, hanem azt a feliratot akarom megcsinálni ami az adott filmeken van...
Nem tudom időzíteni, ennyire nem értek hozzá, sajnos.
Kinyerem az mkv-bol, lementettem az általad megjelölt beállítással a filét, vissza az mkv mellé, at nevezem hogy azonos legyen a két fajlnev es voala, ahogy írtam, működik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Joshi
titán
válasz Lacielvtárs #9959 üzenetére
Nem feltétlenül kell időzíteni, a legtöbb esetben működik a dolog. Én úgy szoktam kipróbálni, hogy megnézem a feliratot a film elején és a végefelé, ha nem csúszott el akkor jó.
-
Joshi
titán
válasz Lacielvtárs #9961 üzenetére
Ha jó a release.
-
szrobert
tag
Ezt a felirat átkódolást OSX-en mivel lehet megcsinálni?
-
blakey
titán
válasz szrobert #9964 üzenetére
Jubler, Aegisub
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az egyik lemezen nem jön be a magyar hang csak az angol. Ha átállítom magyarra, akkor pár másodperc után megáll a film.
Visszaállítom angolra, akkor elindul. Mi lehet a baj. Idáig egyik filmnél sem tapasztaltam ilyet.
(Samsung BD-H8900) -
blakey
titán
válasz adamcsik #9967 üzenetére
Eredeti vagy másolt? Cinavia miatt szokott ilyet csinálni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
p76
senior tag
válasz koncsik #9954 üzenetére
Köszönöm a választ.
Most szoktatom magam a gondolathoz hogy mégis rádugok a tv-t.
Müködik az hogy max 24bit/192 kHz FLAC fájlokat lejátszani az USB pendrive-on vagy DVD/Blu-ray lemezen található könyvtárakból? Adat módban lennének megírva a lemezek.
Outputnak a coax kimenetet használnám ami az erősítőm DAC-jához lenne csatlakoztatva. -
BBéci
legenda
Csúcsszuper erősítőd, no meg hangdobozaid lehetnek, ha 24 bit/192 kHz-es FLAC fájlokat akarsz megszólaltatni. Ott már a koax kábel minősége is sokat számít.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Igen, a kövér lúd esete mostanában folyamatosan felbukkan. Mindenkinek 4K/UHD és HDR kell, még akkor is, ha annak valós haszna és értelme igencsak csekély.
Legtöbben a CD-ben rejlő potenciált sem használják ki, de a legmagasabb felbontású DSD-t hajszolják.
Vakteszttel összehasonlítottam Marantz AV8801 és Denon AVC-X8500H DAC-ját 25 éves Pioneer CD-játszóméval és mindkettő ellen az utóbbi nyert.
Természetesen nem akarlak semmiről lebeszélni, csak "hangosan" gondolkoztam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Valóban, de ennek ellenére remekül szórakozom a Rec.709-re kalibrált plazmatévémet nézve és egyáltalán nincs semmiféle hiányérzetem. Még Panasonic EZ950-nel összehasonlítva sem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz adamcsik #9975 üzenetére
Akkor Cinavia lesz, amelyik készülékben van ilyen védelem 20 perc után megáll, csak egyik hangsáv tartalmazza, másikon vígan tovább nézhető.
-
blakey
titán
válasz adamcsik #9977 üzenetére
Jobban belegondolva lehet, hogy nem az a gond.
2012 márciusa óta csak olyan Blu-ray lejátszókat hoznak forgalomba amikben van cinavia védelem.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz adamcsik #9979 üzenetére
Próbáld meg újból kiírni, lehet, hogy a lemez hibás de csak épp annyira, hogy egyik lejátszó érzékeny legyen rá, másik meg nem.
-
Joshi
titán
Van már Oppo 203-hoz UDP20X-60-0625 gyári firmware-re épülő CFW! Így már van Dolby Vision Sony tévékhez HDMI-n keresztül, és ugye a cfw adta iso, mappa stb kezelés is.
-
Joshi
titán
Pana tévék nem támogatják a Dolby Visiont, szóval a DV miatt biztosan nincs értelme feltenni. Egyébként meg tudod nézni az Oppo Firmware History-t.
-
Joshi
titán
Privibe már korábban is linkeltem.
De miután már te magad is felteheted a frissítést, szerintem érdemes. Vagy megvárod hogy én mit mondok a frissítésről. Elcsesztek benne valamit vagy nem. Nekem mindenképpen fel kell tennem, mert csak így tudok Dolby Visiont lejátszani a Sony A1 tévémmel.[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
Hát mondjuk a hivatalos Oppo fw update oldalt magamtól is megtalálom, de kösz.
Azt hiszem, megvárom, hogy nálad hogy sikerül a frissítés, mivel számomra semmilyen lényeges újdonságot nem tartalmaz, és a frissítés után factory resetet kell neki nyomni, amihez meg nem igazán van kedvem, ha nem muszáj...Ez a log, hátha valaki nem akar külön rákeresni:
Release Notes:
Category: Latest Official Release
Main Version: UDP20XEU-60-0625
Loader Version: TF0035
MCU Version: MCU203-01-1118This release is for the OPPO UDP-203 and UDP-205 4K UHD Blu-ray Disc Players
Special Notice:
1. Once this firmware version is installed on the player, you will not be able to revert back to any previous official or public beta firmware. There will be no problem upgrading to any future official or beta firmware release.2. For players with firmware version 42-0329 or earlier, please install the UDP20XEU-45-0605 firmware first. You will then be able to upgrade from version 45-0605 to the latest version, 60-0625.
Comparing to the previous Official release version UDP20XEU-56-0224, the major changes included in this version are:
1. Added the Dolby Vision “Player-led processing” mode for compatibility with recent Sony Dolby Vision TVs and firmware updates.
2. Added the “Dolby Vision” mode under the HDR Setting menu, which allows the player to convert the output to Dolby Vision when possible.
3. Added the “Dolby Vision Processing” setting under the HDR Setting menu. This setting allows customers to choose whether Dolby Vision processing is handled mainly by the TV or the UDP-20x player.
4. Added MQA support via the USB DAC In for the UDP-205 players.
5. Added the “Up-Sample DAC Input” setting under the Audio Processing menu for the UDP-205.
6. General fixes and disc compatibility improvements based on recent and upcoming UHD Blu-ray releases as well as user-submitted samples.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
DM-Fan
nagyúr
Most csekkoltam: CA CXUHD-hoz egyelőre még nem jött új firmware.
A jelenlegire nekem az alábbiakat írja:
Main Version: CXUHD-56-0309
Loader Version: TF0035 8577 0035
Sub Version: MCXUHD-02-0517
Chip Version: 0c.00.01.00Mondjuk ugye itt a Dolby Vision támogatása elvileg eleve adott, és hardveresen is más egy picit a két gép, szóval lehet, hogy más ütemben is jönnek a firmware-ek.
Sok issue-val egyébként nem találkoztam, én 99%-ban lemezes lejátszásra használom. Kirpóbáltam, az mkv-feliratkezelés tényleg hibás jelenleg az ékezeteknél, ezt mondjuk tényleg javíthatnák egy jövőbeli upgrade-ben, bár nem vágok eret magamon, ha nem fogják, nálam nem ez a felhasználási terület.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest