- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszer a csajommal bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy közterület fenntartó írja vadul a büntető cédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam:
- Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy állampolgárra is... - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét.
Akkor lerohadt fasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az ablaktörlő alá és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja mit.... Akkor le buzi -spicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a csajomat.Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba.
-
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #17606 üzenetére
...még vonóhoroggal is bűntetsz? Ugyan mit akarhatnál ezzel húzni? Nájlonszatyrot? Jah, nem, az fogja a szelet...
Vettél volna inkább egy jó Nexiát.LaciCRM: a viccből tudtam, hogy beteg vagy... KÚRÁLÁS! Ha a b#szás sem segít, akkor svéd csepp+csalántea+béres csepp+C vitamin. Köhögésre bodza tea, hárs, etc... Lázra kamilla, csalán etc. Mi már kezdünk leszokni az orvosokról: drága, mérgezős és pont annyi ideig tart a betegség gyógyszerrel, mint teákkal, gyógynövényekkel. Persze ha durvaság van, akkor megyünk, de itt első körben kib..szák az mebereket ilyen kolderkszel...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #17609 üzenetére
Meló előtt jó így olvasni ilyeneket.
Legalább jó kedvvel megyek melózni.AMúgy az a jó benne, hogy nem rohad!
Van itt-ott rozsda, de nem akar szétesni.
A horog meg... hát, ne tudd meg, mennyire hiányzott.
Sokszor jól jött volna.
Nyilván nem egy izom verda.A Nexia? Ugyan már, majd ha fagy!
@Laci: Nem akarom kutyulni. Jó ehhez a saját alkatrésze.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
miresz
veterán
Te SAS!
Nézz már körül nekem egy kicsit légyszíves. Nincs ott kint Inglijában,valami jó Androidos telefon occsón? ~ 50e kemény magyar pöngőbe átszámolva. Ami fontos,jó kamera (~ nyóc mega) min 2 magos proci, 1Gb ram, Kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz FatalEror #17595 üzenetére
Na igen,mindenutt vannak erdekes sztorik...
Ez egy ilyen elet.Napi vicc
A rendőr matematikát tanul, egy nap sugárzó arccal jön haza, és a feleségéhez fordul: - Asszony, a matematika csodálatos! Mit szólsz ahhoz, hogy: 5-7+2=0! - ??!! - Elmondom még egyszer! 5-7+2=0! Hát nem csodálatos? - Nem értem - mondja az asszony, - de mondj egy példát. - Figyelj asszony! Megy egy busz a végállomás felé. 5 utas utazik rajta. A végállomáson leszállnak 7-en. Hát persze hogy fel kell szállnia 2 embernek, hogy üres legyen az a rohadt busz!
@Macko : Grat a verdahoz
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #17612 üzenetére
Nezz itt korul, de ha egy kicsit kipotolod azt az 50e-t akkor lehet kapsz majd egy szep, nagy feher Samsung Galaxy S3-at...masfel ev garanciaval.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Yeffy
veterán
válasz Peaceliker #17600 üzenetére
szerintem elfér rajta. nyilván nem v6, de sportosabb a gyáritól. nekem bejön, szeretem. pofás
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #17536 üzenetére
Igazgató Úr: Szerintem is egész korrekt formát kerítettek neki.
Don Sass: A kompakt/szupermini kategóriára épülő sedanoktól ne várj formatervezési csodát. Egyrészt az olcsóbb régiót célozzák meg (< 4 M), másrészt ami jól áll egy hatchback kivitelű kocsinak nem biztos, hogy passzol egy sedanhoz. Pláne mióta egyre magasabb építésűek a kocsik.
Pl. az első Logan kb. olyan hosszú mint a G Astra, de a lehető legnagyobb helykínálatot és tengelytávot hozták ki 4300 mm alatt és mivel az ablakok sem nagyon dőlnek befelé, fej/válltér is jobb, mellesleg ~500l csomagtér. Csak hát occsó' spórolos járgány.
A második generáció (1,2,3) kicsit nagyobb, kb. olyan hosszú mint a száguldó koporsó 6. generációs Civic. A kerekeknél látszik mennyivel magasabb egy mai autó, főleg az orra. Ha jól tudom ennek elsődleges oka a gyalogosbiztonság.
A mai trendek mellett 4500 mm alatt szerintem a hatchback mellett a liftback kivitel az, ami még viszonylag harmonikus. Lásd Skoda Rapid (1,2, 3, 4) vagy az iker Seat Toledo. Előbbi szokott a környékünkön parkolni. Szerintem teljesen vállalható, már-már kellemes a formája.
Csak ezek már szépen 4 M felett nyitnak (ugye az ötajtós kivitel is drágítja valamelyest). Pardon, Toledoból a legfapadosabb 75 lovas 1.2 benziest megkapod ~3.25-ért.
Szvsz a magasabb üléspozíciónak is van magyarázata. Hátul egy egyterűben a lábadnak kényelmesebb, ha ugyan nem nagyon tudod előre nyújtóztatni, de azonos tengelytávú kompaktnál magasabban ülve mégis több alátámasztása van a combodnak (persze nem úgy mint az alibi 7 üléses MCV utolsó sorában, ahol a kerék felett ücsörögsz és ebben még lenne is fejtér, nem úgy mint a Grand C-maxban). Ezt lehet szeretni az amúgy nem túl nagy Tinoban is, ott a csomagtartó csak 430 l, de az üléseket felhajtva vagy kipakolva már-már költözni is lehet vele.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #17627 üzenetére
Ohhhoo...postaval vagy 75K HUF. A "grade A"-t nezzed mert azok a hibatlanok, a B az a kozep-hasznalt, a C meg a nagyon hasznalt. Neha kisebb serulesek meg a B-n is elofordulnak, azert kell az A-t nezni.
1 GBP = 379.2 HUF (+ 4-5000 posta)
-
Yeffy
veterán
válasz #81556480 #17626 üzenetére
Aki nem tud kinyitni egy sört BÁRMIVEL legyen az a szemgolyója, vagy az ánuszrózsája, akármije az nem érdemli meg.
azzztakurva. akkor én most be is fejeztem a vacsit.
peace:
a seicento szerintem egy fos, nem autó. ugyanúgy, mint mondjuk a smart.na jó, inkább hagyjuk ne folyjunk bele jobbanBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
törölt tag
én éhes vagyok de nincs mit enni. nem vettem semmi kaját.
söröm az van. de nyugi: dobozos!
(#17633) MrM94 na zene... van ez a kocsonya fesztivál. valami gyökerek átvették a rendezést. tiszta politika. így nem játszhatunk. pedig évek óta ott vagyunk. ehelyett majd a kocsonyafarsangon 9.én tapolcán vagy hol a bánatba
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez mrár nagyon régi dolog Miskolci kocsonyafesztivál. nem kis rendezvény. csak megöli a politika... .. nem írom ide miért. piros és narancs ellentétek miatt.
De én ezt leszarnám. csak a jó fasza helyünket elvették egyszer lenyomtuk a BELGÁT ! többen voltak nálunk mint ott
nézzoda nézzoda nézzoda[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
normális felvételünk még nemigen van
ha volna két életem - piramishöö
sajátok + hobo+ piramis .. ilyenek..
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #17640 üzenetére
Nálam most Run boy Run a sztár... szöveg miatt nem a klippet linkelem, nekem teCCik. Orchestra verzsön. [link]. Nah, legyen valami retró zene is itt... mondjuk ezzel kívánok jó éjjszakát, csak a vámpírok el ne vigyenek...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz ViZion #17646 üzenetére
Nem világom sajna az ilyen
ha meg külfődi:
csak az amcsi kettőnégy A day to remember.
Ez mond valakinek valamit ?
A Flock of Seagulls - I Ran bitang egy retró
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Don Sass: ahelyett, hogy vagyonokat ölsz a gépre miért nem veszel egy izomautót tuti imádná a te lányod is. Anyjuknak meg valahogy előadod, hogy Te tényleg V70-ért indultál, de a gyerkőc nevetése meggyőzött, hogy a családi boldogság érdeke a 650 lovas S60.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #17640 üzenetére
Egesz jol muzsikaltok...egyszer megneznelek live-ban is beneteket....eleg hasonlit az en stilusomhoz.
(#17649) stratova: neeeeeemmmmm !!!! Igy is olyan dolgokat szeretn amiket nem kellene......mar tudja hasznalni a furogepet, villamoscsavarhuzot, stb. Faxom...nekem lanyom van nem fiam....jobban szereti ha figyelhet amikor szerelek mint a babaval jatszani........hulye vilag ! Meg csak gyors auto kellene....hogy majd apuciban kelljen ujra fel az autoversenyzo (ami a hazasagkotes utan meghalt, ugyanis kevesen tudjatok de fiatal koromban rallye-ztam Romaniaban aztan jott a feleseg es ment az ilyen). Gyors autok tobbe nem kellenek...felek megvenni egy faxa kis motort...inkabb a kenyelmez lassu (mondjuk azert nem annyira) diesel verdak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest