- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
őstag
Bocs, hogy off, de az origin topicban nem válaszolnak,és itt mindenki használja. Na szóval nem működik a Burnout Paradise-om sajnos, és ott van ea.com-on, hogy fiók unverified. Na, ha erre rámegyek név nélkül kapok egy levelet, egy nem létező linkre:
Dear ,
Thank you for using Origin! Please click the link below to verify your email address.
If clicking the link above does not work, copy and paste the URL into a new browser window.
Happy gaming,
Your friends at OriginValaki segítsen.
-
sith7
nagyúr
válasz - = Zk = - #8365 üzenetére
ok
-
- = Zk = -
félisten
nagyon imádom ezt a G3A3-at...
lassan túl az ezren eme fegyverrel" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #8404 üzenetére
Ha végre meglenne az 50 órám Reconnel, akkor már tolnám én is azzal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #8405 üzenetére
no, te is a Bc2-es "céllal" tolod a BF3-at? " kipörgetni minden fegyvert " ...
én csak azzal tolom, amelyeket szeressemkív leszek a Te véleményedre is eme fegyverrel kapcsolatban.. de az Abakan (AN-94)-ről is érdekel majd
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KYZRR
őstag
-
- = Zk = -
félisten
copjá hanyatt... bő nyállal, hetes erősséggel -.-
vagyis...
áá, minő eredmény. meghajlokszerk
érdekesek a K/M-eid... 2 egészesek... hoppá micsoda eredmény[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Na ma kipróbáltam az új mapokat. Igazi dara játék. Nincs 1 szusszanásnyi időd sem és ha megállsz tuti hátba kapnak előbb utóbb. Változatosak a pályák és durva rombolást lehet véghez vinni. A DOM játékmód felfrissít.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
-
Synyster6661
tag
Ha már dupla xp hétvége, gondoltam fölnézek metro-ra mi újság!?
[link] -
- = Zk = -
félisten
válasz Synyster6661 #8413 üzenetére
rush módban ennyit ölni baszki
(#8415) v!ct0y
a ticket mindegy, jelen esetben, nem? ha jó a csapat, hamar megvan... vagy tévedek?
mert akkor kikell próbálnom[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz - = Zk = - #8414 üzenetére
500 ticketes rush jó is az
-
Bazzzs
senior tag
Én is ma próbáltam ki, nem rossz, tényleg hoz frissítést a játékba, de nem ez a DLC lesz a kedvencem. Személy szerint a járműves pályákat kedvelem conquest módban. Ott össze tudunk beszélni haverral, hogy ki mivel, merre és hogyan (azaz lehet taktikázni) megy. Ettől még hangulatos mapok ezek is, valamint néha egy-egy kört lenyomni jó lesz rajtuk, de a következő DLC lesz a kedvencem, úgy érzem
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Viper26
nagyúr
Valaki vállalkozó szellem megtaníthatna helizni valamikor.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
- = Zk = -
félisten
vót má?
death race in BF3" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mcwolf79
veterán
Komák! Ez az [L86A2] nagyon ott van a szeren!!!
Durvultam egy kicsit [Ziba Tower-en] .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
sixpak
nagyúr
válasz - = Zk = - #8420 üzenetére
Nem (tudom), de horzsol nagyon. Vajon, hogy csinálják?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
- = Zk = -
félisten
válasz mcwolf79 #8421 üzenetére
auf Schalke?.. nagyon fain
-
Neoteric
addikt
-
Kassadin
addikt
Jó a zenéje.
-
Macka
veterán
A "key bindings" opciók között a fölösleges hozzárendeléseket mivel tudom törölni?
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok nem tudjátok hogy hogyan tudnám 3D-ben játszani a játékot egy LG cinema 3d monitorral?
-
- = Zk = -
félisten
rámész, és folyamat ESC....
-
Synyster6661
tag
Az de durva. Valami hasonló.
-
pohár
félisten
kis montázs, így éjszakára
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Ha nem meloba lennek meg is neznem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #8406 üzenetére
Tolom azzal is csak nem baratkoztam meg azzal hogy at kell allitani az egyes lovest ezert hanyagolom... amugy utős fegyver.
-
F_Zolee
veterán
Aki szereti az EA-t. [link]
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Wow.Most játszottam Gulf-on heli gunnerkét és 76-5-el léptem ki K.rva jó volt a pilóta,ha még maradok(még volt 1700 ticket) sztem a 150 is meg lett volna
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #8431 üzenetére
500 ticket, 64 fővel, 36 kill, sztem kicsit karcsú
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #8436 üzenetére
igen, én is azt utáltam. de hála az új patch-nek, ezzel már nincs gond. megszületsz, átállítod, és addig, míg kasztot nem váltasz, úgymarad
-
Laraxior
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #8447 üzenetére
Az a baj, hogy ez a játék nem csak a killekről szól
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #8449 üzenetére
dehogynem... pár hsz-el lejjebb mutattam hogy 120k pontot adott ez a szar
Nah meg régebben amikor első voltam 3-4 killel only medic"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest