- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
veterán
válasz SipiBcs #8048 üzenetére
Ha nem tuningol, és nem akar drága hűtőt venni, akkor a H61 semmiben sem kevesebb játékos szempontból mint egy Z77, viszont kb. harmadába kerül, amit költhet drágább procira vagy VGA-ra és akkor már sokkal jobban jár. BF3 prociból is megeszik kb. mindent, ahogy VGA-ból is, de 8GB ram, i5-2300 és GF560 -al már nagyon élvezhető a game.
Neoteric SB jelentősen gyorsabb azonos órajelen mint te Lynnfielded.
[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
válasz SipiBcs #8048 üzenetére
Milyen megfelelő tudású lap? Attól nem fog a game jobban futni, ha csak játszani akar, akkor inkább a videókártyára költse azt a pénzt amit egy csúcskategóriás lapra költene, mellesleg amit ki se használna, mert gamelni akar... Semmivel nem lesz lesz gyorsabb a gépe mert 3szor olyan drága lap van alatta... És semmivel se lesz szarabb, a H61, ugyanolyan minőségi kártya mint a másik! Szted úgy tele van pénzzel a srác, ha hónapról hónapra veszi a dolgokat? Így tele van, hogy kidobjon 40 ezret egy lapra, egy olyan lapra amit ki se használna, és tökéletesen megtenné neki a 16 rongyos is? Nah ne röhögtessél már... Ez a pocséklás, felesleges pénz kidobás...
Mellesleg nem ajánlottam SB2300! És amint látod a srác nincs tele, hogy megvegye a legfullosabb gépet, játszani akar és ennyi. Egy i5 2500 maximálisan kihajt egy GTX 560 TI-t, de még 1 i5-2300 is elég! Az előttem szóló is leírta tökéletesen
De ha ilyen okos vagy, akkor ajánlgassad csak neki a 40 ezres kártyát, biztos meg fogja neki érni![ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Tökéletesen egyetértek a véleményeddel. Kihangsúlyozom, hogy én azért írtam ezt, mert pár hónap múlva a kedves fórumtárs (lukaszokni) tovább szeretne lépni komolyabb videó kártyák felé. Ha nem egy H61et vesz (ami a maga nemében egy nem rossz lap), akkor ezt könnyedén megteheti. Ha e mellett döntene, akkor kizár vele egy rakás dolgot. Tuning a K előjelű prociknál, esetleg SLI vagy CF rendszer. Komolyabb procinak már nem lesz elég a lap áramellátása... stb.. stb... Azt a lapot nem játékra találták ki véleményem szerint. De kinek a pap...
Isten ments, hogy kampányoljak..... Majd a kolléga eldönti, hogy merre indul!
Viszont , mint fórum vitassuk meg azt, amit nem érzünk helyénvalónak más hozzászólásában (ugye)"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laraxior
titán
Gun Master nagyon el lett baszarintva azzal, hogy a végén M320 LVG-vel kell ölni és késsel
Főleg hogy a késelésnél egyet visszaugrik az emberke a fegyverlistán
De az új mapok fasza pörgősek"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fogirobi
senior tag
Nagyobb lett a gépigényük az új mapoknak?
Csak mert a B2K-nál így volt... -
- = Zk = -
félisten
szvsz nem....
(#8041) G4ula84
eeegen, láttam.[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Brian PH
tag
Win 3 rounds of Conquest Domination
Ez jobb lenne ugy hogy lost 20..
-
veterán
válasz SipiBcs #8055 üzenetére
Bármilyen S1155-ös procit beletehet a legtöbb H61-es lapba (akár i7-3770K-t is) és ugyan ez igaz a VGA-ra is (akát GTX680). CF/SLI-ről le kell mondania, de ha a költséghatékonyság a legfontosabb szempont, ez nem lesz gond. Nem a játékosok a célközönség a H61-el az biztos, de attól még tökéletesen alkalmas arra is.
-
huby80
senior tag
Üdv!!
Csak premiumba lehet leszedni az uj pályát? külön nem lehet ? vagy csak várni kell rá?
-
Laraxior
titán
only Premium
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kassadin
addikt
válasz Cybertrone #8065 üzenetére
Mintha pubon te választanád meg, hogy idiótákkal játszol-e vagy nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Kassadin #8067 üzenetére
naigen, ilyesmit akartam írni én is, csak.. visszafogttabban
Lara:
grr" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Brian PH
tag
válasz Cybertrone #8065 üzenetére
Egyedül probálkoztam. Nem vagyunk 4-5en sajna. 3-n szoktunk, de nincs close havernak. Ez van.
-
Cybertrone
veterán
válasz Kassadin #8067 üzenetére
Társas game... bele kell törődni hogy haverok nélkül nem lehet normálisan gamelni... kb megjelenés óta ennek le kellet volna már esni... de látom egyeseknek még mindíg nem jjön össze!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
lukaszokni
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
Asrock z75 pro3 és i5 2500k lesz a dologból. Ahol az árak felől informálódtam, ott a H61m-u3s3-nál csak 10 ropival drágább, ami nekem még megéri, mert ha úgy találja kedvem, majd tuningolhatom. Viszont olcsóbb is az Asus p8z77-nél 5000-rel, amit kinéztem elsőre, ami megint egy plusz pont. Így kerül a deszka 25300ft-ba, ami mégsem 40k, de azért tudok vele ügyeskedni.
Az i5 2500k-t pedig úgyszint húzogathatom le, s fel, ami pedig 8000ft-tal olcsóbb, mint az i5 3750k. Drágább is viszont a i5 2300-nál 7 ropival, de ez a plusz megint csak megéri.
Ez így összvissz "jóval" drágább, mint amit fogirobi ajánlott, de azt a plusz 17k-t megéri az, hogy megint 4 évig nem kell a géphez nyúlni (a jelenlegi P4-et 2008-ban vettem), és olcsóbb az általam kinézettnél 25k-val.
És mivel tényleg csóró vagyok, ezért megkeresem a legkedvezőbb áruhitel ajánlatot.
Mégegyszer köszi mindenkinek, aki válaszolt![ Szerkesztve ]
mAtx4ever!
-
SipiBcs
őstag
Beletehet persze, csak minek?? K proci is szorzózáras lesz H-s lapban.
Másképp látjuk az eredeti írást véleményem szerint. Az én értelmezésemben ő szeretne platformot váltani, de fokozatosan. Ami a CF és SLI rendszereket illeti, igyekszem mindenkit lebeszélni róla! De.... ha lépésről lépésre szeretne feljutni esetleg gyengébb videokártyával, akkor lehet könnyebb neki bepakolni 2 db 5770-et, mint egy 6890-et!
Ha nincs tele a zseb csuhéval, akkor semmiféleképpen nem egyszerű váltani.
Részemről befejeztem, mert nem szeretném szétoffolni a prémium topicot!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Mappa
addikt
-
-
Laraxior
titán
Wallpapert kerestem, megtaláltam az új BF3 gamereket
Pont meg is vagyunk egy squadnyian... én a Leader, ők meg a ....
katt a képre
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kassadin
addikt
válasz Cybertrone #8070 üzenetére
Akkor írd azt, hogy te ts-en kommunikálva játszol a haverjaiddal...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Buzi-e vagy?
De amúgy az.
Én csak most vettem észre Halok meg a Militarys csajoktól[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Kassadin #8078 üzenetére
Igen úgy... miért? Szerintem ez a game kívánja a TS-t, meg a jó közösséget! Egyedül csak egy lövölde, csapatban egy taktikus fps, ami a legjobbak közt van!
Mappa:
Ne bassz fel hogy olyan fingókon keresztül az a szar érdekel! Kéne a pöcsnek 3 ilyen szép kis kerek popsi mellett! A kocsit fennt kell tartani, a 3 csaj meg jó esetben csak napokigtartó izzadást jelent, aztán békés elválást[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Mappa
addikt
áhh fórumon nem lehet kifejezni a viccet hiába tolok oda 600 smiley-t
Lara - Cyber: balról jobba ebben a sorrendben mindegyikre hugyoznám a ge*it
nesze nektek BÖF3 háttérkép [link]
tinédzser lambooo igazi tinédzser lambooo
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
Eridj már... én komolyan elidőztem a képen, sőt már wallpaper is lett belőle, de szerintem egy hét múlva se mondtam volna meg hogy mi van a képen a csajokon kívül, szóval hiába magyarázkodsz már
-
-
- = Zk = -
félisten
-
Mappa
addikt
-
v!ct0y
veterán
Még egy magyar...[link]
-
- = Zk = -
félisten
az igazolás visszament
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Neoteric
addikt
Nem tudom ki intézi a magyar vonatkozású szerverek gyűjtését, de annak üzenem (illetve persze a többieknek is), hogy eggyel bővült a repertoár, mégpedig a MULTIGAMING COMMUNITY [HUN] -nal.
32 slot, a szerverbeállításokon túl no rules és főként infantry centrikus mapok jellemzik. Kb júni 22-től close quarterses mapok is előfordulnak majd.[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Cseri0058
őstag
Nekem így video alapján bejön ez a gun master.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Instant kill hack by 3f7d83fd783hd783
Leszületsz és már halott vagy.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
DjDanee87
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8097 üzenetére
Nem semmi, gyerek utolsó 15 meccsét elvesztette, pedig volt ahol 150-0t csinált
-
Zoli1222
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #8097 üzenetére
Kb 12h-val korábban rájött, h egy kis senkiházi balfasz, aki ha beledöglik se tud eredményes lenni. Így vett csítet. csít előtti utolsó kettő körének k/d-je:18/35 és 6/19 érdekes mód hirtelen feljavul, megtáltosodik és voálá! 64/0 Az ilyen sz@rjon sünt!
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest