- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #12596 üzenetére
Koszonom a hozzaszolasokat, igyekszem profitalni belole!
Ma kiprobalok ezt-azt.Fulessel jobb lenne jatszani, sokan mondjak, h ugy jobban hallasz mindent. 5.1-ben tolom, de nem a legtutibb, messze vannak a hatsok pl., gondolkozom a logi g35-osen. Vagy mit ajanlotok BF3-hoz G35 araban?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
DjDanee87
addikt
válasz TTomax #12582 üzenetére
Én pont ellenkezőleg tapasztaltam.
Használtam most több hasonlót:
AS VAL, P90, PP2000, SG553, PP19.Ezek közül NEKEM! az AS VAL tűnt a legpontatlanabbnak messzebbre.
prokxy : Szerintem már egy olcsób tesco gazdaságos stereo headset is jobb, mintha hangfalon tolná az ember.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kassadin
addikt
Akkor jobb egeret se vegyen az ember?
Ha én a 2 ezer forintos tescos fülesemmel hallom, amikor toporzékolnak körülöttem, akkor egy jó minőségűvel csak jobban hallanám. Lehet, hogy jobb célzást és reflexet nem csomagolnak hozzá, de az biztos, hogy jobb játékos lehetsz ezektől, mint eddig.
-
prokxy
veterán
Picit vegyel vissza kerlek, ne noob-ozz le senkit ismeretlenul. Koszonom.
De jobb lehetsz Tole, viszonyitas kerdese! A G400-zal jobban jatszom, mint a regi egeremmel...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Kassadin
addikt
Ironizálni próbáltam.
Mivel már játszottam minőségi egerekkel/fülesekkel is, van valamennyi viszonyítási alapom, ebben a témakörben kérdeznék meg bárkit utoljára, mert egyértelmű, hogy jobb felszereléssel az ember (ha van hozzá érzéke, tehetsége, hívjuk annak, aminek akarjuk), drasztikusan jobban tud játszani. Ha nem tescos fülessel és egérrel játszanék, hanem mondjuk valami minőségivel, sokkal többet ölnék.
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
heló folyamatos laggom van, és már nagyon idegesít
pont mint a vidin: [link]mit tok ez ellen tenni, torrent nem megy csak a skype, 50megás net
eddig semmilyen játék(cs1.6, css, bfbc2, Kf) nem produkálja ezt, csak a bf3
-
SkyS1gn
félisten
szerintetek mikor mutatnak valami trailert az Armored killről? az új MOH multi trailer nem fogott meg, sztem gagyi.
Gondolom Gamescomra kimennek DICE bácsiék ott csak mutatnak valamit ha elöbb nemTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Cybertrone
veterán
válasz nanorambo #12619 üzenetére
Teljesen jó! Nekem bejön... szerintem ezzel beverik a cod koporsójába a szeget! Nagyon jól összehozták videóilag azt ahol ma annak a scripthalomnak tartania kéne!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Winne
nagyúr
válasz Cybertrone #12621 üzenetére
Főleg amikor a TréÁrk kihozza az idei fost..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Cybertrone
veterán
Ha nem lesz olyan buta a multyja mint az ezelőtti MOH-nak akkor én vevő leszek rá... főleg ha lesz benne normális fegyverarzenál, kicsit hiányzik a BC2-es őserdő, és sivatag
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nanorambo
őstag
Tyű. Láttam az E3-as videót. Borzalom... 2012-ben Battlefield 3 és Medal of Honor mellé ilyet kihozni...
(#12623) Cybertrone:
Igen jó lenne, ha a Battlefield 3 is kapna valami változatosabb pályacsomagot. Talán majd a még nem látott DLCK.. Valami jó kis dzsungeles meg havas pálya. Meg valahogy az esőt is megcsinálhatnák mert rohadt hangulatos tud lenni egy pálya amin szakad az eső. Tudom a Grand Bazaaron esik, de az egy vicc, ahogy meg van csinálva. Sivatag viszont lesz az armored killben.
[link][ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Cybertrone #12623 üzenetére
Én biztos, hogy nem, ezzel sokáig elleszek még az tuti. Ez leköt, mint anno az MW2, plusz ezt egyedül is képes vagyok tolni. Brutál sok challenge és tényleges kihívás van benne. Ez kellett nekem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz nanorambo #12624 üzenetére
ja énmeg vagy realtime időt tennék bele vagy minden egyes mapból csinálnék egy nappali meg éjjeli változatot szerintem ez nem lenne nagy meló hogy kiszedik a probe-okat
pl tehran highwayen alig játszottam de a fények meg a torkolattüzek elég hangulatos tud azis lenni bár én bírom a sivatagot az az egyik gyengém (Gulf <3) de kíváncsi vagyok a többi 3 BIG mapra is nagyon!pohár
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Ti Bo
aktív tag
Sziasztok
Szép kis cheaterbe botlottunk....:
LOLhttps://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
nanorambo
őstag
Az is jó lenne, hogy naplementekor kezdődik a pálya és megy le a nap. Ha sokáig húzátok akkor napfelkelte is lesz.
Egyébként nem tudom, hogy miért nincs többféle környezet, pedig nagyon brutálisan nézne ki a Frostbite 2-vel. Codnak ez az előnye van: Van ott minden (csak olyan okádékul néz ki) -
Laraxior
titán
válasz nanorambo #12633 üzenetére
Annyira azért nem hulladék, MW2ben pölö pont azt szerettem hogy a fegyverek nagyon kidolgozottak voltak, tuti hanggal... valahogy az AK hangját azóta se hallottam ugyanúgy, mindig el van baszva Pedig az a jellegzetes ugató hang.. nah az nagyon odavágott MW2ben.
Fel is megyek keresek vmi mapot[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nanorambo
őstag
válasz Laraxior #12634 üzenetére
Mw2 a maga idejében még elment, de amik utána jöttek... Codban a fegyverek tárazásának animációi rohadt jól meg vannak csinálva.
Modern Warfare 2-ben szerintem a Favela volt a leghangulatosabb pályaBattlefield 3 ban nem tudom eldönteni melyik a leghangulatosabb
[ Szerkesztve ]
-
-
- = Zk = -
félisten
nekem egy 3 ropis orion 5.1-en olyat szól
főleg, ha felcsapom kakaóra a basszust... nem merek gránátot elejteni sem.. futni is ink csak guggolva
G3 és a PKP pecsenye hattalmasat darálnak így... M240B a másik fele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Eagl3
veterán
hol tudom megnézni, hogy mit teljesítettem a soldier upgradeból?
-
Algotis
addikt
Az aimbotos k*rva annyát
Csipáztam kurvajól erre feljön ez a csicska lelő vagy 10szer elveszik a jó statom neki meg 180/0 statot nyomott hogy rohadna szájba az ilyen!Androidos Outlookból küldve
-
Laraxior
titán
Sehol, csak a meccs végén az assignments fülnél...van rá kb fél perced hogy kikeresd
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mackosajt
addikt
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
v!ct0y
veterán
Na elérhető ez a meccs szervezési akármi a bl en
-
KYZRR
őstag
You can only die once, make sure it is worth it...
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest