Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 3 megjelenés óta talán játszottam 5-6 napot a játékkal, de ma felnéztem mi a helyzet a BF3mal.
A reflexeim nem romlottak 2 meccs, 2 első helyezés.
Multi-Gaming.Hu szerver él még esténként? -
prokxy
veterán
Ez a topic a villogás, önmagam fényezésének és az epénisz helye? Mert akkor én is jövök pár dologgal, amire büszke lehetek...
Kezd egy picit arra hasonlítani.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz Algotis #13455 üzenetére
Amikor utoljára voltam, minden szir-szar meg volt tiltva... nem is csodálom hogy senki nem megy fel magától.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
duckload
aktív tag
Tudtok segiteni?
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Def26
félisten
válasz duckload #13449 üzenetére
battlelog több profilt is kezel. Tehát ugyanazt az email címet és jelszavat kell megadnod pc és box alatt is, ha belépsz a battlelogba. Valami hasonló dolog lesz a vége. [link]
Az én nevem alatt látszik, hogy pc ps3 és xbox -on is van külön külön attila4go profil.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
őstag
válasz Algotis #13450 üzenetére
Öcsém... mennyi idős vagy? Figyelj. Van 2 reset. 1: DICE által resizett profilok CSALÁS miatt! 2: Premiumkutyák resizni tudják a statjuk EGY RÉSZÉT. No szerinted melyik történt? Stat reset DICE által, mert csalt a gyerek, mire te írtad, hogy bizony az bann. Az csak egy stat reset... ezért háborodik fel mindenki, mert az ilyen kis gyökereket resetelik, és ugyan úgy folytatják. Most lesni fogom a profilját minden nap, megnézem mikor bukik le újra.
-
Def26
félisten
válasz Algotis #13466 üzenetére
Gondolom ahhoz bizonyíték kell.
Vannak akik úgy védekeznek, hogy 1000 score/min és 3 -es k/d felett auto kick jár a szerverről. Addig amíg pl. pb nem kapja el őket nincs más ellenszer.
Aztán ezeket elküldeném egy szerverre és irtsák ott egymást 1000 score/min felett...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Nem hiszem. Valami oka csak van, hogy nem bannolnak csak nulláznak. Ha a pb. veszi észre és elmenti a bizonyítékokat (mint erre szakosodott szoftver) lehet többet ér mint ha csak egy log -ból kinyert valami lenne.
Melyik volt az a magyar srác akit már háromszor is megfogtak? Meg kéne kérdezni tőle, hogy ilyenkor ő "belülről" mit tapasztal.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Algotis #13466 üzenetére
Na látod, ezt tőlük kéne megkérdezned. Leutazol, bekopogsz, aztán hozod az infót fórumra Amúgy szerintem jogi dolgok lehetnek a háttérben, nem vehetik csak úgy el a kezeid közül a játékot, hiába élsz vissza egyszer egy csíttel. Ha többször elkapnak, no akkor b@szhatod. De ezt csak én gondolom így
-
XP NINJA
őstag
-
becsitibi
senior tag
Ad valami pluszt a bf3 ha az összes CO-OP-ot megcsinálom easy normal és hard fokozaton?
-
- = Zk = -
félisten
óó, anyám.
3k ticket baserape... kezdem unni ezt a játékot néha-néha." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
becsitibi
senior tag
válasz Dexter-2000 #13490 üzenetére
Hiába,kell a premium,igy már kezd unalmas lenni....
-
- = Zk = -
félisten
neeem, semmi ilyesmi. örülök, ha a dzsippet eltudom vezetni
am Métro pályán voltam. US oldal... gondolhatod... -.-" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F_Zolee
veterán
Újabb überlow szerver. Bannolás azzal az indokkal, hogy válasszak saját országomból.[link]
-
vati182
aktív tag
Sziasztok
tudnátok nekem olyan oldalt adni ahol serialt lehet venni a kiegészítőhöz, mert nem szeretném, megvenni 3-5k ft-ért ha már egyszer az alap játékot 10k ért tudtam megvenni, valami olcsóbb sima cd key tökéletes lenne, az alapjátékomnak már ugyis van doboza csak a nem tudtam limited editiont szerezni annó, és most ennek köszönhetően, küzdhetek, a beszerzésével...Ha valami egyéb jó ötlet van akkor azt is megköszönöm.
-
Mappa
addikt
-
- = Zk = -
félisten
mire gonndolsz Mappa?
lényeg:
3k ticket folyamat baserape Métron. én voltam US oldalon... vagyis engem rape-eltek..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Kassadin
addikt
válasz - = Zk = - #13498 üzenetére
Kilépni nem lehet az adott szerverről?
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #13498 üzenetére
ja akkor LOL én azt hittem baserape miatt kitettek .... azért írtam a helit
nem kötelező megadni
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple notebookok
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok