- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Aktív témák
-
-
feka007
veterán
válasz Malachi #4886 üzenetére
"októberben nem számítok rá, hogy jelentkeznének ezzel kapcsolatban."
Mármint szeptemberben. Október végén már megjelenés.
Hát csak remélem, hogy majd akkor jelentkeznek is, nem szivatnak be, hogy nem küldik..
Amúgy komoly ez a topic. Talán csak a Crysis volt anno, aminél ekkora élet volt már a megjelenés előtt, az is megvolt már az 5000-nél és ment nagyban a második topic (ott szedtem össze a hsz-eim tetemes részét )
[ Szerkesztve ]
-
Föcsök
aktív tag
Jó jó, mind ezt mondják, de azért ne vegyétek már el a kedvem. Bc2-vel teljesen meg voltam elégedve, aztán azt mondják, hogy nem sokkal lesz/lehet nagyobb a minimum gépigénye, attól meg jobb a gépem, meg kicsi a monitorom (elégett a 19-es, így már egy tartalék 17-es maradt, ez egy igaz és szomorú történet ), tehát én 1280-nál nagyobb felbontásban nem is tudnám nyomatni.
-
válasz whiteman0524 #4905 üzenetére
Amikor nem látod őket igen, de amikor bekerülsz a sűrűjébe és robban körülötted minden, repkednek a törmelékek, süvítenek a golyók, rohangálnak az emberek és közben még repkednek a helik és a jetek a fejed felett akkor azért már a VGA-ra is hárul bőven feladat. Illetve egy 32/64-es méretű térkép nagyobb lesz, nagyobb területet kell kirajzoljon a monitorra a VGA.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ittakary
nagyúr
válasz whiteman0524 #4905 üzenetére
Pont erre akartam rákérdezni én is A játékosok száma inkább CPU + RAM párosra hat.
@4906 Xaels: így már viszont értem, hogy gondoltad.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Bétára várva ránézhettek a Red Orchestra második részére , hosszú ideje az egyetlen multi fps ami le tud kötni , realisztikus , nagyon hangulatos játékmenettel megáldva. Le a kalappal a fejlesztők előtt , hogy mertek újítani a második világháborús témához hozzányúlva.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Góliát
őstag
Ismét vége egy hétnek, de a jövőhéten már igazán csaepegtethetnének valami BETA morzsát!
Az ember nap mint nap ráfeszül és olvassa a híreket, talán most, talán ma!
Talán holnap.Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
oriic
HÁZIGAZDA
És jövő héten bejelentik a nagy hírt:
Nem is lesz beta.
Live-Die-Respawn
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Lehet, hogy nagyon hülye kérdés lesz, de lehet majd 1920x1080-ban játszani?
BF2-nél olyat olvastam, hogy át kell írni valamit valahol... Itt ez hogy van/lesz? Köszi.Ja és még valami:
Ezen szerintetek hogy fog futni:
- i5-2400
- 4GB RAM
- HD6870
- FullHD?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
pohár
félisten
ezen a gépen? simán
BF2-ben miért ne lehetne fullhd-n tolni? ott a skála, kiválasztod belőle[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gonz0
tag
Bf2 óta eltelt már néhány év.. természetesen támogatja a wide monitorokat..
gépigény majd kiderül a béta alatt, de ezzel a géppel szerintem menni fog a fullhd ha nem is maxon..
[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
kenny123
addikt
Nem tudja valaki, hogy az 576-bol elorendelve olyan telepulesre is kiszallitjak, ahol nincs uzletuk?
Koszi
yo
-
medvezsolt
senior tag
-
Cybertrone
veterán
-
kenny123
addikt
-
vlaho
aktív tag
válasz Cybertrone #4926 üzenetére
Pikk-pakk pont 576-nál nincs,csak Cd galaxis-nál,tudtommal.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Cybertrone
veterán
[link]
Akit érdekel az hogy a game mögött milyen dolgok vannak, és az hogy hogy alakítgatták ki a dolgokat annak ez egy tartalmas olvasmány lesz, sok "prospektussal "illusztrállva!
Ajánlom a blog alján a legutolsó "prospektus" 12. oldalát ahol azt írják le hogy az egyes platformokon hány magot fog használni a frostbite 2-es motor... pc-hez annyi van írva hogy 2-16 cores[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
reset
senior tag
Üdv. Bajtársak!
Beszálltam én is egy előrendeléssel / Limited Edition -
Föcsök
aktív tag
#4929:
Háhá 2-16 mag. A minimum megvan.... éljen?!...Na írtam, hogy ha nagyon rossz lesz a konfigom, akkor megpróbálok összegyűjteni kellő mennyiségű nem lekötött, szabadon elkölthető pénzt, és összeállítani egy újat, csak a bf3 miatt... meg már amúgy is ideje lassan. Addig előbb kéne még gyűjteni, meg eladni a mostani konfigot, meg a ps3-am stb... (tényleg utóbbi érdekel valakit?). Aztán egy helyi (debreceni) boltban nézelődtem, és összeállítgattam a konfigot, ez sült ki belőle. Ennél többet nem szeretnék majd költeni, meg nem is nagyon fogok tudni ezt is elég lesz összegyűjtögetni. Meg a bolt is, azért elég drága, tehát kb a végére egy 20k-t simán le lehet kanyarítani az összegből, ha más olcsóbb helyekről rendelem elő.
A lényeg, hogy mit gondoltok? Sok, kevés? Mire lesz elég? Természetesen ha már nagy böhöm monitort veszek akkor full hd-ban kérdezem a dolgot, vagy inkább kisebb monitort vegyek? A hangfal lehet egy Logitech x-540 lenne inkább. Esetleg honnan vegyek el, és költsem a felszabaduló összeget másra? Így is a hangfal, egér, billentyűzet ilyen minimál dizájn. Meg a Roccat Kave-m is inkább valami 2-3K-s Panasonic lesz.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-32k-ért lehet venni normális ATX alaplapot is nem kell oda a m-ATX...
-Sima tehát nem "K"-s 2600 helyett egy 2500K a jobb vétel, és még húzni is lehet bőven
-Azt a raid edition WD winyót felejtsd el... semmivel nem gyorsabb mint egy sima nem raid edition... viszont nagyon drága... Annyiért 2tb-ot is kapsz!!!
-Hangfalon lehet spórolni ha kevés a keret nem kell 5.1, csak egy 2.1 pl...
-21k-ért meg normális szép házat is lehet venni pl nem ezt a chifit!
Remélem tudtam segíteni![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
q13579
senior tag
válasz McCartman #4934 üzenetére
No. Ismét okosabb lettem ...
Úgy értettem, hogy időben jut-e. 576-ban megígérték, hogy meglesz még aznap a játék. No most, látva a nagy előrendelősdid, szerintem ők is számolnak azzal, hogy kellően magas százalék csak biztosítékként rendelt náluk is.
Belegondolni sem merek, hogy a pénteki napi megjelenéssel nem kapom kézbe és egy teljes hétvége marad ki .
-
frango13
aktív tag
Szerintem elég lenne egy jó kis i5 2500k egy jó lappal. 5k-ért veszel rá egy hűtőt és megrángatod a procit. Ramból is elég egy Kingmax "DDR3 1333MHz 8GB Kit" 11k-ért. Merevlemezen is lehet faragni egy "Samsung SpinPoint F3 1TB HD103SJ"-vel ami 12k. Egy GTX560 Ti vagy HD6950(amit szintén lehet rángatni) se árt már FullHDhez szerintem. Monitor hát.... nekem egy Dell u2311h(75Hz-en is lehet hajtani) van ami nem egy pro gamer monitor de jó ára van. Egérből se árt egy jobb optikai vagy infrás (logitech,razer,steelseries,microsoft)5-15k-ig ami tetszik, kényelmes stb. Meg persze jó pad az egérke alá.
:)
-
medvezsolt
senior tag
válasz Cybertrone #4937 üzenetére
ezek hasznos tanácsok szívleld meg. Még annyit tennék hozzá, hogy a Sandy procik mellé inkább érdemes valamilyen 1,5 Von üzemelő memória. Corsair Vengance vagy Gskill ripjawsx
Ja és szerintem vidéki boltokból nem érdemes vásárolni, mert jópár ezressel drágábban adják a termékeket. Szerintem legyen inkább Ipon!
Még valami: (Szerintem) headsettel sokkal jobb multizni mint egy olcsó 5.1-en. Ne vedd meg szerintem se.
Uh most nézem a 2500k-s Sandy vagy 20-25ezerrel olcsóbb és sokkal jobb választás. És akkor már tudnál venni pl. egy olyat ami nekem van. Az elég jó lap alá (Asrock Extreme4 P67). De lehet, hogy már vannak újabb chipsetes lapok is..
[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Föcsök
aktív tag
válasz frango13 #4940 üzenetére
Illusion1010, Cyberthrone, frango13, medvezsolt köszi a válaszokat, sokat segítettetek ezzel, ha tényleg a 2500k-t ajánljátok inkább, akkor el fogom olvasni a "rángatás" topicját, mert ebben egyáltalán nem vagyok jártas. Meg a többi cucc is, amiket írtatok, hogy sok vagy nem jó akkor el lett felejtve. Majd mikor már úgy áll a dolog, hogy már csak be kell mennem, és megvennem/rendelnem, akkor összeírom, hogy mire gondolok, és ha még ott is van finomítani való akkor számítok rátok. Köszi szépen még egyszer.
szerk: Hmm medvezsolt akkor azt mondod, hogy inkább majd egy Roccat Kave, és egy olcsóbb 2.1 kombó?
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
Nem én csak tanácsoltam. Ízlések és pofonok. Pl. én headsetből ennyire drágát se vennék. DE ez attól függ, milyen célod van vele. Ha nem csak játszol, hanem filmezel rajta akkor vehetsz 5.1es szettet. De az én izlésem szerint sokkal jobban lehet játszani headsettel, sokkal közelebbinek érzed a hangokat és kevésbé hallod a külvilág zajait(kocsik, madarak, asszony).
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
PeetR
aktív tag
Üdv!
Előrendeltem én is a Limited Edition-t az Ipon-ból ,várom sok szeretettel .
-
McCartman
őstag
én is úgy értettem , rendelnek abból eleget ne misztifikáljuk túl , nem lesz itt raktársöprés megjelenés napján.
@Föcsök: ahogy előttem is írták i7 játékra használva pénzkidobás , egyáltalán nem hoz annyi pluszt (már ahol egyáltalán) amennyivel többe kerül.
i5 2500k a legértékálóbb darab 1555 közül , micro atxet felejtsd el pár ezressel többért kapsz rendes p8p67et. Vagy ha nem óckodsz az AMD megoldásaitól várd meg a Bulldozert hátha villant valamit.
Memória árát majdnem megfelezheted , ~12k ért kapsz 1600as 1.5Vos (SB memverézlő ezt szereti bár baja nem lesz elvileg 1.65től sem) Kingmax ramokat (múlt héten vettem) nem kell a KITet sem erőltetni ha jófej a boltos és esetleg becserélné , de 99% , hogy működnek majd DCben.Én a helyedben vennék egy normális Hangkártyát (Asus Xonar DX , DG) és egy minőségi sztereó fülest (Superlux ~10-12k) és lesz egy 7.1es fülesed a játékhoz ami még szebben is szól mint a 30ezres Logi G35. (Kaverol nem is beszélve)
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- Minden ami hőszivattyú
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest