- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz cskamacska #4099 üzenetére
"Más: És mi is ez a nagy reménykedés, hogy a PC lesz-e a fő platform?"
Ez mondjuk már nem reménykedés, tény.
"A konzolt lehet okolni az irányításért, és a rossz minőségű portokért, de maga a játék nem azért lesz korlátolt, mert konzolra készítik"
Ezzel meg egyet tudok érteni.
-
Winne
nagyúr
válasz polonic #4098 üzenetére
Természetesen olvastam az ígéretet, de mint láttuk már párszor, nem olyan meglepő, ha "jön még kutyára dér"... Crysisnál is mennyire várta a nép a második részből a pc-s változatot. aztán mi lett belőle? Én ezzel úgy vagyok, hogy majd ha már a kezeim között lesz és a saját szememmel látom, akkor hiszem el teljesen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
polonic
félisten
Van igazság abban, amit mondasz.
De nem gondolom, hogy a dice ugyanolyan bagázs lenne, mint a crytek a maximum bullshit-jükkel.Egyébként, ha valamelyik játék szar, ahogy már az előbb is lett említve, nem azért szar, mert konzolra készül. Hanem a koncepció, a megvalósítás, stb. miatt kukába való.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz polonic #4103 üzenetére
Igazából sose fogod megtudni hogy igazat mondtak-e vagy sem. Ha tetszeni fog a gáme akkor mondhatod hogy igazuk volt és marha jó lett. Ha nem fog tetszeni akkor meg ráfoghatod a fos konzolportra és arra hogy hazudtak.
Azért mert szar egy játékban a hitbox, vagy kis felbontásúak a textúrák, netán hatalmas gép kell neki és szarul fut az távolról sem jelenti azt hogy egy rossz konzolport. Csak régen valaki (egy marha) párhuzamot vont a kettő között, és azóta ezt majmolja mindenki. Persze lehet hogy igaz is, de ezt sose fogod megtudni.
[ Szerkesztve ]
-
Pc vagy Konzol: a játékot E3-on PC-n prezentálták és úgy emlékszem, hogy a kiállított gépek is PC-k voltak amin játszhattak a látogatók.
2magos vagy 4magos: elmegy majd 2magoson, de a lényeges minimumfps ~fele lesz a 4magoshoz képest ami egy komolyabb harc esetén durva lassulást fog okozni. A fizikát a CPU fogja számolni ezért ez 100%-ban igaz lesz. Ajánlott ehhez a játékhoz 4/több magos processzor.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zohan
senior tag
gépigényről mit tudni?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
Malachi
addikt
"Pc vagy Konzol: a játékot E3-on PC-n prezentálták és úgy emlékszem, hogy a kiállított gépek is PC-k voltak amin játszhattak a látogatók."
jól emlékszel, ezt akartam mondani. már ezért megérdemelné, hogy minden hű PC gamer megvegye. olvasom a youtube videók alatt a hozzászólásokat, ott a PC-sek hűtik a kedélyeket, hogy sokan akik konzolra veszik majd meg csalódni fognak, mert nem ezt a grafikát látják majd, mint az eddigi videókon. ennyi. nekem erről az a véleményem, hogy ha többen képesek lennének valami igazán komolyat letenni az asztalra és olyan grafikát tennének alá, mint amit a BF3 mutat, az akár tömegeket is képes lenne visszatéríteni a PC-hez.
DICE
-
Gergosz2
veterán
válasz Malachi #4113 üzenetére
azért az ember észre veszi hogy pc-n vagy konzolon játszik:
pc-n egér+bill konzolon meg egy kontrollert nyomank a kezedbe
Amúgy E3-on pcs battlefield volt kiállítvan , akkor még nem sikerült nekik kellő képpen lebutítani. Aamúgy érdekes hogy az xboxos bf3ról még semmi hír sincs , se kép se semmi. Úgylátszik sok időbe tellik a butítás
(#4103) polonic
"Más: És mi is ez a nagy reménykedés, hogy a PC lesz-e a fő platform?"
Úgy néz ki tényleg az lesz. Sajnos már a crytek egyszer átrázta a pc-s gamereket , mondván a c2 fő platformja pc.Ehhez képest egy szar konzol port lett (lol még a "Press start to play" feliratot is bentflelejtették )
Amúgy bf3 tényleg úgy néz ki hogy pc lesz a fő platform, már magát a multit nézve is, meg azt is hogy E3-on is a pc-s változatot mutatták be.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
bul07
nagyúr
Ezt azért még érdemes figyelembe venni
ipon-os LE-hez nem jár a Extra DLC tartalom: -Phisical Warfare csomag -Specact kitek -Dog Tag csomag(ezért is csökkentették picit az árát)(#4112) Zohan
Nem fogják feljebb vinni előrendelésbe , ha meg mégis akkor azt az árat kell kifizetni amin rendelted, nekem még a kezdeti nagyon alacsony áron van a rendelés (7 860 Ft +250Ft szállítás)
Bár nem tudom mi legyen mert a 576 elméletileg jár még a +DLC de az 11e Ft körül jönne ki szállítással , megér nekem 3e Ft a három +DLC-értMondjuk ebből a cipőből nem rendelek és akkor belefér a +3e Ft(na jó ez csak poén volt)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Malachi
addikt
én a gameshoptól rendeltem a limitedet, 8 ezerért, de azt írják a mailben, hogy:
"A weboldalon szereplő árak, képek és információk csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! "
ez alapján még változhat az ár, bár remélem nem sokat fog. egészen beleéltem magam, hogy csak 8k lesz.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
-
sittes79
addikt
spoiler alert!!!!
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Nem rosszak...
-
janihunk
senior tag
Azt senki nem mondta hogy ezek a legfrissebb build-ból vannak. Kitudja lehet hogy 1-hónapos a fejlesztés.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
djculture
félisten
Én is előrendeltem de lehet megkéne várni a karácsonyt adigra lesz 6 ezer az ára,vagy mint a bc2-t akciosan egybe adják egy másik gaméval.
-
danih
veterán
Cheater-ek kezelésére nem találtak ki valami jóságot, hallott erről valaki valamit? Emiatt megy el mindig a kedvem az ilyen masszív FPS-ektől.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz polonic #4106 üzenetére
A C2 példáját felhozva az új "pc packkal" mennyivel jobban néz ki a játék és jobban is fut. Vicces volt látni, ahogy kihozták a listát, hogy mennyi plusz parancs van még, amitől "pc-sebb" lesz a játék.
A BF3-nál a videókat látva nem kell félni semmitől, ez úgy fog ütni, ahogy van, aztán meg majd javítanak dolgokat a felhasználói visszajelzések és statisztikák alapján. Nem véletlenül az év legjobban várt játéka.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
djculture
félisten
Akkor jöhet megint abattlefield4free-ben tapasztalt magába rohangáló fegyverek és vizen jézusként átgyalogló katonák tömege.
-
q13579
senior tag
Hogy értitek, hogy a DLC-ről lecsúsztam? 576 kbyte-ban 9990 Ft-ért fenn van még a termék a 4 extra DLC-vel.
Akkor ez téves info?
-
Malachi
addikt
én ebben új vagyok (leszek) eddig Codoztam - itt is jellemző a sok csíter? sokan vannak? semmi eszköz nincs ellenük?
-
eladohardver
őstag
ne reménykedj! Még demo stádiumban lévő game-eknél is volt régebben cheat... szvsz a játék készítők közül csinálják a cheatet... ha végig gondolod... 1x fizetnek a játékért... és persze a cheatek elkészítése és árulása is jó pénz sajnos...
hogy értve veszett ügy? Én jókat játszok... éjjel nappal találsz fullos szervert ahol játszható a ping... nem értem mi veszett ügy...
Am igen vannak csalók... sajnos mint minden online game-ben
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
pohár
félisten
én is a nagy steam akció alatt vettem 10€-ért az egész BC2 pakkot, alig találkozom csalókkal, bár lehet hogy csak jól válogatom meg a mapokat és szerókat
általában Valparaison, Oasison, Panamán és Atacamán tolom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pedig közel sincs annyi csaló mint COD-ban. Inkább azért mondták, hogy veszett ügy, mert jön a BF3 és mindenki arra kezd koncentrálni illetve elég sok "tapasztaltabb" játékos van BC2-ben akik ellen lehet nem nagyon lenne sikerélményed. Amúgy vannak nagyon jó szerverek ahonnan kivágják lazán a csalásgyanus embereket illetve van 1-2 automatikus szankció is amit be lehet állítani.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
M^xx
aktív tag
válasz Malachi #4139 üzenetére
Én admin vagyok egy magyar szerveren BC2 -ben a statoldalak alapján nagyon jól ki lehet szűrni, hogy ki az aki csal és lehet bannolni a jómadarat. Csak egy példa.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lassan úgy vagyok vele hogy nem szabad több videót megnéznem, annyira várom már a játékot. Esküszöm Crysis 2-t sem vártam ennyire.
Live-Die-Respawn
-
Illusion1010
senior tag
-
bognar110
őstag
válasz Illusion1010 #4148 üzenetére
Én még nem láttam, de köszönöm meg is nézem.
-
Mrdevil
addikt
Pl a BC2 szerintem teljesen jó csaló ügyben. Nem olyan rossz az a PunkBuster. Jobb mint a Cry2 semmije.
Mostanában sokat BC-zünk, és nagyon nagyon kevés a csaló, sőt. Ezért a Bf3 sem lesz rosszabb.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest