Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz Norb3rto #36950 üzenetére
Hát igen de saját szemtanúja voltam már ilyen csalás miatti dühkitörésnek!!
Emberkémnek beleszaladt az ökle a monitorba!! (azért írtam,hogy akit nagyon basz az ideg)Nem mindenki tud uralkodni magán azt keresgélni!!
Én nem keresgélek én nem veszem véresen komolyan és nem játszok pénzre!!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Szajo
őstag
Engem csak a K/D arányom basz fel, hogy ha meghalok sokszor akkor rontom, már így is mostanába 1.2 ről lement 0.98ra mert annyit haltam jettel meg ilyenekkel, meg mostanába fel is kúrja az agyam a sok cheater, BC2ben 0.6os K/D em volt és leszartam, sőt sose idegesítettem magam rajta, valahogy lekéne mondani erről a K/D figyelgetésről és akkor leszarnám
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Én se láttam még... meg ezt a mapot se
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nem bírom ezt a mapot.... nap is süt..bújok vissza az egérlyukba
Tényleg nem szeretem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rico45
őstag
DAMAVAND PEAK -ról jutott eszembe!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
lotek
csendes tag
“A feleségem azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel.”
-
Laraxior
titán
ez óriási...
McCartman: Tudom, csak az nem Assaultnak való... nagy a forgalom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Airwalk33
csendes tag
Üdv! Új vagyok BF3 terén, úgyhogy engedjétek meg hogy feltegyek egy analfabéta kérdést! Folyton kicket kapok a szervereken, csak a CO-OP megy, a PB frissítve, úgyhogy nem tudom mi a gond. Ötlet?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Airwalk33 #36976 üzenetére
milyen hibaüzivel dob ki?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Airwalk33
csendes tag
válasz - = Zk = - #36977 üzenetére
Mikor mivel, server disconnected, kicked from server, meg volt changing map is de az más tészta gondolom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Airwalk33 #36978 üzenetére
no pocket flow végett esetleg?
mikor dob ki egészen pontosan? belépés után max 30 mp múlva?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Airwalk33
csendes tag
válasz - = Zk = - #36980 üzenetére
Legtöbbször mikor éppen betölt a játék, max pár másodpercet tudok bent tölteni. :\
-
pohár
félisten
na látom nagyon pörög a cheater téma, így megosztom egy délutáni "élményem": már nem tudom melyik szerón, de olvastam az autoadmin üzeneteknél, hogy aki 1 perc alatt több mint 25 killt szerez, azt kickelik automatikusan! így kb minden cheat ki van lőve, azért meg hogy visszamenjen újabb 25 killért, szerintem kizárt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
válasz Airwalk33 #36981 üzenetére
ok, akkor mutatom, mi a másik lehetőség:
ezt próbáld ki!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
gyááá, ez ám mákos lövés volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Airwalk33
csendes tag
válasz - = Zk = - #36983 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
- = Zk = -
félisten
tactical light távcsövesre?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #36986 üzenetére
közelre jó az, vakíííít
-
Laraxior
titán
-
- = Zk = -
félisten
azt aláírom....
mikor én használom, lósz.rt sem ér. ha az enemy, akkor minden faxa, mert nem látok semmit xDDD" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #36990 üzenetére
kitől szerváltad a 7970-et Debrecenben?
na Morti te is visszatértél?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Cybertrone #36993 üzenetére
hopsz[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #36993 üzenetére
Nem annyira titok az... Én is tudom honnan van.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Góliát
őstag
Nálatok sem érhető el az Origin?
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Joe-T
tag
Az Origin kakukk?
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest