Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Légyszi segítsetek, én kifogytam az ötletekből. Adott egy HP Convertible Minitower DC7800-as PC, amin képtelen vagyok életre kelteni az integrált hangot akkor, amikor egy ATI HD5450-es kártyát használok. Erre a kis HD-s kártyára azért lenne szükség, hogy kicsit felhúzza a gépet, HD gyorsítást adjon a böngészőhöz.
    Amíg az integrált Intel videokártyát használom, nincs probléma, működik az integrált hangkártya, azonban ha berakom az ATI kártyát, megszűnik létezni az integrált, az eszközkezelőben sem találom, csak az ATI hangkártyáját (a videokártya HDMI-je miatt, gondolom én).

    Szóval azt szeretném elérni, hogy az ATI kártya legyen a gépben, és közben mégis az integrált hangkártyán legyen hangom.

    Win7 x64-es a rendszer, próbáltam már többfajta drivert, letiltottam az ATI hangkártyáját, de nem jutottam előbbre.

    Köszi a segítséget előre is!

    MOD: Megoldódott! Amikor külső VGA-t érez, automatikusan letiltja az integrált hangkártyát. Ezt BIOS-ban vissza kell kapcsolni, és ott lesz az eszközkezelőben. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák