- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
válasz MZsoltee #15499 üzenetére
9580ft-ért vettem 2012.01.09-én a tápot.....+500ft-al nem gondolom h megváltanám a világot tápcsere esetén! Ha cserélném, akkor már biztosan nem 10e ft-os tápot vennék, magyarul nem szeretném akkor már lecserélni a szart a fosra De mivel minden nem megy most egyszerre, így marad a táp, ha esetleg gond lesz vele, viselem a következményeket! Azért köszi mindenkinek a baráti jótanácsokat és a segítőkészséget! Amint megengedhetem magamnak, lecserélem a tápomat egy jóval komolyabbra!
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Rasiel
senior tag
válasz tjokai #15494 üzenetére
Igazuk van az előttem szóloknak, nem egy tápot láttam már elreccsenni. Most cseréltem haverom gépében is egy tápot, 12-ért vettem egy CTG500-as Chieftecet. Hát mit ne mondjak nem volt rossz vétel, pl. a gép nem kicsit lett csendesebb tőle. Ez csak egy ok, de írhatnék sokkal többet is.
De te dolgod, azt veszel, amit akarsz, mi csak segíteni szeretnénk. -
MZsoltee
veterán
válasz tjokai #15501 üzenetére
NEm a szart fosra kell hanem normális gyártótól kell vásárolni tessék:
[link]
[link]
[link]
[link]Én régebbi 400-as fsp táppal hajtottam 6970-est is, furmark túlterheltem lekapcsolt, semmit nem vitt magával. Elég gáz a környékünkön az áramszolgáltatás főleg ilyen viharos időben. Áramszünet és ingadozás miatt sem történt semmi. Nem úgy mint a régi gaba tápommal...
Grave444: Természetesen nem azt jelenti, de megvan rá az esélye. Nekem az isemeretségi körömben nem egy gép dobta el magát a szar táp miatt. Volt köztük HKC is. MEgmondtam akkor is másfél év után egyszer csak nem indult a gép... Alaplap memória kuka. Gar ugrott mert a legolcsóbb helyről is vásároltak, ami addigra bezárt...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
tjokai
senior tag
válasz MZsoltee #15504 üzenetére
Rendben, köszi a linkeket és a segítséget!
Viszont azt nem értem, h mikor a még a a gépvásárlás előtt álltam, itt fórumon kérdeztem meg minden egyes alkatrészt h mit érdemes venni és mit nem, akkor senki nem hívta fel a figyelmemet a HKC táp gyengeségére, hanem csak ajánlották a Deer táp helyett.....no mind1 most márÜdv!
-
BRIKLY
veterán
válasz tjokai #15501 üzenetére
Mielőtt marhaságokat írsz,kérlek nézz körül. Ahhoz,hogy megbízható tápt vegyél, nem kell 20.000Ft.. Ugyan azért a pénzért, amiért vettel egy veszélyes tápot,vehettél volna egy ilyet...
Vagy +2000Ft-ért egy ilyet. Ez ráadásul nagyon halk,én a kistestvérét használom,és kényelmesen elbírja a GTX 275-öt egy 125W-os proci mellett,úgy hogy tuningoltam is mindkettőt. -
zoleeno1
veterán
válasz tjokai #15512 üzenetére
az iArena nem azért nem ajánlott, mert veszélyes lenne, mint a HKC, hanem mert kisebb + ráfordítással CTG-t kapsz, ami viszont sokkal jobb hatásfokkal bír.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, ki ajánlotta a HKC-t...[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
MZsoltee
veterán
válasz tjokai #15512 üzenetére
Van erre is topik , az itteni topiklakókat kérdezd meg és nekik "felelj" meg. És akkor a táp is meg fog felelni a gépednek. Ennyi. Nem vitázom, nem az én dolgom, nem az én tápom, gépem és pénzem...
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
fixer92
aktív tag
válasz tjokai #15516 üzenetére
Most hogy a tápot már kiveséztük, térjünk vissza az eredeti kérdéshez, miszerint 30k ig vga:
Geforce ból GTX 460 Radeonból 5850 mint már fent írták. A kettő közül pedig az 5850 jobb."Victory loves preparation!"
-
yzyrajder09
csendes tag
Üdv!
Kaptam múlt héten 1 dell gépet, benne egy ati 109-B27631-00 videókártyával.
A kérdésem az lenne, hogy létezik e valamilyen átalakító, amivel a hagyományos monitorkábelt végre rá tudnám dobni, mert már 5 szaküzletben voltam, de csak hasonlót tudtak mutatni, jót nem. Ezen négy sorban, soronként 15 apró négyzetalakú lyukacska van, kivéve az alsó, 4. sort, ott jobbról a második hiányzik.
Előre is köszönöm!
Szép napot! -
fixer92
aktív tag
válasz tjokai #15522 üzenetére
Itt is látható, hogy az 5850 jobb a gtx 460 nál, és a 6850 nél is. Mondom ezt úgy, hogy én az nv-t preferálom.
"Victory loves preparation!"
-
zoleeno1
veterán
válasz Grave_444 #15521 üzenetére
szerk: tjokai-nak akart menni a válasz
Az új driverekkel már elfogy ez a pár % különbség. 6850 ugyanúgy jól tuningolható széria (a tuning persze mindig egyéni kártya függő, szerencse is kell hozzá), kevesebbet eszik 30W-al, újabb széria, nagyobb az esély, h találsz használtan garisat. Én azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valaki nem tudna nekem segíteni a korábbi kérdésemmel kapcsolatban, hogy miért nem engedi az intel hd graphics (g530) az 1920-at, csak az 1360-at? A monitort is csak pnp monitorként látja, alaplapi hdmi-n megy a jel, régen jó volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
fixer92
aktív tag
válasz csucsbicep #15525 üzenetére
6850 is jó, főleg ha 6870-é alakítható.
De 6850 et nem biztos hogy talál 30k alatt."Victory loves preparation!"
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan PCI-E -es videokarit ajánlani, ami jobb az AGP -s verziójú HD3850-nél?
Jöhet nVidia és ATI is.Köszönöm!
-
fixer92
aktív tag
-
zoleeno1
veterán
válasz fagylalt #15531 üzenetére
milyen konfigba kell? Milyen felbontásra? Mire használnád?
Használtan ennyiből hd4850, esetleg 4870. Újonnan kicsit több mint 15k, de ebben a kategóriában best-buy szvsz: VTX3D VX5670 1GBD5-HX[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
válasz zoleeno1 #15533 üzenetére
Konfig:
Proci: Intel Pentium Dual-Core E6500 (2,93GHz)
Alaplap: Asrock 4CoreDual-SATA2
RAM: 2GB (2x1GB) Kingston DDR2 667MHz
Táp: FSP Bluestorm 400W (!)Felbontás: 1280x1024
Használat: játék (nem komoly) és net
waterdragon1:
Ha sikerülne majd jó áron eladni a mostani AGP-s HD3850-et, ahhoz max. egy 5000Ft tudnék tenni, de nem hangzik rosszul egy 1GB-os sem. -
zoleeno1
veterán
válasz fagylalt #15536 üzenetére
Hát az a proci már igen csak megette a kenyere javát A mellé bőven elég az a juniper magos 5670 (6750-el van egy szinten) amit linkeltem. Azon az alacsony felbontáson így is proci limites lesz. Max 6770-et raknék mellé, de azt csak használtan kap ilyen árban, szerencsével. Én a 2 év gari miatt és mert vadi új, abba a konfigba az 5670-et tenném. Mint mondtam, még ezzel is proci limites lesz.
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Azzal a gondal fordulnék felétek hogy van nekem egy GTX 550Ti-m és elég magas hőfokon dolgozik ami néha átmegy szaggatásba amit nemtudok hogy a vga okozhat-e ezért ez is egy ( ? )(csináltam olyat is hogy afterburnerrel szabályoztattam a venti hőfok szerinti pörgetését.
Érdeklődnék ,hogy:
-milyen hűtéseket lehet rátenni?
-megéri-e hűtést rá szerezni vagy érdemesebb inkább ráfizetéssel egy nagyobbra cserélni?Zavar hogy 2250-en pörög a vga ventije, félek hogy megröviditem igy a vga-m életét pedig még egy garanciás példányról van szó ami elég megkímélt állapotban van.
Válaszotok légyszíves az egész "hsz"-emre legyen érvényes, előre is köszönöm.
Üdv.:Peti
-
Dexter-2000
őstag
tudtommal ha gyárilag tuningolt vga-t veszek akkor annak kisebb lesz az élettartama.
ez pontosan mit jelent? hány évvel lesz rövidebb?
evga gtx 670 ről lenne szó...Szép napot!
-
Cypresss
senior tag
Sziasztok,
Megtudná valaki mondani, hogy melyik az a beállítás amivel azt érhetem el, hogy amikor az azonosításra klikkelek, akkor a kettes ne az alsó, hanem a felső monitoron jelenjen meg? (Öt monitoros rendszerről van szó.)
Jelenleg ez egy olyan szűk keresztmetszett, ami visszafogja a szimulátorom, mivel a felső monitort meghajtó kártya sokkal gyengébb, mint az alsó három monitort meghajtó 7970-es.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
nyozo
aktív tag
Üdv! az miért van hogy ha a VGA-mat a játék 99%-ban leterheli jól fut de viszont ha leesik 70-80%-ra a terhelés akkor az fps is leesik? pl: Alan Wake American Nightmare-ban ha 99% akkor 35-36 fps ha 85% akkor 23-26 fps de nem mindegyik játéknál van ez csak párnál.
Egy nagyon bölcs ember mondása! "A haverok olyanok mint a krumpli ha megeszed meghal"
-
VásRló
tag
Hello.
Nézek valami használt vga-t. Szeretném, ha lefuttatna minden játékot, és alacsony a fogyasztása. A HD4770 karival jól járok, vagy nézzek újabb gyártásút?
-
-
VásRló
tag
válasz waterdragon1 #15546 üzenetére
Az már 30 felett van. Az 5670-es újonnan is 20 körüli, tehát elég jó ár. A 4770-hez használtan meg nincs gari, szóval valószínű az újabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem