-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szvanika
csendes tag
Üdv.
Kellemetlen de még mindig problémával küszködöm :/
Következő lenne a gond.World Of Warcraft + Diablo 3 + Ati Radeon Sapphire HD 4870 VGA
Eme két játék ahol tapasztalhatok problémát és akkor vágjunk is bele.1.Ujj OS tökéletes működik minden friss szűz a gép jaj de jó is ez ugye ugye.
2.Instal WoW+D3
3.Nu itt már macerás a dolog adott gondok lépnek fel idő közönként.
Játék közben hirtelen megáll a kép apró kockák lesznek de az OS az jó se alt + tab reakció
nos ezek után hogy állt a kép jön a következő ezt már szerintem csak ráadásnak kell hogy 1 szín legyen a képen utána jön a sötét oldal nu de már most ez nem a Star Wars hanem ez az
Ati Radeon Sapphire HD 4870 VGAAmit eddig meg csináltam illetve próbálkoztam tanácsokra alapozni hogy mit lehetne ezzel kezdeni.
1.frekvenciát lejjebb vettem /semmi változás/
2.ujj driver /semmi változás/
3.régebbi driver /semmi változás/
4.hütés /semmi változás/
5.ujj paszta /semmi változás/Nu akkor nézzük meg a többi játékot gyári frekvencián. Minden alap értelmezett
1.Crysis 2 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
2.Mass Efect 3 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
3.Resident Evil Operation Raccoon City /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/
4.Metro 2033 /Jaj de szép jaj de jó nincs gond vele/Itt jön az hogy vajon mi a gond ? Ugye ugye nagyon jó kérdés!
Nu ha valaki erre tud nekem valami tökéletest választ adni de ne azt hogy rossz a kártya mert kizárt ha megy rajta több nagyon teljesítményű játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs