- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
válasz fizzdani #4900 üzenetére
CoD4-ben nem alapkövetelmény az sm3.0? Ha igen, akkor esélyed sincsen ezzel a konfiggal. Amúgy sem max 640*480 minden low-n.
Amúgy tuningra Rivatuner, vagy AtiTool is megfelel.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
tomcat33
tag
Sziasztok ! Következő a problémám:
Vista alól nem müxik az ASUS 1950Pro overclocking funkciója a CCC-ből. Amíg AGP-s volt a kártya simán működött. Amióta átáltam PCI-e-re nem telepíti fel valamiért. Pedig szeretném egy kicsit megcibálni!
AMD Ryzen 7700X, Asus TUF Gaming B650 Plus , G.Skill 2X16GB 6000MHZ Flare X5, AsRock Phantom Gaming RX6900XT O.C. , MSI Vampiric 011C AMD Edition. , Zalman ZM1000-GVM 1000W, Samsung S34E790C
-
-
fizzdani
tag
válasz Csiborbogár #4901 üzenetére
Az az igazság, hogy sikerült feltelepíteni, be is lép a játékba meg minden(demoban) és mikor bejönne a küldetés akkor kifagy.:S
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FlashBackHUN #4895 üzenetére
vegyél innót, ha szűk a keret akkor nem kell itt mega turbo OC edition 0,001ns-os rammal. inno 22k [ipon]-ban.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
tomcat33
tag
válasz VaniliásRönk #4903 üzenetére
Köszönöm remélem beválik!
AMD Ryzen 7700X, Asus TUF Gaming B650 Plus , G.Skill 2X16GB 6000MHZ Flare X5, AsRock Phantom Gaming RX6900XT O.C. , MSI Vampiric 011C AMD Edition. , Zalman ZM1000-GVM 1000W, Samsung S34E790C
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz FireKeeper #4905 üzenetére
Nem vesz gagyit, inkább egy "megbízható" "márkás" 8500 "Ultrát", igaza van.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz VaniliásRönk #4907 üzenetére
akkor vegyen asust. az a legjobb
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám; nem tudom mi az, hogy VGA.
öhöööhöhöööhhhööö
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
tomcat33
tag
válasz tomcat33 #4906 üzenetére
Szóval , nem müxik Ezt írja ki:" The Kernel Mode Driver does not seem to be running" Most raktam fel a7.10-et elötte Driver Cleaner. Help pls!!!
-
Mikeee86
tag
Hello!
Segítségetek szeretném kérni egy fontos döntésben!!!
Az a szitu adodott,hogy meghíbásodott az 1 hónapos Sapphire radeon x1950-es Ultimate (PCIE RX1950Pro 256Mb Ultimate Sapphire, DVI, TV out) videókártyám,történt ez kb másfél hónapja,azóta szervízben van!!Elvileg cserés lessz a kártya,de mivel nincs készleten az országba várnom kell"ene"!
Becserélhetném a kártyát egy másik típusra,ha nem szeretnék várni!!A kari 40 ezer Ft volt!!Arra gondoltam hogy szerintettek érdemes lenne-e becserélni egy 8600GTS 256Mb Gigabyte, GV-NX86S256H-B, GDDR3, 128bit, Dual-Link DVI-I, TV out karira??Vagy esetleg egy másik típusra amit ajánlatok!!
Mellékeltem a kariknak a linkjeit!!!
[Sapphire X1950]
[Gigabyte 8600GTS]
Válaszotokat előre is köszi!!!
Üdv!Mikeee[ Szerkesztve ]
-
tomcat33
tag
-
jozef11
csendes tag
Helló mindenkinek nekem van egy érdekes problémám nem tudom másnál is így van-e? Az MSI 8800GTX OC verzió órajeleit clock, shader, ram nem tudom Mhz-ként húzni csak nagyobb intervalumban már próbáltam riva tuner 2,06-tal ati toolal stb. Hiába emelem a Mhz-ket a programban, nem szép fokozatosan emelkedik. A riva tunner hardware monitorjába figyelem nagyobb ugrásonként emelkedik pl clock 621- aztán 648 aztán 675. Köztes órajelet nem tudok beállítani nem tudjátok miért van ez esetleg a riva tunerbe be lehet valahol állítani hogy 1Mhz lépésekben lehessen emelni az órajelet? Minden véleményt szívesen meghallgatok előre is köszi.
-
tomcat33
tag
válasz VaniliásRönk #4915 üzenetére
Semmi féle adatot nem jelenít meg a kártyáról!
-
Mikeee86
tag
válasz VaniliásRönk #4915 üzenetére
Jobb mint egy Sapphire Radeon X1950 ultimate??
Úgy tudom az X1950 pro-k közűl ez a legerősebb,mível gyárilag húzva vannak!!!
Üdv!Mikeee -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Mikeee86 #4921 üzenetére
A GPU a referencia 575 helyett 580-on ketyeg! Micsoda teljesítményfölényt jelenthet ez egy átlag 1950Pro-val szemben...
Szerk.: Nézegettem teszteket, egyrészt vannak ellentmondások, másrészt mind elég régi, szerintem az újabb játékokban jobb lesz a 8600GTS (persze normális felbontáson és nem max. szűrőkkel), már csak azért is mert a régi vasak támogatását nem szokta túlerőltetni egyik oldal sem, meg a Vista is jobban leköti őket.
tomcat33: Vistával elég sok szívás van még, inkább tegyél vissza egy XP-t.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
N4r4ncs
aktív tag
Sziasztok,
Elég nagy probléma fordult elő,ugyanis az egyik VGA-m sajnos elég furcsán viselkedik,játékok alatt komoly képi hibák lépnek föl és nem tudok mit tenni! Minden ekkor teendőt végigcsináltam,patch,legfrisebb driver,Directx stb.de a hiba nem múlik.
A kártya MSI RX1950pro
pl itt egy jelentkező hiba. Akkor is ez van ha nincs terhelés alatt.
Szerintetem a probléma tuti a kártyára vonatkoztatható,de véleményt is kérnék.[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Mikeee86
tag
válasz VaniliásRönk #4922 üzenetére
Na jó az tényleg nevetséges viszont a memórián elég sokat sikerült húzni!!!
[link] -
jozef11
csendes tag
Görgővel nálam 70-et ugrik he he amúgy egérrel 15-öt ugrik de a tényleges marad amenyi volt pl 617-634ig 621a tényleges de 635-től már 648-al megy a mag. Érdekes.
-
-
TAKÍÍ
tag
Na a directx et mivel lehet leszedni?láttam pár programot ami erre van csak nem tudom melyik a jó?(directx 9.0c)
Ja és most mindenképpen leakarom szedni szal olyat ne írjatok hogy azt nem kell uninstalállni . -
jozef11
csendes tag
Helló a vga hibás kép amit belinkeltél olyan mintha túlhúztad volna a karit vagy túlmelegedne ha egyik sem és még garis küld vissza sürgősen szerintem.
-
tomcat33
tag
válasz VaniliásRönk #4922 üzenetére
Erősen gondolkodom rajta , hogy visszaállok XP-re.
-
ricsi983
csendes tag
20-25 ezer forint körül milyen videókártyát lehet kapni ami a mai játékokhoz való?
-
klambi
addikt
válasz VaniliásRönk #4897 üzenetére
hát mert régi van rajta...a gyárri még, meg sosem csináltam, csak érdekel hogy hogyan kell...
kb ez mind"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
k.t.a.
senior tag
Láttam árlistán 2900GT-t 256megás 40k-ért. Ez hova sorolható teljesítményben?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Akkor felejtsd el, semmi értelme, max. kockáztatod hogy elszáll közben valami, akkor meg mehetsz PCI VGA-ért, amivel vagy elindul a gép vagy nem. (pl. az én lapomban már meg se nyekken egy S3 Trio64V2)
Tuningolni meg software-ből ajánlott."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
JohnnyX
őstag
Ugyanis ennyi penzert mar lassan kapsz hasznaltan fel eves 320.as 88gts-t, ami dupla teljesitmenyu!
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Sam_26
csendes tag
Hello!
1 komoly gondom van crossfire módban szeretném használni a 2 ati karimat, de nem boldogulok, átnyálaztam sok - sok fórumot néztem ati leírást, s még teljesen 1értelmű leírást sem találtam, főleg nem az én gondomra....
van 1 ASUS P35KC lapom hozzá 2db Sapphire Radeon HD2600XT -m mind2 db 256MB DDR3 as memóriával (tök 1formák),
az egész azzal kezdődött, hogy alig tudtam kábelt szerezni hozzá, az 1ik boltban azt mondták az alaplaphoz kéne lenni, a másikban azt hogy, a karikhoz adják, lényeg hogy 1ikhez sem volt.... közel 3 hét alatt megszerztem a 2db kábelt, összeraktam a gépet s a következő van:windows látja hogy két kari van a gépben, a tálcán lévő ATI ikonra kattintva látszik hogy több kari van benne mert 1-4 ig van az ati radeon hd2600xt beállításai(gondolom a kártyákon lévő dual DVI miatt).
A Control centerben viszont nem tudok vállasztani (master - slave, vagy legalább 2. megjelenítő stb ..) csak 1 alapértelmezett kártyát lát, hiába kapcsolom be a crossfire módot, semmi.....Mit kellene csinálnom, hogy működjön a dolog??????
a 2kari benne van a gépben, kábellel összekötve, legújabb catalyst van fönt amit újra telepítettem miután a második kari is belekerült a gépbe.
Kell valahol a biosban állítanom, vagy valahol máshol valamit még hozzá?
Az EVEREST azt mondja 2 kártya van mind2 tudja a crossfirét de letiltott üzemmódban van.... érdekes, mert engedélyezetm....ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!!!!!!
ASUS P5KC + INTEL CORE2 DUO E6550 @ 2700 MHz (7 x 386) + 8800GT TURBO + 4GB DDR2 800Mhz (GeIL + Corsair XMS2) @ 926 MHz + MX518
-
JohnnyX
őstag
Hali, bar en nem vagyok otthon a temaban, de amit talaltam ezt a kepet az nem 2 kabelrol szol, hanem egy "Y" kabelrol. Ha tevednek akkor bezer bocsi.
-
JohnnyX
őstag
Hali, letezik ilyen egyaltalan???
-
Sam_26
csendes tag
válasz JohnnyX #4939 üzenetére
Hali,
Több megoldás is van az összekötésre:
http://ati.amd.com/technology/crossfire/howitworks.htmlvan olyan ahol nem kell kábel, van ahol külső kábel, s van olyan mint az enyém, ahol belül kell 2 kábel...
de azért köszi ;)
ASUS P5KC + INTEL CORE2 DUO E6550 @ 2700 MHz (7 x 386) + 8800GT TURBO + 4GB DDR2 800Mhz (GeIL + Corsair XMS2) @ 926 MHz + MX518
-
Thrawn
félisten
válasz JohnnyX #4940 üzenetére
A linkre Forbidden-t kapok de a címéből egy négy kártyából álló Crossfire rendszerre következtetek. Nos a Gigabyte lapja már kapható, amint kijön az Rv670, rakhatsz bele négyet.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
jasohn
tag
Sziasztok mindenki!
Az lenne a kérdésem ami már lehet hogy kicsit hülyének hangzik de ha van egy AGP-s rendszerem és benne egy Ati R9600asom azt melyik karira cseréljem le:
nVidia 7600GS vagy Ati X1650Pro?
Esetleg 7600GT?
Köszi a választ előre is -
-
Sam_26
csendes tag
A fenti link szerint fixen megvan határozva melyiket hogy kell, s ahogy nézem az újabb karikat kell belsővel összeköteni.
Hogy melyik a jobb megoldás? a külső kábel nekem jobban bejönneASUS P5KC + INTEL CORE2 DUO E6550 @ 2700 MHz (7 x 386) + 8800GT TURBO + 4GB DDR2 800Mhz (GeIL + Corsair XMS2) @ 926 MHz + MX518
-
fOriginal
tag
Sziasztok!
van egy új geforce 8800gt-m milyen processzort alaplapot és memóriát ajánlotok hozzá? későbbi sli és quadcore lehetőség lenne fontos én (dualcore 2,66ghzra gondoltam 2giga rammal és az ezekhez szükséges alaplappal)
"a pessimist is never disappointed"
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest