Aktív témák
-
juhi07
senior tag
-
hubandika
tag
Üdv.
Kérdésem az lenne, hogy van egy gainward 8800 gts gs karim, gyári hűtő van rajta, és nagyon nagyon hangos. ha lecserélném valami jobbra a gyári hűtőt, akkor elveszik a kártya garija?
-
hubandika
tag
azt hogyan kell ?
-
aktív tag
Csáó 8800gt-ről van valahol már teszt magyarul?Dobjatok meg egy linkel...THX
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
őstag
Hi all!
Új gép vásárlása előtt állok, de nem igazán tudom milyen VGA-t vegyek! Az elképzelésem: Valami 2 PCI-expresszes lap, 2gb ddr2vel, Core 2 duo E6550 vagy Core 2 Quad Q6600, 250gbos SATA vinyó! Milyen VGA-t javasoltok? Igazából nincsen sok pénzem, max 30-40et szánok rá, viszont COD 4, Crysis jó lenne ha menne rajta! Köszi! -
Onton
csendes tag
üdv!
hosszútávra melyiket javasoljátok (és miért) az alábbiak közül:
-Sapphire Radeon X1950PRO 512MB DDIII AGP
-SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP (mi az a TD Lite??)
-MSI RX2600PRO-T2D256Z/D2 AGP (256MB DDRII)Fontos lenne,hogy jó legyen XP/Vista driver támogatottság terén is!
u.i.:1 kártya 256 és 512MB változata között kb mekkora teljesítmény különbség van??[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Csiborbogár #4707 üzenetére
Hát én 8600GTSre gondoltam... Egy ilyen kártyán fut a COD4 vagy a Crysis szép grafikával? Miért irtad azt hogy ne várjak sokat tőlük? (Ja és új kártya kéne, nem használt) Köszi
-
őstag
válasz kicsitomi88 #4714 üzenetére
hát ha tényleg szar akkor várok, de nem gondoltam volna hogy ennyire És szerinted kb mikor megy le a 8800GTS ára? Jövő év eleje? Kösz
-
őstag
válasz kicsitomi88 #4717 üzenetére
Okés, köszi! Elgondolkodtató, hogy nem-e kéne megvárni amég az új, 8800Gtnek is lejebb megy az ára, mert az jobb teljesítményű... Jövő év elejére tlán már az is lemegy 40-45ezerre!
-
namer
csendes tag
üdv mindenkinek! Letoltottem egy drivert az Ati weblapjarol a Radeon 9800-hoz (7.10), azota a játékok nem indulnak csak valtogatják a videomodokat, de nem tortenik semmi, aztan vegul visszadob a desktopra.
Frissen felhuzott XP SP3(beta sp3)-re osszes patch fel van rakva, DirectX 9 is 2007 novemberi, probaltam cat 7.9-el is, de azzal ugyan ez a probléma, az utolsó működőképes driver a 7.8 volt. .Net 3.0 is van. Nemtudom mennyire Hardver hiba ez, de mivel videókártyával függ össze ezért ide írtam! Remélem tud valaki segíteni!
-
-
naensuppedek
csendes tag
Hello !
Az lenne a problémám, hogy tegnap vettem egy inno3d 8600Gt-t és a CoD: united offensive , ha a dynamic lights be van kapcsolva, akkor néha irgalmatlanul beszaggat. Az az érdekes a dologban, hogy ameddig egy 7600GS-el tettem ugyanezt, fix 125fps-sel nyomta és semmi baja nem volt. Lehet hogy valami driver, vagy forceware gond okozhatja esetleg ezt a problémát ? A válaszokat előre is köszi ! -
hossszú
őstag
Van egy Inno 6600GT-m már egy jó ideje a szekrényben, most kölcsön akartam adni egyik ismerősömnek csak az a baj, hogy áltó helyében besz@rt.Amikor berakom a gépbe semmi baj, BIOS is tiszta képpel bejön a win is bejön de ha drivert rakok fel akkor becsíkozódik a kép? Mi lett vele?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
noad
csendes tag
Sziasztok!
új videókártyát szeretnék venni a jelenlegi sapphire x1600pro (512mb, pci-e) helyett... két kérdésem is lenne: ezért a kártyáért mennyit kaphatnék? a másik: 30 max. 40ezer Ft-om lenne új kártyára, mit ajánlotok?
konfigom:
MSI P965 Neo-f
Core2 Duo E6600 2,4Ghz
2Gb DDR2 800Mhz ram
160gb-os winyó
x1600pro -
noad
csendes tag
válasz Csiborbogár #4726 üzenetére
köszi a választ!
hmmm... azért kicsit többre számítottam jó lenne ha elmenne 15k körül! (neten 256os ddr2es x1600at találtam 12ért) -
noad
csendes tag
válasz Csiborbogár #4728 üzenetére
rendben , köszi még egyszer!
-
Antony24
csendes tag
Szevasztok.
Olyan érdekes problémám van, hogy újra raktam a windows-t. Feltettem a VGA (ATI Radeon 9800 PRO) driverét (7.10 catalyst), de Direct 3D nem megy. Ezt abból gondolom, mert a dxdiag Direct3D-s tesztje nem megy, hibát írki:
"A teszt hiba miatt a(z) 8.lépésnél (3D eszköz létrehozása) leállt: HRESULT=0x80004005 (általános hiba)"
és egyetlen játák sem indul (sem új, sem régebbi). Próbáltam régebbi drivert feltenni, de nem sikerült azzal sem.
Én teljesen kifogytam az ötletekből, hogy ez mi lehet.
A segítséget előre is köszönöm.
-
hopimix
tag
Sziasztok!
AGP-s karit akarok venni P4 2.8 Northwood proci mellé. Erre is gondoltam: SAPPHIRE - HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP 25k. Vagy valamilyen 7600gt? Melyik jobb? Vagy egyáltalán mit érdemes? -
DigitXT
nagyúr
válasz Antony24 #4730 üzenetére
Próbáltam régebbi drivert feltenni
Pedig tuti, hogy az új driver a gond: a 7.7-essel lenne érdemes próbálkozni, azzal valószínűleg menni fog. (Van rá vmi trükközés, amivel be lehet izzítani a 7.10-est is, de a 7.8-asban elcseszték az AGP kezelést, és még azt sem biztos, hogy teljesen kijavították.) Én mondjuk 7.9-re épülő Omegát használok, esetleg azt is érdemes megpróbálni (sőt elvileg van a 7.10-esre épülő, ami direkt rá is kérdez, hogy AGP-s, vagy PCI-E-s a kari - a 9800Pro értelemszerűen az előbbi.) -
marcias
őstag
Üdv!
Annyi lenne a kérdésem hogy egy .h264 (remélem pontos számot írtam) tömörített mpeg-4es videó, aminek 1280x720 a felbontása, mennyire befolyásol a proci és mennyire a videokártya? Egy olyan gépben amiben volt egy 2,1ghz-es X2 és integrált x1250, erősen szaggatott -
válasz marcias #4736 üzenetére
A videokártya akkor számít, ha tudja gyorsítani a lejátszást, az x1250 érzésem szerint nem. Ekkor a proci számol, és bizony egy 2,1-es X2 lehet kevés hozzá, hacsak nem több magra optimalizált lejátszóval próbálkozol.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
naensuppedek
csendes tag
Szerintem videó lejátszásnál leginkább a proci és a memória számít, valamint a videokártya memóriája.(De javítsatok ki ha hülyeséget mondok !!) Ez a videó eléggé kemény lehetett, ha egy kétmagos procival szagatott
Én anno hdtv lejátszásnál ezt úgy oldottam meg, hogy a 2.4GHz-es Cerkámat felhúztam 3.2-re, és máris nem akadt
Soxerencsét -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz naensuppedek #4738 üzenetére
Leginkább a VGA számít, ha támogatja a HD gyorsítást (Radeon 2400, 2600, 38x0), akkor a CPU-nak semmi dolga, akár egy Willamette Celeronon is lehet HD filmet nézni.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
AtHoS
nagyúr
-
Voda2
tag
Jóreggelt mindenkinek Érdeklődnék, hogy a Gigabyte Geforce 7600GS támogatja-e a HD video lejátszását? Mert a leírása szerint hdtv kimenet az van rajta,meg a dobozán valami purevideo is.AGP-s a kari. Köszi.
[ Szerkesztve ]
ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate
-
Voda2
tag
És mégegy kérdés!
A Radeon (ASUS) X1650Pro DDR2 erősebb egy Gigabyte 7600GS DDR2-nél? Mindegyik AGP-s! Mert ilyen összehasonlítást nem találtam. Mert ugye nekem van ez a 7600gs-em,passzív,és most ahol vettem,egyaz egybe kicserélnék nekem erre a radeon x1650pro ra,mert ez aktív hűtésű. Iletve én kérdeztem milyen aktív karijuk van agp-be, de csak ez van nekik sajna.ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate
-
Voda2
tag
Ejnye. Kihalt a fórum?
ASUS-PC P5KPL-AM E5200 Wolfdale 2GB Kingmax 1066MHz Chieftec 500W SATA II 500GB Gigabyte HD4550 GDDR3 HDMI Fujitsu X19 TFT Samsung SH-S182M LS DVD-RW 5MBit xDSL Win 7 Ultimate
-
isti0802
csendes tag
Üdv!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy új AGP-s videokártyát. Nem szeretnék rá nagyobb összeget kiadni, maximum 20-23K körül.
Kinéztem két kártyát, Ők lennének azok:http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=06202
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=06545Nem tudom melyik lenne a jobb, a lényeg hogy gyors legyen és játékokhoz kell főleg. Azt miondták, hogy ezen szempontok szerint a 7600GS-t vegyem, abból is Gigabyte vagy Galaxy ami nem alulórajelezett.
De mások szerint van ilyen jó az Ati X1650PRO is, sőt jobb is mint a 7600GS.
Nem tudom melyik lenne a jobb? Ha valamiben tudtok segíteni azt megköszönöm!
Vagy ha van valami tippetek, javaslatotok, hogy ilyen árban milyen VGA-t vegyek akkor osszátok meg velem légyszi! Thx.
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem. Kb mennyit ver egy 7600GST (128Mb, GDDR3 500/1400) egy 6600GT-re? (256MB, GDDR3,) Sokat az egy dolog de kb %ban mennyit?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest