- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Magyarországon kapható valahol Geforce 7900 GS AGP 4x/8x VGA? Ha igen,akkor hol és mennyiért? Átnéztem a legtöbb nagy pc bolt árlistáját,de 7600GT volt a max ami volt benne... -
t1
addikt
válasz Darth_Revan #4601 üzenetére
Mért nem veszel X1950GT AGP-ben..... übereli a 7900GS-t
-
juhi07
senior tag
válasz Darth_Revan #4601 üzenetére
Szerintem is inkább egy sapphire radeon x1950pro vegyél sokal jobb ma mai játékokban mint a 7900gs!!
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
Dr.Én
veterán
válasz Darth_Revan #4603 üzenetére
Az X1950GT-t PRO órajeleire fel lehet huzni és még tovább is megy.
WOT: kissio
-
juhi07
senior tag
tudok amugy egy boltot mutatni ahol már árulnak inno3d 8800gt ket.
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
t1
addikt
válasz Darth_Revan #4603 üzenetére
persze [link]
-
Krissz22
senior tag
A következő jelenséggel találkoztam:
Egy pci-e kártyáról van szó. Az a gondom vele, hogy ha a dvi kimenetére dugom a monitorom dvi kábelét, akkor nincs a monitoron kép, de ha az analóg kábelt használom átalakítóval, akkor van kép. A monitor teljesen hibátlan, meg a kábel is! És van a kártyának d-sub kimenete is, ami szintén jó.
Remélem valaki tudja rá a választ.
-
Darth_Revan
veterán
Vadi új,1 év garival szerintetek megéri AGP-s Sapphire Radeon X1950 PRO 512MB DDR III 37k-ért?
Apropó,teljesítmény terén,kb mekkora különbség van ugyanaz a kártya AGP 8x és PCI-E 16x változata között?[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz Darth_Revan #4610 üzenetére
mondhatni semmi
-
Dj.Mike
senior tag
lenne egy kérdésem: van egy Ati radeon 9550 256-os videokártyám és azt lehet még tuningolni és ha lehet akkor hogy kell?
-
MacCaine
őstag
Üdv mindenkinek!
VGA-t akarok cserélni, egy X800GT-t egy 1950Pro-ra (512MB). A konfigom Intel 945D 3,4GHz, Asus P5P800, 2x1GB DDR1 RAM. A kérdés az lenne, hogy ez a konfig ki fogja-e rendesen hajtani a VGA-t? Vagy elég valami gyengébb?
Sapphire 512MB-osat néztem ki magamnak. Ezzel kapcsolatban meg az lenne a kérdésem, hogy a gyári hűtő elég, vagy kell még egy jó hűtésre is költenem?(HIS IceQ hűtéséről vélemények?)
Köszi a válaszokat előre is: Z.
-
spyduck
nagyúr
válasz MacCaine #4613 üzenetére
Tökéletes választás! A procid meg nem 100%-osan elég hozzá, de sokkal jobb mint az enyém és én is meg vagyok elégedve!
Ha sphhire-t veszel az lehet jó, de nagyon hangos és nagyon melegszik!
Az MSI és a HIS hűtője a legjobb! Nekem MSI-m van és nincs hangja ráadásul nagyon jó a hűtése a HIS egy picivel jobb de drágább is!
szvsz: ne vegyél spahhire-t! -
dodopek
addikt
Ez nem az alkonyzóna, és én nem viccelek.A kérdést kérném kellő komolysággal kezelni!!!
Nvidia Quadro 8x AGP vs Inno3d Gforce4 MX440.Mind2 64MB,állítólag a Quadro új.
Kb ugyanabban az árban van.Melyiket ajánljátok jobban?
Egy haldokló Gforce2-t kell lecserélnem.Egyáltalán nem játszom,csak vmibe bele kell dugni a monitor kábelét...
Köszi! -
joi29
őstag
válasz Dj.Mike #4612 üzenetére
Hali.
-A 9550 topic-ban biztos találnál rája megoldást,de ha megfelelő a hütő kialakitása
az ATI-toolal úgy 9600pro -9600xt közé simán fellehet rántani,
értsd a 250mhz helyett 400-450mhz-en ketyeg a gpu.
-Ennél a kártyánál a ddr memóriát a helyedben nem babrálnám mivel 10-20 mhz+
nemérmeg egy textúra hibás grafikát.
-A 9550-es Radeonod lényegében egy alul órajelezett 9600pro,vagyis simán lehet
tuningolgatni. -
Dj.Mike
senior tag
hali szerintetek egy Asus p4p800-as alaplaphoz egy Intel Pentium 4 3000 MHZ-es procihoz és 2x 512 MB ramhoz meg egy 550 W-os tápegységhez milyen videokártyát érdemes venni???
-
juhi07
senior tag
Ja igaz !
Van nekem a másik gépben egy Connect3d 9550 128MB 128Bit vgám amire fel szereltem egy amd gyári hütöt a 250/200 bol rögtön lett 400/300AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
spyduck
nagyúr
válasz Dj.Mike #4621 üzenetére
Ez egy AGP-s lap! Úgy, h AGP-s et, meg attól is függ mennyi pénzed van!
Ezeket jánlom: x800 pro/xt/xt pe, x850 pro/xt/xt pe, 7600gt
Vehetsz bele nagyobbat is de a procid nem bírja kihajtani, viszont attól függetlenül jobban futnak a játékok egy x1950pro-val de kb csak 65%-on!
mod: hú tényleg: x1650xt az kell neked![ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
válasz Dj.Mike #4619 üzenetére
-Hát a kártyád elégé régi úgy hogy az atitool bármely verziójával
simán lehet húzogatni pl:[innen]is letöltheted
a 0.26 vagy a 0.27-es változatát.
-A telepités után a "find max core"gomb megnyomásával lefut egy teszt
a szőrős kockával mely 5-6 perc után megmutatja a gpu maximális órajelét
amelyel még biztonságosan,hiba nélkül dolgozik a kártya.
-Ezután neked kell beállitanod persze az észerüség határain belül,
hogy hány mhz-en ketyegjen a kártya 3D-s játékok alatt. -
Tanya-
tag
Üdv,
Van egy msi hd2400pro-m. Passziv, de alá tettem egy 12cm-s ventillátort, hogy érezze a törődést. Ugy 1 hónap után gondoltam játsom egy kicsit s most tapasztalom, hogy a kártya 2dben nem igazán működik. 3dmark03 05 06 nem indul, üdvözlőképernyőn kifagy xp és vista alatt is. Setlers 2 aniv edition 1 perc után szétesik a kép, cod uo még elöbb. Nfs carbon akkor száll el hibával ha rányomok a karier gombra amint kellene tölteni a pályát kifagy.
Eddig semmi probléma nem volt vele, hd filmek, office net semmi gond nem volt vele.
De 3d alatt nem igazán müxik. Mit lehet ezzel tenni? Ezt cserélik gariba vagy csak beteszik gépbe müxik s azt mondják én vagyok a hülye?
ati tool fél ora pörgetés után egy Hz-et nem emel az orajelén, szóval azt se értem.[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
25-30 ezerből már bírok venni egy x1650xt-t???
-
joi29
őstag
-Akkor bizony a 12es venti nagyon sokk levegőt elfúj mellette.
-Ilyen kiss felületü bordánál koncentráltabban kell a levegőnek áramlania,
feltéve hogy tuningolva van a kártya.
-De mivel alapon ketyeg és csak a 3d-s játékok terhelése alatt fagyogat,
igy igen valószinü hogy a VPU recove a fagyás okozója.
-Feltéve hogy nem a rendszer memória rakoncátlankodik.
-Tehát megkell mérni hány fokos a kártya pl:a meghajtóprogramban,
everesztben vagy az atitoolban van GPU hőmérő.
-Egyébként a garanciának vonatkoznia kell a kártya minden tulajdonságára,
úgy a videó gyorsitásra mint a 3d megjelenitésére. -
barnam_
nagyúr
Kaptam a vga-mhoz tv-outhoz kábelt, ami 3 fele ágazik el, annak mi a neve? (nem jut eszembe )
-
Dj.Mike
senior tag
figyi rámentem a find max core-ra de aztán 18 percig tartott az a teszt és még utána eltűnt a kocka és semmi nem történt mit kell pontosan ott csinálni? és ha én húzom akkor meddig érdemes húzni? most a core az 250-en van a memória meg 200-on ezeket akkor meddig húzhatom és milyen arányban? valaki segítsen
-
joi29
őstag
válasz Dj.Mike #4638 üzenetére
-A core órajelet próbáld meg percenként 10mhz-cel manuálisan felyebb tornázni
úgy hogy a 3d-s kocka forog,miközben kiirja az átlag fps-t.
-Amint apró foltokat vagy bármiféle abnormális elszineződést tapasztalsz
azonnal vedd visza az órajelet 10-20mhz-cel.
-Valahol ott lesz a kártyád türés határa,de ez tipusonként változik.-Csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz Dj.Mike #4638 üzenetére
VGA MSI RX1950PRO-T2D256-AGP,256M DDR3/256b,DL-DVI 33 444 Ft
VGA Sapphire X1950 GT AGP,256MB GDDR3/256b,DVI,fan 29 424 Ft
VGA HIS Excalibur X1650Pro IceQ AGP,256MB DDR2/128 20 950 Ft
ezeket ő árulja: [link] vadi új mindegyik garanciával!Hát ez röhej! alig van AGP-s kártya már! ezeket találtam, de gondolom sejted melyik éri mweg a legjobban! voltak x1650xt-k is de u.o. árban volt mint az x1950pro!
-
Dj.Mike
senior tag
vajon attól jobban futnak a játékok hogy feljebb húzom a core-t? csak azt nem tudom hogy a memory-t azt nem kell húzni? nem kell hogy párhuzamosak legyenek egymással?
Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest