- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz KillHates #7452 üzenetére
Közben lehet megoldottam.
Felraktam a vista battery saver-t és mióta ez fut, ha lehúzom a gépet a töltőről, akkor kikapcsolja az aerot, és nem lép ki aZ NHC.
Remélem így is marad.U.i.: csak annyit értem el vele, hogy 2-ből 1 szer nem áll le.
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
strebacom
senior tag
Sziasztok kérnék egy gyors véleményt Fujitsu Amilo Pro 3405- ról, nagyon jó áron tudnám venni az egyik havertól és persze megkimélt szép állapotban(alig használta 1 éves), de ezt a laptopot nem ismerem ezért egy kis tanácsot kérnék.......Elöre is nagyon köszi....
-
spyduck
nagyúr
válasz strebacom #7455 üzenetére
Ezt most benézte az előbbi 2 kolléga mert az amilo pro 3405 és 3505-ös gép elég jó. Szervízes ismerős is mondta, h ezeket nem szokták visszahozni, ráadásul csöndesek és nem melegednek, nekem is van és agyon van nyúzva mégis tökéletes, zsanérok erősek. Mennyiért szereznéd és milyen felszereltségű?
-
legenda
válasz spyduck #7458 üzenetére
nem ránézésre és nem is hallomásból szoktam ilyesmit írni. több darabbal is találkoztam, aminél a bios folyamatosan rendetlenkedett, csak többszöri indításra ismerte fel a hardvereket. több bios verzió is kipróbálásra került, de mindig előjött az említett hiba. azóta a cég visszaadta a szóban forgó típusú - amúgy ingyen kapott - notikat...
a szervíz szerint tipikus hiba ennél a soroztnál...
(ez csak a 3405 sorozatra igaz, a 3505 passz!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
juliabrilke
veterán
Nos. Akkor egy notis kérdés:
Adott egy proci, aminek a szorzója 13 és 533-as fsb-vel megy. Meddig lehet levenni neki a feszültséget és az órajelet, hogy a lehető legkisebb fogyasztást kapjam?
-
spyduck
nagyúr
válasz juliabrilke #7460 üzenetére
Flerakod az NHC progit és ott csak az órajaleket állítod, a szorzót ő állítja magának. Sztem 7-800MHz alá nem érdemes venni.
-
spyduck
nagyúr
válasz juliabrilke #7462 üzenetére
Az a helyzet, h én szenvedtem vele sokat és +10 percet bírtam belőle kisajtolni, lehet vmit rosszúl csináltam. Feszültséget kéne levenni de azt meg nemtom hogyan kell. NHC-vel le lehet de csak egyes notikon engedélyezi.
-
juliabrilke
veterán
Már csak az a kérdés, hogy egy 2 magos 1730Mhz-es proci kihajtja-e rendesen mondjuk a 8600-as kártyákat. (csak 1 MB cache van benne, nem a 2 MB-os verzió)
-
INMOTEP
őstag
Üdv biztos emlékeztek rám nekem van ECS G 732 az egyik ismerősömnek is ez van és nincs hozzá 2.5 ös winyója viszont van neki egy pc 200 gb os sata 2 es winyója ha venne hozzá egy külső házat usb keresztül botolna? így azon lenne a rendszer lehetséges ? azért kérdem mert én se vagyok otthol az ilyen témában itt biztos van profi a témában
-
INMOTEP
őstag
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
hp nx9420-ason page down billentyű alatt eltört a kis műanyag olló. most hirtelen nincs 14ezer teljesen új billentyűzetre, egy gomb miatt amúgy se szívesen cserélnénk.
vattudú?
-
spyduck
nagyúr
válasz juliabrilke #7465 üzenetére
Régen csináltunk egy ilyen topikot, h az x1950-es VGA-t melyik proci képes kihajtani, az x1950pro az majdnem egy 8600gt teéjesítménye az x1950pro javára, nézegesd: [link]
De amúgy nagyobb proci kéne. -
INMOTEP
őstag
válasz Dufresne #7473 üzenetére
ok majd megnézem még valami kivettem ma a procit a laptopból és nincs rajta hőelvezető paszta ha így használom leéghet ? amúgy bekapcsolom és nagyon hamar felmelegszik de egy ponton tul már nem melegszik a gép a gyári hűtés van rajta és a ventilátor is jó de a proci azt nem tudom hogy gyári e mert semmi írás nincs rajta
-
INMOTEP
őstag
válasz Dufresne #7476 üzenetére
Nagyon úgy méz ki hogy nem foG működni usb röl a botolás de még nem próbáltam ki ha végül is nem fog működni milyen más megoldás van rá hogy winyot köthessek a gépre mivel sajnos már hdd keret nélkül vásároltam vagy esetleg nem tud valaki Ecs g 732 eshez hdd keretet vagy más néven Gericom Masterpiece szóval az kellene ami a képen van csatlakozóval
de nem sok esélyt látok rá hogy valahol volna eladó de hátha -
INMOTEP
őstag
ja igen Még ezeké a szériáké jó bele ECS A928, G730, G731, G732, G732E, G736 vagy
Gericom Masterpiece -
(Darkwood)
őstag
Ave!
A problémáma a következő: [link] Amikor zene hallgatás közben futott le a hibaüzenet, akkor nem tudom, hogy ezt írta-e ki, de amikoe újra akartam rakni az XP-t, akkor már ezt írta ki telepítés közben. Szerintem a memóriámmal van baj, de szeretném megkérzeni a Ti véleményeteket is!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
ronson
őstag
Valaki tudna segitani, hogy az FF és az IE is mért a linken látható módon jeleníti meg a ph-t.
Két gépen szűz és használt xp-n és vistán is ez megy. Most FF3 és IE7 próbálva is dettó.
Egyedül Operával tudom böngészni a PH-t. Kb. 2 hónapja tart ez a jelenség.
-
-
spyduck
nagyúr
válasz (Darkwood) #7480 üzenetére
Ez a kékhalál. Vagy driver vagy hardveres hiba. Próbálj új drivereket leszedni hozzá. Ha 2 ram van benne próbáld meg úgy, h kiszeded vmelyiket.
-
ronson
őstag
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Régebben egyszer feltettem már a kérdést-úgy rémlik nem nagyon volt rá válasz.Most tényleg aktuális a dolog.
Belekerült az A1667G-mbe 2gb memória (ddr1)
A VGA; ATI X700
Kérdés; H tudom megoldani h a memóriából a VGA 512mb-t "kapjon"?
Köszönöm!
Üdv"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
válasz runner 125 #7491 üzenetére
Ha a biosban nincs erre vonatkozó beállítás, akkor sehogy, mert automatikusan fogja kezelni.
Esetleg Catalist? -
zozi02
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdése, hozzátok.a mai nap vettem egy fuji amilo pa2548-as gépet. Na most ezen ugyebár gyárilag vista van.... Nagyon nem szeretem a vistát ezért szeretném az xp-t feltenni. Van egy xp sp3 lemezem, integráltam bele sata drivereket is de semmi(sok asztali gépre raktam már fel ezt a wint gond nélkül), mikor a particionáláshoz ér akkor kiirja hogy a meghajtoban nincs lemez, nem a cd van megsérülve mert azt már próbáltam másikkal.Semmi ötletem nincs hogy hogyan lehetne xp varázsolni a gépre. Olvastam valahol hogy lehet xpt felrakni csak nagyon nehezen....
Kérem aki tud válaszolni a ne tartsa vissza! Előre is köszönöm -
Xaero88
tag
Az alkalmazás veszi le majd magának amennyi kell, a maximális határig.
-
nagyúr
Szerintem sehogy. Az X700-as videókártyának saját memóriája van. Szerintem nem állítható be mellé az alaplapi ramból memória.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pocla
csendes tag
Csáo! Én 3 játék miatt akarok venni notebook-ot: WoW, Cs 1.6 és Fear: combat. Kb mennyit kéne költenem 1 uj laptopra hogy ezek menjenek rajta szépen?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest