Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
BoB
veterán
Nexus 4, 3.5 jack dugós a headset. Iphone miatt gondolom jó mert ahoz is jack dugós kell.
Ennek a szabványnak utánnanézek hogy micsoda.
Szerk.: megnéztem egyik képen látható hogy 4 részből áll a bal oldali jack dugó, úgyhogy gondolom igen:
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
X@b3e
addikt
Nokia Lumia 520-nál mitől lehet, h minden újraindítás után a képgalériák megnyitásakor kiírja, h frissítés, felmegy a csík a képernyő tetjén és minden képből lesz még egy "másolat" ?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
ManY
senior tag
Sziasztok
Adott egy Nokia 2700 Classic amiről átszeretném menteni az sms-eket egy Blackberry 8520 Curve-ra.
Tudnátok segíteni hogy milyen progival és hogy tudnám megoldani?
Ha egyáltalán megoldható.
Köszönettel
Balázs -
vilmaboy
őstag
tudtok mondani olyan telefonos céget amelyik szállít ki pick-pack-ra és az s3 mini 44e ft körül van náluk? Mindegyik 2500ért viszi belföldre amit néztem.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Redpaladin
tag
Sziasztok, nagy tragedia tortent: osszetort a parom Samsung note 2 es telefon kijelzoje. Szerintettek hol tudom olcson javitani? Vagy rendeljek ebayon es csereljem magam? http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=note+2+display&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&sqp=note+2+display&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR8.TRC1.Xnote+2+display
-
BanNor
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-ről rendelnék HTC mobilokat, csak nem tudom, hogy a garanciát hogyan lehet érvényesíteni itthon, ha mondjuk Németből jön a mobil.
HTC-éknél nem működik az, ami az Apple-nél? Hogy sorozatszám alapján világgaranciásak? Vagy hogyan tudok egy külföldi HTC-t itthon garanciálisan javíttatni?
Várom a válaszotokat, fontos lenne, akár privátban is megírhatjátok!
Köszi!
Norman -
Zsocy155
őstag
válasz Redpaladin #35960 üzenetére
Szia!
Nekem másfél éve az Omnia 2-nek cserélték a kijelzőét 12 ezerért, Sülysápon! -
BLUE TORNADO
senior tag
-
BanNor
csendes tag
Máshol azt írták, hogy mint az Apple-nél, nem kell hozzá semmi, simán IMEI alapjén checkolják, hoyg garis-e, és ha EU modell, akkor simán javítják!
-
korcsillio
addikt
válasz Redpaladin #35960 üzenetére
kb. 40 a komplett csere itthon.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Lumia 800-am bőven garanciaidőn belül van, de a garipapírok sajnos nincsenek meg. Van rá lehetőség, hogy mégis javíttassam valahogy? Nokia Care-ben IMEI alapján nem megy szervizeltetés, ugye? Gyári független a jószág.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Vasinger!
nagyúr
Az mitől van, ha némelyik töltőtől nem működik rendesen a mobil érintőkijelzője töltés közben?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Telefonra lehet kis videokamerát csatlakoztatni és a telefont arra használni, hogy felvegyük azt, amit a kamera lát? Webkamerát.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
válasz dvdbackuper #35972 üzenetére
Gondolom van. Csak a régi telefonokat ismerem. Azt hiszem, hogy a kérdésemre a válasz igen, mert a mai telefonok, amiket okostelefonnak is hívnak már inkább számítógépek. De nem vagyok benne biztos.
-
quailstorm
nagyúr
válasz tknof1871 #35970 üzenetére
remélem ez tökéletes válasz
Egyébként haggyukmá
IP kamera van ha a gyártó csinált appot az okostelóhoz. És pl skype is tud akár hátsó kamerát használni droidon.De hogy mit akarsz azt nem vágom.
-
Angelotti
tag
sziasztok!
Milyen autós tartót érdemes venni?
jelenleg 4"-os mobilom van, később a max méret amire váltanék az 5,2-,5,3. Max 3-4 rugót költenék rá.
szivargyújtóstöltőből melyiket ajánljátok? mondjuk gondolom egyik sem egy bonyolult konstrukció.
utóbbira pedig 2K a keret
előre is köszi!(*)(*)
-
BoB
veterán
válasz Angelotti #35975 üzenetére
Mindenkéépen olyat ami "csipeszes". Abba bele fog menni az összes jelenlegi és jöbőbeli telefonod, tokkal vagy anélkül. Ráadásul nagyon gyorsan és könnyen.
Ilyen volt nekem amíg a tapadókorong meg nem adta magát a napon:
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudnátok esteleg ajánlani egy szakit, aki helyre tudja pofozni egy beázott Xperia U kijelzőjét? Az incidens után a kijelző nem igazán akar működni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
tknof1871
őstag
válasz quailstorm #35974 üzenetére
Kamerával megfigyelni valamit, ahova nem férek be. De egyben érdekel is a telefonok képessége. Tehát puszta kíváncsiság is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
Üdv.
Testvérem nyomkodta a ZTE blade 3 nevű telefont, egyszer csak kikapcsolt. Vissza akarta kapcsolni, de csak rezgett a telefon. Volt, hogy előjött a robot logó, de a rendszerig nem jutott el a telefon. Hangerő le+power gomb-nál pedig kiírja, hogy ftm. Mihez lehet kezdeni? -
meroly
veterán
válasz tknof1871 #35980 üzenetére
Arra gondolsz hogy online képet adni egy adott helyről, ahová csak a telefon fér be?
Gondolom akkor a visszajátszható video nem játszik, pedig az mindegyik telefonba benne van.
Erre akkor egy kisebb méretű okosteló és skype, viber hasonló kell, amivel mellette gépen tudod nézni hogy mi történik élőképpel.
Ha jól értem amit szeretnél.Impossible is nothing
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #35974 üzenetére
Nekem ilyen csatlakoztathatós cuccom SE telefonhoz a Xenon vaku volt. Tudtak a srácok.
-
tknof1871
őstag
válasz meroly #35982 üzenetére
Arra gondolsz hogy online képet adni egy adott helyről, ahová csak a telefon fér be?
Nem, de ez is érdekes. Viszont hogy kézzelfogható példával mutassam be, mire gondolok. Néha van olyan szerelési munkám, amikor jól jönne egy kicsi kamera, amit be tudok lógatni egy szűk helyre, ahova telefon se fér be, meg félteném is. Ritkán van ilyen , de olyankor nem jönne rosszul egy kicsi kamerát benyújtani oda egy botra szerelve, és a telefonon rögzíteni a látottakat.Arra is kíváncsi vagyok, hogy megoldható-e, hogy a vezetékes telefonvezetéket wifi routerbe vagy valamilyen adapterbe bele lehet-e vezetni, és amikor otthon vagyok, akkor az okostelefonnal lehet-e hívást fogadni vagy kezdeményezni a vonalason?
-
tknof1871
őstag
Szerintem nem hülyeség. Fölösleges két telefon. Ha nem vagy otthon, akkor a vezetékeset úgy se veszed fel. Már rég meg kellett volna oldani, hogy egy telefonal lehessen a mobil hívásokat és a vezetékeseket kiszolgálni. Teljesen logikus.
-
tknof1871
őstag
válasz quailstorm #35987 üzenetére
Igen, ilyeneket ismerek. Ezeket spórolnám meg, ha a funkciójukat ki lehet váltani okostelefonnal. Ez is olyan problémára megoldás, amire nekem ritkán van, de amikor van, akkor sok időt spórolna meg, mert nem kell a gépet szétkapni. Sajnos, csak a pénz állna bennük
-
tknof1871
őstag
Az okostelefonok a memóriájuk szerint 2 részre oszthatók. Az egyik halmazba azok vannak, amiknek nem lehet bővíteni, a másikba azok, amik bővíthetők.
A nem bővíthetőkhöz lehet külső adattárolót csatlakoztatni, amit használhatnak adattárolásra? Ezekre írhatnak és olvashatják is?
Amik bővíthetők, azoknál van valamilyen korlát, hogy milyen tulajdonságú memóriakártya helyezhető beléjük?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Met
nagyúr
Kellene egy kis help.
Adott egy laptop Xp-vel (nagyon régi nem bírja el a win7-et) és egy Xperia SP telefon.
Companion program feltelepítve a laptopra, USB kábellel össze kötve a kettő.
A windows nem ismeri fel a telefont, két féle drivert leszedtem, eszköz kezelőben a telefon driver frissítve, telepítés után azt írja hogy minden ok de indítsam újra mert addig nem működik helyesen, de restart után nem ismeri fel a telefont, megint frissítés, restart, nem ismeri fel.....
Honnan szedjek drivert hozzá?
A telefonon az USB-s hibakeresés bekapcsolva ha esetleg számítana."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz quailstorm #35994 üzenetére
Úgy rémlik a flashtoolban nincs driver mert amikor a saját X8-amban akartam bootloadert nyitni kellett külön driver hozzá.
Az ADB az ez ugye? Holnap kipróbálom, remélem működik."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz quailstorm #35996 üzenetére
Köszi, holnap próba, az egyik drivert az első [link] linkedről szedtem és nem volt jó a harmadik [link]-et meg nem értem, az SP-nél ide visz, alul if you are looking for usb drivers for smart phone link, vissza a kezdőoldalra
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz dvdbackuper #35998 üzenetére
Túrtam a netet és valahol azt írták. Először ki volt kapcsolva.
Netet szeretnék csiholni a notebookra a telón keresztül."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- BMW topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest