- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz anonymus89 #36750 üzenetére
beállítások, általános, testreszabás, témák, energiatak. mód
-
anonymus89
addikt
válasz quailstorm #36751 üzenetére
Az működik, hogy hosszan kell nyomni a navi gyűrű középső gombját?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
quailstorm
nagyúr
válasz anonymus89 #36752 üzenetére
Ezt nem tudom értelmezni, azzal nem belépsz a kiválasztott menübe?
De E52-őn még nem próbáltam ezt. -
anonymus89
addikt
válasz quailstorm #36753 üzenetére
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
quailstorm
nagyúr
OK
Én már nem emlékszek E52-re, arra se hogy transzflektív-e, arra se hogy az N95, N73-féle órát tudja-e.
Ha igen, akkor az én válaszom a helyes, ha nem, akkor a tied.Unokatesómnak volt E52 és az órán kívül mindent néztem rajta.
De most hogy mondod nem emlékszek rá, meg az igazgatóhelyettes telóján se látom az órát.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Csak egy átlagos kérdésnek indult a C2-01-es és E52 telefonkönyvének összefésülésére és a duplák törlésére. Így eredményezett 422 névjegyet, amire ráment pár órám, amikor visszaadtam jött a kérdés -a C2-01-en lezárt képernyőnél megjelenik a digitális jól látható óra-, hogy az E52-n nem-e oldható meg?
Legközelebb max hétköznap tudom kipróbálni és megírom, hogy mindre vagy csak az egyik megoldásra jön elő, hogy hátha valakinek jól jön még...
Amúgy köszönöm a segítő szándékodat, mint mindig!
Úgy látom a Nokia telók használata itt "tabu"
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
válasz anonymus89 #36756 üzenetére
Nem tabu, csak senki nem használ már nyomógombos telefont
-
MurdR
veterán
-
anonymus89
addikt
válasz dvdbackuper #36757 üzenetére
Nekem itt nem így jött le....
E51 volt már a kezemben de az E52 nagyon bejött, sokkal jobb a kamerája, a kijelzője és még sorolhatnám..
Szerintem beújítok egy ilyenre az tuti.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
válasz dvdbackuper #36757 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Telefonálásra csak nyomógombos telefont használok. (2 simes Alcatel csoda) Az okostelefonok nem arra valók...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dragonfx
veterán
ilyet probált már valaki tényleg müxiik kékfoggal?bass és hangzásba mit lehet várni tőle?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
válasz dragonfx #36761 üzenetére
Sógoromnak van ilyesmi. Baromi hangos és nagyon torz. Nagyobb piacokon 2000 körül adják, ott ki is próbálhatod a bt-n keresztüli működést. Én is gondolkodok egy hasonlón, műhelybe jó lenne...
Auchanban, tescoban, edigitalban is láttam már, de ott drágább.
-
őstag
-
válasz KonzolKartel #36764 üzenetére
Ha fontos hívást várok, akkor a hagyományos telefonomat használom. Sajnos párszor már előfordult, hogy az "okos" telefon pont akkor fagy le, indul újra, amikor a legjobban kellene. A legdurvább az LG Optimus 3D volt a "ghost call" nevű szuper találmánnyal. Ez azt jelenti, hogy ha téged hív valaki, akkor nála kicsöng, de te még egy nem fogadott hívás értesítőt sem kapsz. És le sem tagadhatott, hogy keresett, mert nála kicsöngött. Párszor magyarázkodhattam miatta, pedig akkoriban nem is volt olcsó telefon. Szerencsére mostanában ez nem fordult elő (Xiaomi redmi 1S-t használok.) de a fontosabb hívásokat egy Alcatel 318D-vel intézem. Ez az abszolút csúcs telefon. 2 simes, sokáig bírja egy feltöltéssel, van rajta normális fm rádió (Nem kell hozzá füles!), ébreszteni is tud. Szóval részemről butatelefon=telefonálás, okostelefon=minden más. És ebbe beletartozik a facebooktól kezdve a netezésen át a fényképezésig bezárólag minden, de a telefonálás nem igazán. De ez az én személyes magánvéleményem.
-
quailstorm
nagyúr
Mert aztán az optimus 3D nagyon olcsó volt a maga idejében
Persze azóta sokat fejlődött a technika, vannak normálisan használható androidos telók, de!
Nyomógombos telefonnal tudok vakon hívni. Oda se nézek. Zsebben van, vagy valami. Ha esetleg nagy szarban vagy akkor se rossz. Reflexből lehet hívni.
Mikor életemben először kellett volna sürgősen hívnom valakit galaxy S-sel, akkor jöttem rá hogy ez egy szar. Érintőképernyős, benyomkodtam minden fost csak a számot nem találtam meg. Gombokkal ez nem fordul elő.
Szerintem meg Nokia N95 8GB forever.Úgyhogy hagyd meg az ilyen begyepesedett hülyéknek a saját nézőpontjukat. Ami másnak áldás, gyorsabb, könnyebb logikusabb, az másnak lehet nem az.
-
ilang
csendes tag
Sziasztok!
Viper4android problémával kapcsolatosan érdeklődnék!
4.1.2 xxmg2. Feltelepítettem xda oldaláról a programot de szerintem valamit rosszul csinálok.. Rendszer appnak hogyan kell feltelepíteni? (szerintem már itt buktam el mert a progi feltelepült, de nem működik) ESfile managerrel megoldható? Bocsi a lámáskodásért de nem vágom hogyan kell. Ami mellékes.. Letiltottam musicFXet és hasonló gyári zene lejátszással kapcsolatos dolgokat, ez nem zavarhat bele a működésébe[ Szerkesztve ]
-
szimcsi
senior tag
sziasztok
nokia x2-00 mobiltelefonhoz a Nokia WH-701 sztereó fejhallgató kompatibilis volna? Eddig wh-205-öm volt csak...
köszönöm
XP
-
-
martin555
aktív tag
válasz quailstorm #36751 üzenetére
engedelmet kérek, a topicjában is megkérdeztem de nem tom azon mennyire járnak (HSZ-ek alapján)
tehát kérdésem:
okostelót szeretnék vásárolni, "kinőttem" a 4 collos Samsung galaxy S advance-t.
rábeszéltek ismerősök, meg láttam már sokak kezében kínai klón-telót.
5 collos telót keresek, plusz -minusz azaz kicsit lehet mégnagyobb is de azért nem note-méretű eszközt keresek. a 4coll már nagyon kevés azért nekem.
szép kijelzőt keresek de nem vagyok túlzottan igényes, standard felbontás elég. jó betekintési szög jó lenne, IPS panel? (autóban a gyerekek filmet néznek néha rajta)
karolás-álló képernyő előnyben.. i9070-en a gorilla glass bejött, sokat védett.
normális chipsetet keresek, mi a jó most? procikban? inkább az energia "takarékosság" érdekel még adok érte több pénzt is , NEM a haveroknak felvágás érdekel hogy a PI értékét milyen gyorsan számolja ki!
nem a leges legócóbb készüléket keresem, ha valami épkézláb eszköz is elérhető lenne, szánok rá zsetont hisz x évig ez lenne most.
sokat fényképezek, de csak közelit, tehát elfogadom a rendes objektiv nélküli mobilos fényképezést. bár az i9070 -nek az 5 megás fényképezője okés, de azért most vennék egy kicsit jobbat (nem lumia 39 megásra gondolok, nem is vennék microsoftot semmi képpen sem, csakis android)
akku is lehetne normális. hangszóró is használom néha, ha valamelyiken szarabb kérlek jelezzétek..
dual SIM nem érdekel, az nem számít!
GPS -ről hallottam hogy van klón teló amiben nem megy vagy szoftverrel bűvészkedni kell, GPS kell!
ugyanezt hallottam hogy bizonyos galaxy S3 klónoknál nem műx a mozgásszenzor, nem fordítja el a képernyőt..
atomstabil, tehát lehetőleg szopásmentes telót keresek, nem a legócóbbat. amihez van jó stabil főzött rom, felrakom aztán megy, nem hekkelem tovább.
jó lenne ha USB OTG támogatást tudna (lehet ez csak rom kérdése) de ez se fontos..
gondolom ezekbe mind lehet microSD kártyát tenni, azt is szeretném
(nincs olyan ami hardver-billentyűzetes klónteló? azt felejtsem el?)
kérlek tisztelt emberek, erre adjatok pár konkrét típust, ha lehet, konkrét, megbízható ebay-os vagy akármi konkrét megvásárlási linkekkel, és akkor elkezdek utánanézni. köszönöm előre is.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
quailstorm
nagyúr
válasz martin555 #36777 üzenetére
mindennel, amit leírtál ellenkezik a klón... FELEJTSD EL
0 tapasztalatom van droid kínálatban
nagy akku--->LG
OTG hardverfüggő, még ha áramot nem is ad, egy blade-ben is van USB enumerátor, de mostanra inkább azt kell keresni ami áramot is adqualcomm, samsung exynos, ezeket a processzorokat keresd
szopásmentes telefon--->min 80 ezer, min 2GB RAM
hardver billentyűt sajna elűzték
advance-nál jobb a motorola droid 4, billentyűs, az utolsógorillaG1 i9000-ren meg nálam leszerepelt, durván összekarmoltam 1 hét alatt, azóta fólia
-
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #36771 üzenetére
nekem fen van müxik tök faxa.
nekem a .rar.ba .apk volt.
hát hogy rootjog kell e ? passz....nekem amugy mk16i van. az utolso normális biollentyűzetes.
de én is azt mondom aki 2 évre tervez telo téren az s3/s4 alatt ne vegyen
multkor volt kezembe egy iphone 5c...egy vicc....formatervezetlenebb sokkal kisebb és 210e?? röhej miközben 70ért van xperia sp ami agyonveri kb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #36780 üzenetére
Mán bocs de én használtam iPhone 5-öt. BÁRMELYIK droidvackot odadnám ha cserélni akarnának velem, persze tárhely értéke számít.
5C meg ugyanúgy i5, csak ótvar házban. De attól még gyors, sokat tud és játékkonzol, meg hackelhető.SP-t is láttam. Annak a végleges szoftverjében voltak olyan hibák ami az iOS7 első bétájában
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #36781 üzenetére
a kijelző kicsi xar...
és ezért cserébe 3x annyit kérnek.
tárhely bármeddig bővíthető sd.vel....
android.ra is van root szinte bármelyikre már...
mér a quad core nem gyors?léci mond el melyik részében jobb az apple? és 3x annyi 210 vs 70 ropi...
nem sp.m van és nem is akarok azt venni mielőtt mondanád.írtam mim van.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #36782 üzenetére
SP nem quad core
Kicsi a kezem, és nem értem mire jók a péklapátok, filmet meg nem nézek rajta. Most sincs nagyobb telóm, és ha droidvackot vennék drágán akkor z1compact.Mert aztán a root nagyon megoldja ha valami fagy omlik és bugos, pláne ha szolgáltatófüggő és bootloaderzáras a teló
Igen persze SD-vel, csak nem egyenjogú. Oda appokat csak nagy kínlódással, több órás utánajárással, szopással és root-tal tudsz kirakni.
Az Apple telefon MŰKÖDIK, pont. Gyors, szép, megbújik a háttérben. A droiddal meg eddigi tapasztalataim alapján mindig volt valami szenvedés.
iP-nél a tweakek se súlyos hibák, baromságok javítására vannak, hanem az UI-t még kezelhetőbbé teszik.
Egyszerűen arra jó az iP, hogy bármikor bármire kell megtalálod. Gyors lesz, játék is 60FPS, azonnal működik, nem omlik össze, nem fagy be, nem hagy cserben.
SP-t meg elég sokáig engedték olyan szoftverrel ahol a 6-20 másodperces fagyások nem voltak ritkák...Használj iPhonet aztán vagy rájössz vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz quailstorm #36783 üzenetére
én ki nem adnék 3x annyit egy olyna cuccért ami rosszabb....divattelefont rtrend felvágás.se több se kevesebb.
milyen fagyásokrol beszélsz androidon??
root bootloadernyitás minden androidra szinte már alap.
sd kártyára áthelyezhető bármi.de ha van elég belső memóriád akkor minek áthelyezni?
iphoneba még sd kéártya sincs."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
quailstorm
nagyúr
válasz dragonfx #36784 üzenetére
-moderálva- Egyébként ALig 100 fölött is lehet kapni, amiről te beszélsz árban az már a 64gigás
Nem volt SP-d. Ezek szerint nem láttál SP-t. Azt hoztad példának mennyivel jobb. Úgy fagy mint állat.
Igen alap? Adok neked egy el LwW-t, ha kinyitod a bootloaderét kapsz egy karton sört.
SD-re áthelyezhető bármi, ez igaz, csak legfeljebb az adott app nem találja önmagát, ami mellékes probléma ugye Arról nem is beszélve hogy 200-400 mega szabad belső tárhelynél droid már nem enged telepíteni, és kitkat óta az sd-n csak képet meg zenét tarthatsz. De ne zavarjon...
-moderálva-
[ Módosította: #40993792 ]
-
gaben1993
tag
Sziasztok.
Htc one telefonnál az akkumulátor cseréje lehetséges? Ha igen mennyire költséges ez?
A telefon hibája hogy egy ideig sűrűn kellett tölteni aztán egyszer már nem volt hajlandó bekapcsolni, azóta nem működik.
Lehet más is a ludas?
A válaszokat előre is köszi. -
quailstorm
nagyúr
válasz #40993792 #36789 üzenetére
HTC One-nál alighanem kap egy másik telefont ha garanciális.
Legrosszabban szerelhető telefon ever, az én HTC HD2 tortúrám az semmi ahhoz képest.
Ebben fél kiló ragasztó van, és csak úgy lehet szétszedni ha széttöröd.
Sufnibót esélytelen, ha van eszük el se vállalják. HD2-t se vállalta senki... -
gaben1993
tag
válasz quailstorm #36792 üzenetére
Rendben, megfogadom a tanácsod.
Köszi szépen -
kemal
csendes tag
Sziasztok. Valaki nem tud egy jó mp3 lejátszót samsung gt-s5610-re. Ami kezeli a mappákat korrektül, szóval jobb mint a gyári. Köszi a segítséget.
-
kemal
csendes tag
válasz quailstorm #36796 üzenetére
Köszönöm, töltöttem le egyet, kipróbálom.
-
joergie
őstag
Sziasztok! Javítással kapcsolatos problémánk akadt.
Adott egy Motorola Xoom2 akkuval egybeépített tablet. Alvó üzemmódban annyira lemerült, hogy azóta nem kezdi el tölteni magát, bár a kijelző felvillan néha, de nem jut tovább. Van valakinek ilyesmivel(nem feltétlen ezzel a modellel) kapcsolatban tapasztalata?
Illetve hova érdemes ezt vinni, ahol tényleg tudnak is vele valamit kezdeni.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs