- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Sziasztok
én affelől érdeklődnék hogy más gyártóknál is ugyanaz a tendencia mint a samsungnál hogy az olcsó és a közepesn drága telefonok esetén hogy kiadják egy rommal, és jó ha max 1 frissités van rá de az sem feltétlen magasabb verziószámú csak pár javítás,aztán már nem foglalkoznak vele?
pl galaxy s advance kijött 2.3.6 al,nagynehezen rá 1.5 évre kiadtak rá egy 4.1 et de abba nem volt köszönet(tele van buggal) aztán azóta se ezt nem javították,nemhogy 4.4 et adnának ki rá...
és ahogy jelentette samsung már nem is fog rá kiadni semmit.LG,Motorola, HTC,Sony,stb nél is ugyanez a helyzet? hogy megjelenéskor van rajta valami aztán jóesetbe kap egy frissitést oszt csókolom?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz anonymus89 #36152 üzenetére
na ezaz.
ez más gyártónál is így van hogy ennyire nem foglalkozik az sw supportal?
erre lennék kiváncsi,mert ha igen akkor váltanék a samsungról.
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Sim kártyának lehet olyan hibája, amitől a telefon gyorsan lemerül?A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
quailstorm
nagyúr
válasz anonymus89 #36152 üzenetére
?????
Inkább S2-re.
S3-ra és S3 LTE-re is van official 4.3... -
anonymus89
addikt
válasz quailstorm #36156 üzenetére
Faxa akkor töltöm is lefele a sammobile-ról.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Novák Péter
csendes tag
Sziasztok.
Remélem, jó helyre írok.
Galxy S Advance leesett. Külsőre a kijelző nem törött, bekapcsol, rezeg, hangot ad, mégsincs kép. Ötlet? Érdemes szervizeltetni?[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz Novák Péter #36167 üzenetére
Itt is biztos kapsz érdemleges választ, de itt mindenkinek Advance van.
-
anonymus89
addikt
válasz Novák Péter #36169 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy biztosan jó alaposan nézted át?
Mert szerintem rotty lett neki ha csak a szalagkábel csatlakozó nem jött le az alaplapról.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dvdbackuper
őstag
válasz Novák Péter #36169 üzenetére
Tutira kijelzőcsere...
-
Novák Péter
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, sajnos, ezt sejtettem én is. Amúgy mennyire meredek házilag egy LCD csere?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Novák Péter #36172 üzenetére
ennyire
Tekintve hogy AMOLED, nem tudod lekapni az érintőről, ezért egybe kell venni. Min 12-14k HUF lesz...
Egy LCD csere sokkal jobb meló[ Szerkesztve ]
-
Novák Péter
csendes tag
válasz quailstorm #36173 üzenetére
Meglenne 12-14 ezerből? Ezt az anyag + munkadíjra mondod?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Novák Péter #36174 üzenetére
Nem, ezt az anyag hamisítványból+megcsinálod magad és van otthon szerszámod ragasztódra mondom. Ergo, amibe nekem kerülne magamnak megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Novák Péter
csendes tag
válasz quailstorm #36175 üzenetére
Akkor a végén még kiderül, nem is kuka... Köszönöm!
-
dvdbackuper
őstag
válasz Novák Péter #36176 üzenetére
nem kuka, csak már annyiért lassan kapsz egy használtat...
-
pepejoe
tag
Hali! Egy Samsung i5500-as telefonom van ami 16GB-ig támogatja az SD bővítést.
Ha veszek egy 32GB-os SD-t akkor az is fog müködni benne? -
Bozek
nagyúr
válasz pepejoe #36188 üzenetére
Van egy 16 kg teherbírású szatyrom. Ha teszek bele 32 kg krumplit, akkor elbírja?
Viccet félretéve, ki kell próbálni. Sok esetben azért írnak például 16 GB-os határt, mert akkor, amikor kiadták a telefont, még ez volt a legnagyobb. Az Xperia V esetében is 32 GB volt megadva, de vígan ment a 64 GB-os kártyával is és ott azért volt egy technológiai váltás (SDHC és SDXC).
-
tknof1871
őstag
Üdv! Lehetséges külföldi oldalról olyan klasszikus/nem okos telefont rendelni, ami magyar nyelvűek? Még semmit se rendeltem, nem sokat értek hozzá. Néhány ismertebb oldalt megnéztem, de nem találtam ilyen telefont, vagy ha volt szűrő, akkor a magyar nyelv nem volt választható.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
hzsolee
őstag
válasz a_player #36155 üzenetére
Nos, csak, hogy teljes legyen a kép:
Azért kérdeztem, mert kipróbáltam ez a kártya hamar lemerített másik telefont is. Soha nem volt baj vele. Nem kapcsoltam ki szinte soha a telefont, 3-4 napot simán elment kevés telefonálás mellett. Most ki kellett vennem, beletettem egy másik készülékbe. Miután visszakerült kb fél óra után, más lett az operátor (t-mobil helyett telekomot írt) valamint hamar lemerült. Vettem új gyári akkut aminek a lemerítéséhez nem kellett neki egy nap sem. Hálózat volt stabilan, minden működött. Arra gondoltam esetleg az a másik telefon tett vele valamit.
Tegnap beballagtam egy t-pontba, és vázoltam a problémát pár szóban. Kérdés nélkül kicserélték egy új SIM-re. (mini simre törhető verzió). A gyári új akkut feltöltöttem, majd beraktam a kártyát. Ez volt 16-17 órája, és az akku jelzője azóta meg sem moccant a teljes töltésről. Mint írtam, a másik kártyával ilyenkor már talán 1/3-ot ha mutatott, vagy ki is kapcsolt.
Az ügyfélszolgálatosnak szeme sem rebbent, még csak vissza sem kérdezett. Egyből adta az új kártyát. Szerintem nem én voltam az első ilyen kuncsaft.....
Hát ennyi a történet.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
nelsonmanian
senior tag
Üdv, van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni a megoldásban.
Nagyanyámnak van egy régebbi Nokia 1600 készüléke. A gondja az, hogy a telefon nem jelentkezik be a hálózatra. Jobban utána járva pl. a névjegyek megnyitásakor a "SIM-kártya nem áll készen" üzenet fogad. SMS-ek megnyitásakor is ez fogad. Másik telefonban hibátlan a kártya és a készülékbe helyezett másik kártya is hibátlanul üzemel. Mi lehet a gond? Érintkezőket megnéztem, port kifújtam a készülékből, megmozgattam a kártyát, stb.
A SIM egy idős a telefonnal, feltöltőkártyás, nincs letiltva.Ötlet?
-
flash-
veterán
Okostelefonba vennék class 10 es 16 gigás megbízható gyors memóriakártyát
mit ajánlotok?
SanDisk MicroSDHC Ultra 16GB Class 10
vagy
Samsung MicroSDHC 16GB Class 10
vagy
Kingston MicroSDHC 16GB Class 10 SDC10/16GB?
(valamiért mostanában menő a samsung memkari... pedig úgytudtam a sandisk a megbízhatóbb...vagy nem?)
-
nelsonmanian
senior tag
válasz nelsonmanian #36193 üzenetére
???
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Tegnap leesett a Nokia 6120 Classic -om és darabjaira hullott. Aztán összeraktam és szinte mindene tökéletesen működik, egyedül telefonálni nem lehet vele! (Az SMS funkció sem üzemel).
- Beleteszem a SIM kártyát, majd kéri a PIN kódot, be is jelentkezik és mindent lehet vele csinálni, de Nem talál Hálózatot és Térerő sincs!
- Mi sérülhetett meg? Valahol az antenna környékére tippelnék (,de ránézésre nem látok problémát).
Valakinek valami ötlete, lehet komolyabb baja van (hálózat felismeréssel kapcsolatos)? -
drumkiller
csendes tag
Sziasztok légyszíves segítsetek! Samsung Galaxy S Advancem van és SMS és MMS-nél is beállítottam hogy kapjak kézbesítési jelentést. Jól is működik csak ma olyat láttam amilyet még soha. MMS-t küldtem, mert abban több szöveg fér el (asszonynak német tmobilra). Elküldtem és ezt a választ kaptam: "Kézbesítési jelentés: <név+telószám> "Elutasítva". Nem tudom, hogy ez azt jelenti,hogy amikor megkapja az illető (Neki Galaxy S3-as van) akkor fel tesz neki egy kérdést, hogy vissza jelez-e nekem, és ő utasította el, de azért megkapja az üzenetet, vagy ez azt jelenti, hogy úgy ahogy van, az egész üzenetet kapásból elutasította, vagy is hiába küldtem, nem olvasta el és nem is kapja meg...??? Fontos.. persze a pénzt leharapta.. grrr...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest