Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
válasz a_player #35500 üzenetére
A barátnőd telóján menjetek be a névjegyekbe,nyomd meg a bal alsó "menü" gombot, ott importálás/exportálás és válaszd ki a legalsót hogy névjegykártya megosztásának módja,majd pipáld be azokat a névjegyeket amik neked kellene,okézd le és válaszd ki a bluetooth-t és küldi is vissza a te számaidat
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
fradi81
veterán
hali
Pesten tud valaki szervízt ahol javítanak régebbi nokiát? 6700 slide. A hátlapja nem marad a helyén, lehet elkopott valamelyik műanyag ami tartja. Jöhet priviben is kösz.moto g72, Ninebot d28e
-
MODERÁTOR
-
Nikopollen
csendes tag
Hozzájutottam egy szinte ékszer kategóriájú,magyarország környékén sem
forgalmazott mobiltelefonhoz...A típusa O2 Cocoon
Ehhez keresek aksit,töltőt,headsetet,ha valaki emberi áron kínálna ilyet,
megvenném!!!
Így fest a telefon:Előre is köszönöm!!!
Email:
nikopollen@gmail.com
nikopol100@gmail.com -
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz Viktor0610 #35507 üzenetére
Biztos olcsón csinálhatják
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Nikopollen
csendes tag
igen...csak az már akkor körülményesebb...paypal,rendelés,stb...és jelen esetben azt sem tudom hogy jó e a teló,mert ugye aksi nélkül kaptam,továbbá,ha jó,elindítható e,mint zenelejátszó sim kari nélkül,mint a nokia xpress music?...mert telefonálni nem akarok vele,csak mint dizájnos mp3 lejátszót és rádiót használni...Persze nem úgy mennek a dolgok,ahogy az ember elképzeli,de annak örültem volna,ha valaki jelentkezik,hogy van neki egy ilyen teló hibásan,törötten és eladná nekem a tartozékait...
-
flash-
veterán
Üdv emberek
Ezt ma keletkezett a telefonomon.
Nem ejtettem le, annyi volt hogy a kabátzsebemben volt a telefon mellette egy Autóba való H7 halogén fényszóró izzo és a műanyag talpa..
De ez nem karc látszik hogy a gorilla glass üvegen van de tapontásra sima.olyan mintha belűről lenne a gorilla glasson.Van ötletetek hogy ez micsoda,és hogy mitől keletkezett?
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz flash- #35512 üzenetére
Ami biztos, hogy az egy úgynevett rövid függőleges fehér csík.
Ez akkor jön létre, amikor a zsebünkbe rakunk egy H7-es halogén izzót és mellé tesszük a telefonunkat.
Tehát fogalmam sincs... tényleg olyan, mintha belülről sérült volna meg az üveg. WTF
Nem lehet, hogy nem ütés, hanem erős külső hirtelen kapott nyomás hatására belülről sérült az üveg bevonata? (nem értek hozzá, csak feltevés) Azt tudom, hogy a kerámia képes még érdekes dolgokat csinálni az üveggel.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
az ilyen autóba való halogén h7 izzokban van kerámia rész?
bár nem szoros zsebben volt hanem kabátzsebben ami elég bő és érintőlegesen összeérhettek de nem nagyon hiszem hogy attól lenne -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy használaton kívüli Nokia C5–03-am amit oda szeretnék adni egyik ismerősömnek de ölette még szeretném újratelepíteni a Nokia Suite programmal. Az lenne a kérdésem, hogy a Nokia Suite programul, hogy tudom úgy újratelepíteni, hogy ne csináljon a telepítés közben biztonsági mentést a telefonon lévő adatokról.
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Mamus
csendes tag
Meg tudja valaki mondani honnan és milyen programot kell letölteni XP-re, hogy felismerje a gép a H. Ascend Y300-at?? (ill.program kell?)
-
Nigér
őstag
Sziasztok, remélem jó helyre írok.
Androidos telóm van, ennél is meg az előző kettőnél (szintén droid) a gyári rendszerrel nem tudtam azt megcsinálni, hogy ha lezárom a képernyőt bármivel (pin-kód, jelszó, minta, arcfelismerés stb), akkor ugye a bekapcsológomb megnyomására felébred a képernyő, de hogy a bekapcsológomb újbóli megnyomására ne ajánlja fel a kikapcsolást, újraindítást.
Egyrészt biztonsági kockázatból ha esetleg elhagynám, meg melóban is kényelmetlen ha így önkéntelenül kikapcsolódik.
Van erre valami megoldás, vagy esetleg egy programot tudnátok ajánlani erre a problémámra?
Remélem, értheten írtam le és előre is köszi a választ. -
St3ven
addikt
A topicjában kérdezd meg.
(#35519) Nigér:
Itt kérdezd meg. Én személy szerint nem is találkoztam még olyan gyári rendszerrel, aminél a bekapcsoló gomb újra megnyomásával nem a képernyőt kapcsolta volna ki.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
a_player
csendes tag
válasz DataTraveler #35517 üzenetére
formatáld elötte,tegyèl vissza mindent gyárira és utána mehet a pc suite
-
Nigér
őstag
válasz St3ven #35520 üzenetére
Köszi a tippet!
Én ezt valahogy hiányosságnak érzem, hogy így el lehet hallgattatni egy telefont, ami le van védve, noha tudom hogy az inkább a telóban való turkálás ellen véd de akkor is.
Épp most próbáltam N900-on, na azt nem lehet így, ezzel a módszerrel kikapcsolni. -
Nigér
őstag
válasz quailstorm #35523 üzenetére
Inkább az a problémám hogy meló közben pl hasitasiban van a teló, és a nyomódástól akaratlanul is simán kikapcsolódik, illetve újraindul.
Mivel a pin-kérés be van kapcsolva, ezért amíg észre nem veszem a dolgot, elérhetetlen vagyok... -
Nigér
őstag
válasz quailstorm #35525 üzenetére
Ez szerintem androidos feature, eddig HTC One X, Huawei A. Mate, És Xperia Z Ultrán mind csinálta.
Kioldásnak beállítok pl. egy mintát.
Aztán teló el alvóba, bekapcs gomb megnyom, kéri a mintát, még egyszer hosszan benyom a bekapcs gomb és már adja is az opciókat: kikapcsolás, hangerőállítás, stb.
Minta feloldása (de próbáltam pin-nel, jelszóval is) nélkül.
Ugye onnantól elegendő egy akaratlan érintés a képernyőre bármi által...N900 rezisztív, igen, de az csak egy jó ellenpéldának hoztam a kolléga felvetésére.
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
válasz St3ven #35527 üzenetére
Igen, elnézést ha nem írtam.
Nekem az lenne jó ha pl. a minta általi feloldás teljesítése nélkül NE lehessen kikapcsolni (vagy véletlenül kikapcsolódna) a telót.(#35529) quailstorm:
A teló méretével függ össze, ez egész biztos, ( Mate-nek elég nagy a bekapcsoló gombja, Z Ultrának jóval kisebb, ennél talán nem fog előfordulni ) akkor erre úgy néz ki nincs orvosság.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz quailstorm #35529 üzenetére
Vettem elő már úgy a telómat (nem egyszer) a zsebemből, hogy egy komplett sms meg volt írva egy nem éppen kedvelt személynek ("fdbvzoadgvcavdid"), és már csak a küldés volt hátra.
Azóta én is feloldómintát állítottam be.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
quailstorm
nagyúr
válasz St3ven #35530 üzenetére
Velem még ez nem fordult elő, bár semmi varázslós meg kesztyűs módos telóm se volt. Meg többnyire tok.
De most az S5570i se pötyögött semmit zsebben, max világított. Legutolsó ilyen az S5230 volt ami önállóan működött.Szerintem érdemes átnézni a környezetét mi az ami birizgálhatja. Ruhán keresztül a legtöbb teló nem érzékel semmit.
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok.
Hogyan lehet megnézni hogy egy telefon SimLockos-e ?
Nem arra gondolok hogy emiatt teszek bele simkártyákat, hanem van-e ennek lekérdezésére valami kód mint pl a *#0000# vagy hasonló..[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
-
Doky586
nagyúr
válasz quailstorm #35533 üzenetére
Ez konkrétan egy 10 éves butafon. SonyEricsson.
-
Doky586
nagyúr
válasz quailstorm #35535 üzenetére
Főképernyőről indulva... jobbra: belép a menübe
csillag = kapcsolódás menüpontinnentől kezdve se a balra se a csillag nem csinál semmit... 0 eredmény.
De ez 2 másodperc guglival is. valami hasznosabbra számítottam, ami legalább működik...
-
Doky586
nagyúr
válasz quailstorm #35535 üzenetére
A beállítások közt van egy 'kártyazár' menüpont, de mint minden telefonban itt a PIN1, PIN2 és a telefonvédelmi (lezáró) kódot lehet beállítani. Egyiknek sincs semmi köze a SimLock-hoz
A SimLock pedig olyasmi ha eddig félreértetted volna hogy lehet benne cserélgetni azonos szolgáltatón belül a kártyákat, de más szolgáltatóét nem lehet beletenni. Googlen ezt szintén 2másodperc alatt tudhattad volna meg.
Valami univerzális megoldás nincs a SimLock lekérdezésére. telefonok menüjében sose szerepelt ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz quailstorm #35538 üzenetére
Az előbb valamiért nem működött.
Most újra végignyomkodva előjött egy új menü és egy lakat5...
kösz az infótde eszerint ez nem univerzális módszer. más telefonon nincs jobbra gomb, sőt gomb se..
(pl. boltban vásárláskor) -
Tiboy86
tag
-
a_player
csendes tag
motoblur accuontot hogy lehet kilöni?(milestone2)
-
Samifiu
tag
válasz a_player #35542 üzenetére
ha minden igaz azt akkor kéri amikor SIM nélkül működteted a telefont. Amennyiben van benne érvényes kártya akkor nem kér felhasználónevet meg jelszót. Egyébként szerintem azt csak rootolás után tudod eltávolítani illetve az a mese kering, hogy ha felteszed ezeket:Launcher Pro vagy ADW Ex akkor el bírod távolítani. Bár lehet hogy ezekhez az appokhoz is rootolás szükséges
[ Szerkesztve ]
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Samifiu
tag
válasz a_player #35542 üzenetére
egy ilyen leírást találtam a neten:
1-sign up for dropbox
2-download launcher pro apk
3-place launcher pro into dropbox folder
4-have someone txt your broken phone a URL.
5-now that you are in a browser go to drop box and sign in
6-install launcher proBOOOOOM now do a factory restore kuz you have no idea what else you have messed up.
if this helped you 'thanks' me yo!
-
w.miki
veterán
Nokia 6230 RH12 frissíthető otthon, házilag?
Nekem Phoenix-el nem sikerült, még flash file-okat sem találtam hozzá.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #35546 üzenetére
:0 neked van boxod?
mondtam már, hogy milyen szimpatikus srác vagy?...
hol is van az a box?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
quailstorm
nagyúr
válasz w.miki #35547 üzenetére
Nincsen, nem éri meg, mert azok a modellek manapság a retro kategóriába tartoznak amiket lehet velük buherálni.
"UFS(HWK),MX Key,ATF(Advance Turbo Box),Cyclone and Infinity Best"Ezek közül kell valamelyik neked. Jobbat nem tudok mint hogy nézz körül a környezetedben lévő boltokban, bár manapság mindenki csak kereskedik...
Egyébként mi lelte a telót, miért kell update?
-
w.miki
veterán
válasz quailstorm #35548 üzenetére
Hangszórója nem szól, miután kicserélték, akkor sem, ezért gondoltunk SW up, vagy down-grade-re.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
monkyx
tag
Üdv mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy iphone 3g csak recovery vagy WTF igen nem elirás módban hajlandó menni dfu-ba nem tudom tenni semilyen módszerrel
Meghalgatok minden építő jellegű hsz-t de a dfu és az itunes dfus ipsw nem megy
köszi előre isui jah és nem találtam azonali iphone topikot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.