Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TaliGa

    aktív tag

    Sziasztok!
    Tanács kéne, vagy ötlet, hogy most mi a rákot csináljak! Nevezetesen van egy LG KP500-am, Vodás, féléves, bőven garanciás. A telo egy szép napon úgy gondolta ő nem tölt tovább, és mivel lemerült bekapcsolni sem lehetett. Vidéken lakom, Vodafona boltba be, telefon lead, 1 hónapot vár, telefon visszakap, kiderült hogy nem javították meg, mert mechanikai sérülés érte. Idézem "A készüléket külső mechanikai hatás érte, melynek hatására a rendszercsatlakozó felszakadt. A mechanika sérülés a készülék többrétegű áramköri panelján nem észrevehető mikroszkópikus repedéseket okoz/okozhatott, ezért javítását a gyártói utasítások értelmében garanciában nem tudjuk vállalni..."
    Van fénykép, meg zárómatrica....
    1. Persze, hogy fizikai behatás érte, vazze az a TÖLTŐCSATLAKOZÓ, naná, hogy háromnaponta rá lett dugva egy másik tárgy, nevezetesen a töltő, vagy hogy kellett volna rádugnom - telepatikus vagy pszichokinetikus alapon!?
    És képzeljék, még az USB csatlakozót is vót pofám belegyömöszölni...
    2. Most okozott vagy OKOZHATOTT!?
    3. Egy rejtett csatlakozót, amelyen porvédő kis bigyula van, tehát a külvilág számára más eszközzel, mint a töltő vagy az adatkábel - teljesen elérhetetlen, milyen mechanikus behatás érhet!?
    A bp-i szervíztől fényévekre lakom, ha ez a sajtpapír, meg a nem javítjuk meg, mer tönkretted duma 1 hónap alatt fordul meg, akkor milyen eséllyel nyűglődhetek velük???

    "So say we all"

Új hozzászólás Aktív témák