- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
feise
aktív tag
meg MSN meg minden más is
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
eastsider
nagyúr
ha a rózsaszínbe a mikrofont a zöldbe a hangfalat akkor csak mik megy ha forditva akkor a hangfal
-
-
eastsider
nagyúr
hy all
a routert az nemzavarja h a DSL minden csatlakozásnál váltja az IP címét??? -
eastsider
nagyúr
egy athlon xp 1600+ nak egy asus a7v266-ban nagy a 63 fokos hő??? alap órajelen
eddig levolt véve 1000mhz-re a normális pedig 1,4 ghz ez a terhelt gém közben -
_Petya_
őstag
Akkor azt hiszem nem próbálkozom meg az értelmezéssel, azért illene használni a Válasz gombot, illetve legalább a mondtatkezdő nagybetűt, illetve a központozást is, így biztos többen foglalkoznának az adott problémával. Na mindegy, azért tennék egy óvatos becslést a kérdező életkorára: <14?
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
djyuri
őstag
Szasztok!
Ati silencer hűtő kérdésem volna:
[link]
Köszike -
feise
aktív tag
annak a kérdésnek ott sztem tökéletes helye van abban a totyikban.;)
>14? miért.. sztem abszolút nincs miért piszkálni.. :S a válasz gombot valóban érdemes használni, bár senki nem fog túl sokat lapozgatni. Akinek szólt,az valszeg érti...Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
_Petya_
őstag
Lapozgatni sem kell, hiszen:
a vastaggal jelölt rész egy link az eredeti hsz-re:
(#2713) feise válasza djyuri (#2712) üzenetére
így lapozás nélkül is elérhető a kérdés.
Legalább annyira tiszteljük meg a fórumtársainkat, hogy rendesen megfogalmazzuk a mondandónkat, szerintem ez alapvető.. főleg ha az embernek kérdése van.
Na mindegy, bocsánat, ha valakinek a lelkébe gázoltam, további jó fórumozást mindenkinek.
Petya
[Szerkesztve]Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
oregcsóka
őstag
válasz eastsider #2704 üzenetére
Hát az már gond. Lehetséges, hogy aki elötted használta az alaplapot, vagy a hangkártyát, átjumperolta elölapi kivezetésre, és azért nem mükszik a zöld aljzat.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Game R
csendes tag
Hello!
Gondoltam itt kérhetek segítséget?!
Az a gondom hogy Gta San Andreas-szal játszanák de kb 5 perc múlva magátol fekete képernyővel restart.
Gondoltam hogy a videókáttya túlmelegszik de nem egy fasza hűtő cooler-rel se megy.
Kérem segítsetek!
MSN:gamer12@freemail.hu
Előre is köszönöm!
-
mm00
aktív tag
A gépem nagyon soksor produkál xp alatt kékhalált! Valami hardvereszközre panaszkodik de sajnos nem tudom elolvasni mert olyan gyorsan eltűnik! Kb 1 hónapós a gép! Már próbáltam újra tenni a windows-t is de akkor is megmaradt ez a jelenség!
A gépem:
Asus A8N-E 31°C
venice 3200+ 30°C
Gigabyte x600pro
20Gb os rendszervinyó
WD 200Gb 27°C
Samsung 160Gb 22°C
Asus dvd író
Csak ennyi hardver van a gépbe rakva! Akkor is kékhalált kapok ha a hálókábelt kihúzom a routerből és közvetlenül az adsl modembe dugom!
Előre is kösz hogy segítetek! -
Bubu79
addikt
Kapcsold ki az automatikus újraindítást ( Vezérlőpult-->Rendszer-->Speciális-->Indítás és helyreállítás/Beállítások-->Automatikus újraindítás elől pipa ki )
Ez után Írd le a hibakód első karaktersorozatát ( valami ilyesmi lesz:0x00000025; csak a zárójel előtti kell ) és az esetlegesen megadott .dll nevét.
Itt [link] megnézheted, hogy mi a kínja.
Szerk.:Hű de érdekesen tördelte a RI/OS R4
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Pedig más nincs, ami naplózna... Ezért is írtam a fenti/lenti linket
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
mm00
aktív tag
MEg is jött a kékképernyő!
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
STOP: 0X000000D1 (0X00320125, 0X00000002, 0X00000001, 0XAF7BB8D4)
HTTP.SYS ADDRESS AF7BB8D BASE AT AF7AA000, DATESTAMP 41672744 -
Monya78
veterán
Egy nagyon alap kérdés...nem röhögni , de tényleng nem tudom ezeket
Tehát egy Playstation2-es mire képes játékon kívűl?
pl: audioCD-t, mp3-at lejátszani? Képnézés? DVD film nézés? -
Bubu79
addikt
Általában memoria kezelési hiba ( lapozó fájlal kapcsolatos )
Itt a leírás:
''The system attempted to access pageable memory using a kernel process IRQL that was too high. The most typical cause is a bad device driver (one that uses improper addresses). It can also be caused by caused by faulty or mismatched RAM, or a damaged pagefile.''
A HTTP.SYS a windows része, a hálózati kapcsolatokkal függ össze.
Csaba.... jó nyomon jár - próbáld meg frissíteni a hálókártyád driverét és ellenőrizd a memoriát Memtest-tel
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ToBeY
nagyúr
Nekem ilyen a beállításom ott [link]
-
Bubu79
addikt
Ha minden simán megy, akkor nem lehet baj belőle.
A CD-n ellenőrizheted, hogy van-e rajta BIOS file - .bin kiterjesztésű fájlt keress a gyökérkönyvtárban.
Próbálom leszedni a manualját ASUS-éktól, de baromira lassan jön és mindjárt mennem kell melózni Esetleg nézd meg a leírásában a BIOS szekcióban, hgy van-e automatikus javítás - az újabbak már szokták tudni, szvsz ez is tudja
Szerk.:megjött a manual - tudja a Crash Free BIOS-t, úgyhogy kalandra fel
Szerk2.: Tud Win alól is, de ezt per pillanat nem ajánlanám, az instabilitás miatt...
-
mm00
aktív tag
ASUS CrashFree BIOS2
The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support CD.
Users can reboot their system through the support CD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process.
ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM.
Ezt azt jelenti hogy cdről helyre bírja állítani? -
Bubu79
addikt
-
_Petya_
őstag
Azért, mert neked ADSL-ed van, feise-nek pedig kábelnet... Ne állítsd át, jó az úgy ahogy van. Szerintem alaposan olvasd el a routered manualját, mert zöldségeket kérdezel, kapkodsz, így senki nem fog tudni segíteni. Ha leírod pontosan, hogy mit szeretnél, és beállítod a routereden a távoli elérést, akkor én szívesen megcsinálom neked...
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
mm00
aktív tag
válasz _Petya_ #2742 üzenetére
Hello! Látom te értesz a routerekhez! Nekem egy smc routerem van! Beállítottam a NAT ban hogy az 1412 es portot engedje át UDP -n meg TCP-n is! Ezt beírtam a dc -be, hogy aktiv udjak lenni, de sajnos így sem működik! Ha esetleg tudnál segíteni távsegítséggel, nagyon megköszönném! Msn cím az adataimnál! Kösz!
-
Soja
aktív tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy Barton 3200+-os procit és egy 6600GT 128-MB-s vidkarit, akár külön-külön?
-
balco
aktív tag
Van itt egy 8 gépes irodai hálózat, xp prof sp2 (router, switch oszt).
Egyik pillanatról a másikra elment a helyi háló, de net mindegyik gépen megy.
Nem érhető el a közös (megosztott) mappa, a megosztott nyomtató.
És képtelen vagyok visszaállítani.
Biztos triviális, de nem bírok rájönni, van valakinek ötlete? -
szucsi
őstag
off:
ki az a Kafferbivaly Balambér?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hálózati / IP kamera
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Windows 11
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest