Aktív témák
-
Sytex
tag
Sziasztok! Egy pendrive-on kéne végrehajtanom a következő műveleteket: ''You've to run something like a partition magic/acronix/fdisk/whatever you like, create MBR, single FAT partition and reformat the stick.''!!! Az oprendszer sajnos csak xp ami most a rendelkezésemre áll.. Help!!!
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan tudom a win-t javítani.Hallottam olyasmit hogy boot-olni kell a windows-cd-ről.De utánna miket kell kiválasztani,és pontosan hogyan is kell?Nem akarom windowst rátelepíteni a mostanira, mert fontos adatok vannak rajta.Ha megborúlna a win vagy eltűnik
pár adatom,morcos lennék picit: -
sekli
addikt
válasz Winner_hun #2957 üzenetére
ez nekem kb 358bol egyszer sikerült, hogy ez a konzol tényleg működőképes formába is hozta a wint...
-
MiguelAngelo
csendes tag
LCD monitornál jelentkezik az a probléma, hogy játék elindításakor
''No Signal'' értelmű felirat jelenik meg, kép nincs.
Windows-ban nincs vele gond.
Sharp 19'', max 1024x768 felbontást tud, erre van beállítva.
Arra gyanakszom, hogy a játékok magasabb felbontással akarják
használni. Lehet emiatt ilyen üzenet? Ugyanaz a játék eddig CRT-vel
gond nélkül ment.
VGA: Ati 9200 (de gondolom ez mindegy).
A felbontáson kívül mi lehet még a baja? Nem lehet, hogy driver-t kell
hozzá felrakni? Létezhet ez? -
Gordiann
őstag
Az IPOD NANO-hoz adnak hálózati töltőt, vagy sem?
Nehogymár ne legyen benne a csomagba...!!!
???? -
cousin333
addikt
válasz MiguelAngelo #2959 üzenetére
Biztos , hogy csak akkora felbontást tud?
Egyébként okozhatja, sőt, elég valószínűnek látszik, driver nem szükséges.
okozhatja még a túl magas képfrissítési frekvencia is, egyes játékok felülbírálhatják a desktop frissítési frekvenciát. Szerintem ted vissza CRT-re és vedd le a felbontást, és s képfrissítést, aztán próbáld újra."We spared no expense"
-
pisti
őstag
Hi!
Vettem ma egy Asus k8n4e-t, de nagyon úgy néz ki hogy rossz szegénykém, viszont utolsó darab volt. Ha holnap visszaviszem, cserélni nyilván nem tudják. Kérhetem ilyenkor, hogy a pénzt fizessék vissza? Mert akkor megyek aztán megveszem máshol ahol van raktáron annyi. -
csongi
veterán
Operával internetezek. 8.5 free verzió a Jawa támogatást nem tudom érvényesíteni. mIt lehet tenni? Van külön valami progi vagy cserélni kell az operát?
-
csongi
veterán
válasz T. Almeida #2966 üzenetére
windows. Most a próbáltam a javát telepíteni de ez a java nélküli verzió nem kezeli az utólag telepített javát. Honnan lehet leszedni a javás verziót?
-
sanmarco
csendes tag
Premiere-ben vágok videóanyagokat. Unom az mpeg2-be renderelést kivárni. Milyen megoldásokat (hardver / szoftver) ajánlotok ennek a lerövidítésére?
illetve,
vas: 2,4 Celeron, 1 GB RAM
érezhetően fog-e gyorsulni a renderelés, ha veszek egy p4 3 GHZ körüli procit? -
T. Almeida
senior tag
-
lorcsi
veterán
Ati kártyánál (9600xt) hol lehet megnézni h hány fokon üzemel ?
(everestben nem találtam)eladó: vadi új soundcore motion+
-
csongi
veterán
válasz T. Almeida #2970 üzenetére
jre-1_5_0_06-windows-Erre gondolsz? mert ezt tettem fel
-
killahdrums
senior tag
Hali!
Szeretnék segítséget, illetve 5leteket, hogy mi lehet a baj...
Adott egy ASUS P4PE-X/TE lap, egy NW 2.4-es cerka, egy darab 256-os memcsi, meg egy low profil Ati kártya passzív hűtéssel, nem tom a pontos típusát és egy 40GB vinyó.
A gép azért került hozzám, hogy újra rakjam az oprendszert, meg felvértezzem védelemmel, hogy ''bírja'' a netet. Mivel egy virágboltos winfos volt rajta, ami nem igazán volt frissítve, ahogy rá lett dugva a net, összefosta magát, stb. Tehát vetettem a tulajdonossal egy eredeti winfos home-ot.
Mielőtt hozákezdtem volna a reinstallhoz, a gép működött, igaz nagyon lassu és beteg volt, csinált mindenféle hülyeséget. Tehát még a virágboltos winfossal rajta írtam egy DVD-ét az archíválandó cuccokból. Majd ezután eredeti winfos be, boot a CD-ről, format és winfos telepítés. Odáig el is jutott a dolog, hogy a ronda kék képernyőn a csík végigment, felmásolt egy csomó mindent, majd mikor ennek vége ugye a gép újra indítja magát, hogy elkezdődhessen a grafikus felületen folyó további installálás. ÉS EKKOR SZARIK BE!
Restartol, majd jön a winfos logo alatta a futó csíkkal és a harmadik ''csík menet''-nél a csík megáll az elején és szevasz, megfagy, csak reset vagy off segít rajta, de ugye az sem mert mikor újra elkezdené tölteni a winwost a harmadik csíknál mindig megfagy. Ilyet még nem basztam!
Eddig ezeket tettem:
4-szer telepítettem újra a cuccot, másik eredeti winfos CD-vel is, reménykedve, hogy a CD hibás, de nem. Memtest-tel megnéztem, hogy nem e az az árva 256-os memó e a szar, de nem. Most jön majd az, hogy a vinyót kicserélem, hogy hátha az szar de valahogy nem hiszem, a vidkarit teljesen kizárnám, nem tudom elképzelni, hogy az okozza, ugyanígy a procit sem hiszem hogy az kaki, nagyon az alaplapra gondolok... (Igaz 50 fokosnak mutatja a BIOS a cerkát, gyári hűtő van rajat...)
Ha valaki találkozott már ilyen problémával az kérem, ossza meg tapasztalatait velem, vagy ha valakinek van valami 5lete azt is szívesen fogadom!!! Előre is köszi mindenkinek aki segít.There is no God, just Technology...
-
csongi
veterán
válasz killahdrums #2978 üzenetére
Próbáld meg Power max-al formázni avinyót a telepítés előtt igaz egy pár óráig letart. Ha csak nincs valami másik hardvares gond. Vedd le hűtőt és pasztázd újra . ámbár az 50 fok nem tom NW-nél melegnek számít-e? Másit tipp a biosba ahőfok risztás kikapcsolás hány fokra van állítva?
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
.oft filet hogy tudok létrehozni?
outlook sablon file. -
Convex
aktív tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Kellene nekem egy olyan wma>mp3 konverter, ami egyszerre több fájlt is tud kezelni. Remélem akad ilyen, mert ami nekem van csak egyesével tudja csinálni. -
ByB
addikt
Egy gyors kérdésem lenne, hátha tudtok válaszolni: aláfestő zene jogdíjait mi alapján számolják a honlapok világában?
üdv
Bence -
adam1
aktív tag
válasz killahdrums #2978 üzenetére
''Most jön majd az, hogy a vinyót kicserélem, hogy hátha az szar de valahogy nem hiszem'' én azért egy másik vinyóval is kipróbálnám elsö lépésben.Nekem volt már ilyesmi és a vinyó volt a ludas.
Az élet,életveszélyes!Eddig mindenki belehalt!
-
piqla
őstag
udv!
tobbszor is elofordult mar, hogy pl. be akart tolteni bongeszom (ff) egy videot, erre ujraindul a gep.
vagy; kb. minden 20. inditasnal a monitor nem kapcsol be, de ha nyomok neki egy rr-t, akkor mar minden ok lesz.
valaki tudna valami bolcset mondani?Szereted az állatokat?
-
DrSoul
őstag
válasz cousin333 #2895 üzenetére
Nem. Nekem a hangvezetéshez több lábacsaka van, mindegyik önállóan, már leírtam. Köztük ott van a EAR L és EAR R, ezek is külön (tehát függetlenek egymástól).
De nem tudom, az Audigy kártyára ezt hová dugjam.
Tehát a kérdés továbbra is fennál: hová kell az Audigy kártyára bekötni az előlapi fülhallgatót?
A végén még topicot nyitok...Mindig az X jelöli a pontot...
-
ToBeY
nagyúr
Norton internet seucrity-t valahogy kiszedtem automatikus indításból,és most nem indúl el... Kérdésem az hogyan tudám visszarakni?Fent meg minden nem sérűlt meg!
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne. Melyiknek higgyek? [link]
A réginek, vagy az újnak? Mert a régiben ugrándozik az fsb, a volt, az újban meg minden stabil. Akkor most az új az jobb?
Üdv: Atesz -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Lehet egy db Playstation2-vel 2 tévén nyomulni?Mármint hogy létezik-e ehhez valami elosztó,vagy valami csatlakozó?
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Kérdésem a következő lenne:
Az Abit BH6-os deszkába mekkora a max proci ami belemegy és műxik?
Thx -
mm00
aktív tag
Hello! Asus a8n-e alaplapom van! Most mikor bekapcsoltam a gépet nem szólt a hang! Minedehol film, játék stb szól csak a windows, a skype és az msn be nem! Az integrált hangkártyáját használom! Az új driverrel sem ment! Meg egy zalman 5.1 es füles van rajt ha ez számít! mi lehet a probléma? a skype azt írta a lejátszóeszköz nem áll készen! amúgy mindenki hall engem skype on csak én nem őket! kösz előre is!
-
salgado
tag
Hali!
nem tudná vaélaki megmondani nekem hogy az örökösödési adó,lakoingatlan esetén mennyi? -
Csaba....
senior tag
válasz salgado #2993 üzenetére
Szóval először is öröklési illetéknek hívják.
Három csoport van:
I. Az örökhagyó gyermeke, házastársa, szülője, valamint a háztartásában eltartott szülő nélküli unokája terhére
(Az örökbe fogadott, a mostoha- és nevelt gyermek a vér szerinti gyermekkel, az örökbe fogadó, a mostoha- és nevelőszülő a vér szerinti szülővel egy tekintet alá esik)
II. Az örökhagyó I. csoportba nem tartozó unokája, nagyszülője, testvére terhére
III. Minden más örökös terhére
Lakástulajdon-szerzés esetén:
I. esetben: 18 millió forintig 2,5%
18 millió forint feletti rész után
35 millió forintig 6%
35 millió forint feletti rész után 11%
II. esetben: 18 millió forintig 6%
35 millió forintig 8%
35 millió forint feletti rész 15%
III. esetben: 18 millió forintig 8%
35 millió forintig 12%
35 millió forint feletti rész után 21%
Üdv: Csaba -
cousin333
addikt
Az mitől lehet, hogy a billentyűzetemen ''felcserélődött'' a 'z' és az 'y'?
Nehezítésként annyit, hogy nincs feltelepítve más, csak a magyar bill. kiosztás (angol Windows amúgy), és az Alt+Shift-re sem javul meg..."We spared no expense"
-
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest