- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz #53172992 #3964 üzenetére
Vuck!
Ha jól értelmezem a bajodat, akkor neked nem szoftveres problémád van, mert az egyik kimeneti csatorna adta be a kulcsot. Ez esetben csak úgy segíthetsz a problémán, h veszel egy 3,5mm-es sztereo Jack dugót egy boltban, és mindkét hangszórót a még működő csatornára kötöd. ezt ki kell próbálni, hogy melyik a jó még. Előre szólok, hogy forrasztani is kell!
HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Valaki az én bajomra gyógyírt?
#3922, #3938.
Nagyon fontos lenne. A pen meg sajna 2 hónapja nem garis már...
Meg elég drága jószág is, és nem hiszem, h tönkrement volna, inkább csak 'kiakadt' valahogy...
Előre is köszi: HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
liquidmoon
aktív tag
Sziasztok! Lenne két kérdésem gyorsba:
1. A gépem bekapcsoláskor egy 2-3mp-es folyamatos sípolást ad ki, és csak reset után indul el rendesen. Vagy, ha elsőre elindul, akkor feláll az XP, de teljesen instabil lesz. Mindig teljesen lefagy és újraindul magától. A 2. indítás után már stabil is marad. Ez mitől lehet? Memtest lefutott hiba nélkül, és a táp is jó.
2.Van egy dvdíróm, ami besz@rt, de még van hátra a 2év gariból. Ha visszaviszem, és nem tudják megcsinálni, és már nincsen ilyen típus, akkor az akkor vásárolt árat vásárolhatom le, vagy a mostani dvdírói árat?(Akkor 24eHuf volt, most kb 10eHuf)
Előre is köszi, ha válaszoltok, csak kicsit sürgős lenne... -
föccer
nagyúr
válasz liquidmoon #4004 üzenetére
ha nem tudják cserélni, sem javítani, akkor a vételárat kell visszafizetniük. Tehát jelen esetben a 24 ezer forintot
Nézd meg hogy mi a bios hibakódja, mi az ami az első indítás során nem tetszik neki.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz liquidmoon #4007 üzenetére
mármint a sípolásra gondolok. Minden hibának van egy fajta hangjelzése. pl : hósszú után két rövid, vagy ilyesmi. mindjárt dobok egy linket, ami jól összfoglalja a bioszok hibakódjait.
szerk:
[link] jobb oldalt van egy táblázat bios beep codes címmel. megnéze, hogy milyen biosod van, és megnézed a hiba kiváltó okát.
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz liquidmoon #4009 üzenetére
elvileg, ha abios megállítja gép indulását { hibajelzést küld a felhasználónak}. akkor nem szabada romlania helyzetnek, mert a számggép még nincs igazán elindítva, csak áram alatt van.
kettővel lejebbi linkemet nézd meg, atól okasabb leszel.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
3 másik gépben FELIMERI, hogy bedugtam egy USB drive-ot, betűjelet is ad, de rányomva: ''Nincs ilyen meghajtó!''. Formázni egy gép sem engedi a négyből. Sem a windowsos format, sem a drive gyári programja nem ok. Úgy érted, kezeli-e egyáltalán a BIOS az USB-t, vagy win nélkül, DOS-ban próbálkozzak?? Az AV-8 eddig kezelte, ugyanezt a driveot is... Más peneket is kezel.
[Szerkesztve]7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Caesarion
aktív tag
Ave, pls help
Mobipocket Creator 4 home-om is van seriallal, ami elvileg elösegítené hogy *.doc, *.txt, *.html fájlokat *.prc fájlokká konvertáljon, mégse megy. A berántott doc-okat mindig hmtl-be fordítja le...
hogyan lehet prc fájlokká konvertálni doc-okat? ( ezzel a programmal vagy másikkal, a lényeg a processz)Te is fiam, Bluetooth ?!
-
eXodia
aktív tag
optikai egér alá melyik a legjobb anyagú egérpad? szövet, műa, más???
''nincs ez elb@szva, csak máshoz lesz jó''
-
ToBeY
nagyúr
Tudtok nekem modnani Bécsi számtek boltokat?
-
T. Almeida
senior tag
Szevasztok,
Mozilla Composer-t nézegetem, de nem találom, hogy hogyan lehet vele frame-eket csinálni. Vagy egyáltalán nem lehet? -
mr_knight
senior tag
Köszönöm a sok választ ! Máskor felrakom a sima XP-t, és mellé egy rendes tűzfalat + Avast!-ot. Amúgy én is szoktam néha-néha kezdőként Pascalozni és nem mindig megy rendesen a Pascal... :S Most pl nincsen egerem a progiba. Asszem nekem is van egy ilyen registry bejegyzésem a winyóhoz ami bekapcsolja...
Még egyszer köszönöm a válaszaidat ! -
L3zl13
nagyúr
Érdekes, nekem futnak a 16bites progik SP2 alatt.
Csak a DOSX kell hogy legyen engedélyezve az autoexec.nt-ben, de az meg alapból úgy van...
Pacalt most konkrétan nem tudom, de clipperes progik jól futnak alatta. Azok meg garantáltan nem 32 bitesek. Ezekhez még DOSX sem kell.Aki hülye, haljon meg!
-
emitter
őstag
mindenhol keresgéltem már de sehol nem találtam karfás forgószéket (felnőtt)
max 10 ropi lenne rá
vagy vaalami relax-szék is megfelelne, ilyen árban
tudtok segíteni? használtan nem akarok venni
thx -
Caesarion
aktív tag
na még1x:
Ave, pls help
Mobipocket Creator 4 home-om is van seriallal, ami elvileg elösegítené hogy *.doc, *.txt, *.html fájlokat *.prc fájlokká konvertáljon, mégse megy. A berántott doc-okat mindig hmtl-be fordítja le...
hogyan lehet prc fájlokká konvertálni doc-okat?
(ezzel a programmal vagy másikkal, a lényeg a folyamat)Te is fiam, Bluetooth ?!
-
eastsider
nagyúr
hy nemtom melyik lenne a megfelelő topic szal sry ha nem az de lenne egy kérdésem
/mily meglepő/
szal arról lenne szó h az én konfigomhoz lesz egy chieftec táp és ezt be kéne szerelnem
gondolom nem olyan bonyolult de parázok, hogy vmit xarul kötök be ebbe még nagyon kezdő vok asse toom h mit hova kéne ha meg elviszem boltba nem ahol vásároltam ott meg elkérnek egy csomó zsét
szal vmi múvi kéne vagy vmi magyarázat h mit hova
vagy animáció mint a zalman vf700 ashoz [[link]
előre is kössz: eastsider
[Szerkesztve] -
04ahgy
nagyúr
Érdekes ez az egész Windows meg Microsoft...
Mindenkinél minden máshogy viselkedik. Ha igazad van, akkor meg pláne. De én személy szerint az SP2-től idegenkedem... Azt tudom tanácsolni, hogy mindenki rakja fel egyszer, és eldöntheti hogy neki szimpatikus-e...
Üdv: HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
eastsider
nagyúr
válasz c.zsolti #4028 üzenetére
najó
megnéztem most a gépem belselyébe a tápcsatikat.... tényleg nincs sok
scak nagy a kábelrengeteg és soknak tűnt
van egy a lap jobb oldalán egy az alatt ami mellett a floppy van azok a drive-ok szal van 2 plusz egy pár amit nem kell táphoz kötni ugye ezeket tényleg nem kell?
ja még egy question milyen a AGP-s VGA tápcsati??? mer eddigi VGA-imon nem volt -
romeo155
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A video kártya asus ATI 9550. A gép bekapcsolása után a monitoron a dos rész alatt '' out of range'' ( tartományon kívüli ) felirat jelenik meg, ugyanakkor a TV -én látom ezt a részt. A windows résztől már látható minden a monitoron, a TV - én nem. Klónozás után monitoron a felállás ugyanaz, viszont a TV -én - már látható minden. A beál - speciális - megjelenítő eszk - a TV - ét folyamatosan tudom klónozni, a kártyáról lehúzott kábel esetén is !?
Előre is köszi -
rlazol
veterán
válasz eastsider #4030 üzenetére
mint már a többiek is elmondták, mindent csak egyféleképp és egy helyhre tudsz dugni. Az egyetlen kivétel, ha régi típusú floppy meghajtód és floopy adatkábeled van, azt lehet, de azt legfeljebb megfordítod, nem baj, ha rosszul rakod rá. viszont az adatkábelhez nem fogsz nyúlni, a tápot meg nem lehet fordítva.
Tápcsatiból van olyan, ami vékony és szürke, ez neked nincs mert ez a SATA, amúgy van a széles fejű (kb 25*5 mm), amibe megy 4, színes vezeték (piros, sárga, középen két fekete), ez megy az winyók+CD+essetleg a hűtők egy része, a másik típus szintén négy, de kicsi és lapos (kábé fele akkora), ez megy a floopyba, van nagyon pici, 3 kábeles, ez a ventik másik részéhez (meg a hűtődből is ilyen jön ki), és van a nagyon sok kábeles széles, lapos (kb 6*1 cm), ez az alaplapi tápcsati. Ja, és ha olyan a lapod, akkor az előzőhöz hasonló, mintha annak 4 egységéből állna, négyzet alapú és kábé centi*centi-ennek is az alaplapon van a helye.
A hűtőből kijövő tápcsatit valószínüleg nem kell majd bántanod, mert az alaplapról kapja manapság a papit, így ki se fogod húzni. Ésszerű kábelezés, hogy áttekinthető legyen. Táp dugását nem lehet elcseszni, hajrá. Ha nagyon félsz, készíts egy képet, töltsd fel, bevonalkázzuk.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlph
tag
Hali!
Van egy gondom, nem tudom a regedit-et elíndítani, miért?Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
Bubu79
addikt
válasz romeo155 #4032 üzenetére
A monitor nem egy 1730-as LG TFT?
Az egyik ismerősömnél ez a monitor egy 9600XT-vel nem hajlandó belépni a BIOS-ba - ugyanazt írja ki, mint nálad: Out of Range. Valószínűleg nem hajlandó az adott felbontásban ( 640X480/320X240 - nem tudom, hogy a BIOS melyiket használja a kettő közül ) működni."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy talán láma kérdésem volna Tts bazárja miért nem jelenik meg nekem az aktív témák között, a 100 legaktívabb témára gondolok.Ha írok az adott topikba akkor sem lesz benne a 100-as topban Másnál mi a helyzet?Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
T. Almeida
senior tag
válasz T. Almeida #4018 üzenetére
upsz...senki nem tud segíteni?
Esetleg ajánlhatnátok egy tök primcsó weblapkészítőt, ami tud frame-eket. -
rlph
tag
válasz T. Almeida #4039 üzenetére
1stpage/firstpage
ingyenesen letölthető és sztem nem rossz, csak van a progiban egy vírus, de az nem csinál elvileg semmi galibát.Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
emitter
őstag
válasz ngabor2 #4033 üzenetére
hát sajnos én is reménytelennek látom, de azért még nyitva tartom a szemem az akciókra...
te miért is szedted le a karfáját?
még ősszel láttam valamelyik nagyobb áruházban (a honlapján) egy relax-szék féleséget, tökjó dizájon volt (ja asszem ikea), 8k-ba volt, csak akkor még nem volt pénz most meg nemtalálom
egyébként valakinek van tapasztalata ilyen relax-székekkel? hogy hosszútávon megéri íróasztalhoz ilyet használni forgószék helyett? vagy egy idő után ez is kényelmetlen lesz -
tévészerlős
csendes tag
Sziasztok nem tudjátok hogyan lehet a canon ip 2000 nyomtatóm rom-át törölni mert megtelt és nem tudok vele nyomtatni többet köszi a segítséget
-
rlazol
veterán
válasz tévészerlős #4044 üzenetére
hogy mijét akarod törölni?
a ROM nekem még úgy rémlik, mint a Read Only Memory - csak olvasható memória, miért akarnád törölni? mitől telt meg?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
negro
őstag
Sziasztok! A TV kartyamal lenne egy kis gond.
Ma reggel meg semmi gond nem volt vele es most este ahogy bekapcsoltam volna nincsen kep! Illetve van de fekete vagyis nem no signalos kek hatter van. Hang ugyancsak van ahogy kapcsolok csatornarol csatornara. A gephez nem is nyultam szoval nem nagyon ertem mi lehet a gond. Ja a tv kartya az PixelView Play TV Pro (bt878)
Preview modban van kepem de ilyenkor ugye 320x240 es igy ha kiteszem fullscreenre szemcses szar lesz szoval overlay modban fekete a kep...''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Bubu79
addikt
Nem raktál fel valamilyen új programot?
Én is ilyen kártyát használok és néhány furcsaságot már tapasztaltam. Rögtön a megvétel után jött az első csapás - nem akart menni a kártya. Hosszas szivattyúzás után ( mint a torkos borz ) kiderült, hogy a kártya meghajtója nem igazán komálja 6.3-as Nero-t. Ezt frissítve 6.6-ra a kártya életre kelt, de lomhán tölt be .
A gyártó tesz rá magasról, hogy a vásárlói mennyire elégedettek a termékével és nem hajlandó frissíteni a termék meghajtóit - az én kártyámhoz ( PixelView PlayTV Pro PV-BT878P+FM.RC REV 9K ) nincsen frissítés Pedig kb. egy éve vettem...
Esetleg nézz szét, hátha Neked szerencséd lesz a driver frissítéssel, csak ne felejtsd el ellenőrizni a revíziószámot a drivernél, mert a gyártó kb. 1000 féle különböző tunert használt az azonos fantázianév alatt futó kártyáihoz
Soha az életben többet nem veszek PixelView terméket...
Egyébként itt a kártyák topikja: [link]
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Caesarion
aktív tag
na még1x:
Ave, pls help
hogyan lehet prc fájlokká konvertálni doc-okat?
(ezzel a programmal vagy másikkal, a lényeg a folyamat)Te is fiam, Bluetooth ?!
-
04ahgy
nagyúr
A lelkemből szóltál... Vettem használtan anno egy pixelview tunert (FM nélkülit), adták hozzá a cd-jét is... Két hét próbálkozás után feladtam. DE! A szomszéd fiú PIII-as gépében (akadozva ugyan) ment. Gyorsan meghirdettem és eladtam. Aki megvette utána küldött 1 héttel egy SMS-t, hogy nagyon hálás, stb. Imádta a kártyát...
Tanulság: Előbb veszek sima PCI-s All-In-Wonder Radeon 9200-at, mint valaha is tunert!
Az meg legalább jó lesz egy második monitorhoz is...
Szal Pixelview = lol...
HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Bubu79
addikt
Igazából én is elégedett lennék vele, mert a körülményekhez képest ( zsúfolt PC ház ) egészen szép a képe, de azt nagyon rühellem benne, hogy a progi indítása után kb. fél perccel jelenik csak meg a kép...
Próbáltam az univerzális meghajtóval telepíteni a kártyát ( az előbbi hsz-emben linkelt topikban rá lehet bukkanni ), de az nem volt hajlandó kezelni a tunert ( TVision 5V TVF-8533-B/DF ) - S-Video, Composit bemenet ment gond nélkül.
MOD.: OFF
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
Aktív témák
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest