- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- E-book olvasók
Aktív témák
-
zsoi
senior tag
''eletettem egy hangkártyát és azota nincs kép a monitoron. Kivettem a videókártyát nem sipolt a lap'' -nem a hangkártyát vetted ki?
Próbálad a hangkártyát másik slotba tenni? -esetleg ha ezen kívül van benne kártya
azokat kiszedni hogy csak a video+hangk. maradjon?
Ha csak ekkor sípol a gép (csak ebben az esetben) IRQ hibának tűnik...A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
KngAlex
tag
Volna egy problémám hátha tudtok segíteni:
Van egy AMD 2500+ -os procim ami megy 3200+ -on 1,7 volton ami +0,1 volt a gyárihoz képest. Ha beálítom 3200+ra akkor minden indításnál elsőre nem bootol be a gép, vagy inkább a videokártya nem ad jelet, ezután rezet és minden oké, minden működik a proci 3200+ ként megy.
Lehetséges hogy a táp nem stabilan adja neki az 1,7 voltot?
300W-os Codegen tápom van.
Lehet hogy le kéne cserélni és utánna működne? -
gabor128
aktív tag
Helo.
afterburner!
Az anno alatt pontosan mit értesz? Évekkel ezelőtt, vagy a napokban?/az élettertam miatt.
Egyébként nekem is 3GHz, 2-3 CD/DVD, 2 winyo, Radeon 9600, 450W PFC táp
Ehhez mekkora szünetmentes kellene?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kadettmester
tag
válasz afterburner_ #3700 üzenetére
''anno kb 2 percig ha bírta asszem''
Szerintem a szünetmentes tápok dolga nem az hogy órákig üzemeltesse a gépet áramszünet estén, hanem a kimaradás esetén el lessen menteni, vagy be lehessen zárni az éppen futó alkalmazásokat! Erre a két perc maximálisan elég, azt hiszem. -
szesa
senior tag
válasz Moddingfan #3646 üzenetére
en nem tudom soha nem nyomtattam itthon fotot, csak dukomentumokat de abbol neha eleg sokat, a deskjet 500-nal egy patront 4x tolottem es meg most is lehetne .
igaz nem lett olyan jo aminoseg mint elotte de egy szerzodest ki lehet vele nyomtatni vagy szamlakat siman.
az nem megoldas, hogy majd ha bedoglikg akkor veszek uj nyomtatot mert olcso, igen a lexmark is 7ezer ft korulk van a ptaron meg 6eze kulon tehat rgo jobban megeri uj nyomtatot venni csakhat minden honapban? tobb mint gaz lenne.
szerencsere megoldodott a dolog: a lexmarkhoz is talaltam utantoltot, sot lehet 1 L-es kiszerelsben is kapni.
nem utangyartott patront kell venni hanem eredetit es azt utantolteni es akkor nincs ilyen zur, de mondom aki fotot nyomtat es minoseget akar az inkabb ne sporoljon ilyeneken.
de ez nem en vagyok
Mennyi ido volt mig beszaradt a feje?-
-
KngAlex
tag
válasz kadettmester #3704 üzenetére
Egy jobb szünetmentes akár ókákig is bírja persze nem az olcsóbb fajta. Nem mindíg a mentés+kikapcsolás-ra való működhet tovább a gép percekig/órákig róla.
Szervereknél pl. nagyon jól jön.
Csakhát a jobb ami tovább bírná, azt a mi pénztárcánk nem bírná. -
MyKonzerv
senior tag
válasz afterburner_ #3698 üzenetére
épp szimulációt csinálok, de avval nem lehet túlírást csinálni, mert lehal tőle
ha a szimuláció sikeres, akkor megpróbálhatom vajon +1 filelal, amivel túlírnám a dvd-t? ez lemezfüggő vagy 90 megát ráprésel minden lemezre?
mennyire állítsam a max. dvd méretet? 4600mb?Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
gabor128
aktív tag
Nekem csak annyi kellene, hogy jelezze ha elmegy az áram, és utána még kb 5 percig működjek, hogy menteni és kikapcsolni tudjak.
Na ezek, és a konfigom alapján milyet kéne vennem? -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek !
Létezik olyan program amivel XP alatt időzítve lehet automatikusan formázni?
A segítséget köszönöm előre isLelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
zsoi
senior tag
Próba:
1.)
- Tápcsatlakozás le,
- BIOS elem ki, -ha tudsz mérj rá a Voltra, 3.2V alatt csere-
- CMOS jumpert áthelyezése
5-7 perc (talán elég)
Jumper vissza,
Elem vissza,
Táp vissza.
2.)
Full memória teszt (ha lehet egyesével, modulonként)
3.) Minden felesleges kártya ki. -Vidókártya marad-
4.)
Belépés biosba -> default settings load -Save- reboot
XP Telepítés
háthaA PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
gabor128
aktív tag
Incognito!
Köszi az infot!
Azt meg tudnád még mondani, hogy élettertamra meddig bírják?
Ha pl napi 5-6 órát használom, akkor hány évente kell cserélni?
Köszi. -
Incognito
senior tag
Nekem pedig egy olyan program kellene, ami csoportosan tud kódolni mp3-at. Mindez azért kell, mert a telefonom nem szereti a vbr -es mp3-akat, és macerás egy programmal több zenét is átkonvertálni. Ezért kellene nekem egy olyan program amit lehet parancssorosan vezérelni. Remélem érthető voltam...
-
Solad
addikt
Hello! ATi driverben hol allitom be hogy az elsodleges megjelenito a tv legyen? (5.7) sehol nem talalom es nem tolja ki a filmet a tvre
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
HoReSz1975
őstag
Hi
Az a lényeg, hogy volt egy C43-as nyomtatóm régebben és most van egy C45-ös nyomtatom és nem m űködik. Mégpedig azért, mert azt írja ki, hogy a nyomtató alkatrészeinek szavatóssága lejárt és ennyi...
Ez volt a baj a C43 -nál is. Ez azt jelenti a szervizes szerint, hogy az EPSON -nál olyanok a nyomtatók, hogy nyomtatási képpont mennyiségre van beállitva és, ha eléri ezt a kb. mondok vlmit 125millió képpontot akkor annyi. Szervizbe kellene vinni, hogy ezt reseteljék, csak többe kerül mint egy új.
Valaki tud valamit arról, hogy ezt a resetelést otthon el lehet -e végezni, vagy kuka és új megint ???
HELP
THANX -
MyKonzerv
senior tag
válasz kadettmester #3719 üzenetére
verbatim 8* van
az szvsz nem noname...Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
addikt
Nagyon gyorsan tudnom kellene, hogy hogyan lehet belépni egy IBM thinkcentre gép biosába Valaki mondon egy bill konfigurációt plz..
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
vamzi
senior tag
Sziasztok. Tudtok a hősemberhez hasonló nevelgetős online játékot a neten?
A lényképzőt meg a teveclubot már ismerem.
Köszi -
Armahun
addikt
Sziasztok! Ha netszolgáltatót válltok megszűnik az e-mail címem, vagy vihetem magammal mint pl a mobilszámot?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
vamzi
senior tag
UP!
-
MyKonzerv
senior tag
ezzel mit lehet kezdeni?
K:\ nem érhető el
Nem megfelelő funkció.
plextor px-740a dvd írómra kezdte el ezt ma kiírni a windows 2 dvd megírása utánHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
Incognito
senior tag
válasz gabor128 #3716 üzenetére
5-6 órát használod? Ez azt jelenti, hogy ennyit üzemel a géped? Annyit tudok, hogy néha tényleg ''használni'' kell, azaz kikapcsolni a villanyt vagy valahogy áramszünetet szimulálni, és akkor egy jó pár évig kibirja. De ezt biztos elmondja az eladó is. Ott majd mondanak neked pontosabb adatokat...
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani ,hogy az alábbi két táp között mi a külömbség?
Chieftec GPS-450AA-101A és a Chieftec DT-450A2
A segítséget előre is köszönömLelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
afterburner_
őstag
válasz Incognito #3732 üzenetére
nekem 2003 év vége óta megy éjjel nappal a gép, de úgy tudom hogy csak akkor valt az akksira ha elmegy a halozatról az aram nem? még nem ment tönkre, megy bar nem sokaig bírja ha elmegy az aram mert rá van tuszkolva egy 19''-es tft moncsi is meg a gépben van 5 wincsi 2 dvd író, egy 2640 mhz-en kegyegő amd 64-es proc meg egy 6600 GT 480-as tap mellett.
neked kellett batch mp3 kódoló?easy cd extractort tudom ajanlani!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
addikt
Kellene Via Apollo Pro133A típusú alaplaphoz Audio driver Win98SE alá (integrált hang) South Bridge: VIA VT82C596B, North Bridge: Via VT82C694X
Sajnos nem találok sehol sem . Valaki segítsen. Választ privibe várnám. Köszi -
piqla
őstag
szevasztok!
van tarhelyem az atwnel.
probalkozom alap php scriptekkel, ugy mint kepnezegeto, forum, listazo script stb.
azonban amikor multkor feltettem a tarhelyre a forumot es nem tetszett, le akartam torolni de nem engedte/engedi. a fileokat kitorli, de a mappakat meghagyja... ami eleg idegesito, tekintve, hogy a listazo php minden kitesz, es van egy rakas mappam ami nem tartalmaz semmit sem..
valaki tudja, hogy miert nem lehet oket torolni? probalkoztam, hogy felulirom a mappakat nem vedett mappakkal, de nem jott beSzereted az állatokat?
-
zsoi
senior tag
Windows 2000 Prof. SP4 OS alatt hogyan tudom azt beállítani
hogy minden egyes shutdownkor egy adott script/batch -file lefusson?
a C:\WINNT\SYSTEM32\GROUP POLICY\MACHINE\SCRIPTS\ könyvtár
alatt ha elhelyezem az lefut?A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Snark
csendes tag
milyen típusú nyomtatókhoz könnyű olcsó, de jó minőségű festékpatront szerezni? melyik márkát ajánljátok? (nyomtatóvásárlás előtt állok éppen)
-
zsoi
senior tag
-
Snark
csendes tag
céljai elsősorban: az otthoni felhasználás, dokumentumok, fényképek; kis tételben
viszont nem szabad megijednie esetleg egy kisvállalkozás kiszolgálásától sem, de heti 150 lap alatt marad a felhasználás biztosan (még a legnagyobb terhelésnél is)
én is a Canon pixma szériáját nézeggetem szimpatikus. elsősorban nem a vételi költség számít, hanem a fenntartási (ezért is kérdeztem a patronokat) az IP4200-ról mit gondolsz?
Edit: ez a cd/dvd nyomtatás különösen kedves extra, erről sem szívesen mondanék le (lényegesen igényesebbek vele a hivatalos cd-k, dvd-k...
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
Van ilyen alaplap, ami ezt tudja:
-socket 939
-SLI
-6 DIMM hely?!All Black...
-
bumper
senior tag
Vannak ezek az U3-as pendrájvok amikről lehet futtatni progikat, anélkül, hogy az aktuális gépre installálni kellene azokat.
A kérdésem az, hogy ezt meg lehet-e csinálni usb-s hordozható merevlemezzel is? -
bumper
senior tag
válasz afterburner_ #3744 üzenetére
Nyiss újjat
-
Stalker-2572
veterán
Létezik olyan alaplap ami tud AGP-s és PCI-E-es video karit is fogadni
All Black...
-
whisky75
tag
Ki tudja milyen raid vezérlő van a Chaintech NF4 Nforce ultrán? mert az alaplapi driverrel nem megy a raid . Vagy Silicon image vagy promise. Raid-elt már valaki?
-
whisky75
tag
Február közepére igérték az utángyártott patronokat a G&G. Addig is az eredeti, de ha most megveszed akkor kb 2 hónapig simán jó vagy. Én 1 hete vettem /4200/ és 50 dvd borítót 2 dvd lemezt és 70 oldal dokumentumot normalba nyomtattam ki és még több mint a fele a patronoknak tele van. csá
-
Kekmen
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e 1éves hűségnyilatkozatos szerződésnél ''díjcsomagot'' váltani,szerződésmódosítással? Szolgáltató Enternet, ADSL.
Pl.: 512-->1024-esre"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs