- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nálam is csak 1 esetben jelez pirosan (vagy ez, vagy a Philips CD-író, vagy mindkettő), ha Linux alatt mountolva volt a lemez, és a gombbal próbáltam kivenni.
A mérleg egyre inkább a Pio felé hajlik, de a többi ellen még mindig nincs ellenérv. Mindegy, holnapig még sok idő van -
Bubu79
addikt
Nálam egy olyan Slotban van a Tuner, ami az integrált hálókártyával osztozkodik - azt letiltottam, és korrektül megy.
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
oregcsóka
őstag
Egy szóval nem mondtam, hogy külön van bekötve, arra gondoltam, hogy mivel új eszkösz, a leggyorsabban a vinyó alá lehet bekötni ugyanarra a kábelre.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
mm00
aktív tag
ASUS CrashFree BIOS2
The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support CD.
Users can reboot their system through the support CD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process.
ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM.
Ezt azt jelenti hogy cdről helyre bírja állítani? -
-
04ahgy
nagyúr
A lelkemből szóltál... Vettem használtan anno egy pixelview tunert (FM nélkülit), adták hozzá a cd-jét is... Két hét próbálkozás után feladtam. DE! A szomszéd fiú PIII-as gépében (akadozva ugyan) ment. Gyorsan meghirdettem és eladtam. Aki megvette utána küldött 1 héttel egy SMS-t, hogy nagyon hálás, stb. Imádta a kártyát...
Tanulság: Előbb veszek sima PCI-s All-In-Wonder Radeon 9200-at, mint valaha is tunert!
Az meg legalább jó lesz egy második monitorhoz is...
Szal Pixelview = lol...
HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
negro
őstag
Az en karyam meg az elso verzios kb. 5 eves! Szoval azert birta rendesen, pedig mar olyan is volt fust jott ki belole (az en hibambol> rossz helyre nyultam bele bekapcsolt gepnel )
Igazabol 6.1 es divxet tettem fel tegnap a 6.0 helyett meg Xvid 1.1 et a beta 1.1 helyere...
Ennyi! Ez okazhat ilyet hogy fekete a kep? Kicsit ez magas nekem! Ja meg AC3 filtert.''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
Na hat ezen szarok be
Uninstallaltam a tv drivert (2001 es volt fent rev 2f -es) es leszedtem egy uj ply tv pro drivert ami univerzal elmeletileg mert rev fuggetlen ez 2004 es! Szoval fel raktam ezt es ezzel most van kep de picit mihta szarabb minosegu lenne mint regen, persze a feketeseg elott de viszont NINCS hangom hiaba allitom at monora nincs semmi...agyrem!''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
eastsider
nagyúr
sikerült
a szar gagyi házba először beakadt
elgörbítettem a ház alu részét ahol benn volt és láss csodát kijött
láthahó sérülés nélkül
sztem nem lett semmi baja mivel nem erőltettem
először úgy volt, hogy kijött a slot-ből de beakadt abba a szarba jáccottam egy kicsit meg a görbítés és kinn volt
csak a mutató ujjam ment rá ja és végig az oldalát fogtam a karinak nem a memeket, stb... -
Sátán44
addikt
Mindent megpróbáltam,de semmi Csak bekapcsol a gép,de a memóriavizsgálatig már nem jut el. Az egész úgy kezdődött,hogy magas volt a proci hőmérsékletem és gondoltam megnézem már a paszta állapotát.Szépen levettem óvatosan a hűtőt,tehát nem sarkaztam le a procit sem,majd visszaraktam a hűtőt és ekkor már se kép, se hang! MIt tegyek?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Teszek még egy pár próbát hátha meggondolja magát a gépem Azt nem értem nem látszik rajta se égés nyom,és semmilyen sérülés és mégsem indul el.
Attól még be kellene bootolnia,hogy nincs rajta paszta!
Már a resetet is próbáltam,de nem reagál rá semmit
[Szerkesztve]Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
-
Bubu79
addikt
Esetleg ezt próbáld meg: [link]
A problémád nem egyedi - én majdnem hanyattvágtam magam, amikor az Office 97 kifeküdt SP2 mellett...
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
negro
őstag
Thx szepen! Vegre sikerult! Most mar jo - kep is van hang is van
Bar most fogom majd visszatenne a divx/ac3 codecet amit meg muszaj mert akkor meg filmeket nem tudok nezni! Remeleme nem cseszi el de igy legalabb lepesrol lepesre csinalam mindent es tudom mihez kell hozzanyulnom ha gond van.
Amugy lefott a kave > ahogy tudom eladom ezt a tv tunert es veszek vmi ujat, stereot es nem pixelview-t...''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
04ahgy
nagyúr
Hello!
Szerintem makszi az 1T/2T kérdésének feltevésekor nem a CAS Latency Time-ra gondolt (ez az ő alaplapjában tényleg 2.0, 2.5, és 3.0 lehet), hanem az Athlon64-es rendszerekben levő Command Rate-re, ami valóban lehet 1T (gyorsabb, de kevésbé stabil) és 2T (stabilabb, de valamivel lassabb, azonban a memória így nagyobb frekvenciáig húzható általában, illetve sok - 4 - memóriamodul, dual channel esetén sem veszít a rendszer a stabilitásából.) A te alaplapodon nem lehet állítani ezt a tulajdonságot (Sőt, K7-es platformon olyan ritka, mint a fehér holló ). Hogy gyárilag 1T vagy 2T-re van-e neked, makszi beállítva, azt nem tudom.
Üdv: HGyu7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Ford topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest