- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
pschio
őstag
válasz eastsider #2345 üzenetére
az avi az egy gyujtofogalom (Audio Video Interleaved). hangi es kepi adatokat tartalmaz. egy ''avi'' sok fele kodolasu lehet lehet divx xvid wmv es meg ki tudja milyen. a hang is sok fele lehet: ac3 mp3 ogg wma stb....
kodolni tudodsz pl az ingyenes virtualdubbal. (hogy a kerdesedre roviden valszoljak)''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
whisky75
tag
Van e itt valakinek chaintech nf4 ultra alaplapja? Nem tudom raid-ben hajtani a 2 maxtort mert nem tudom az alaplapi raid vezérlő nevét. Lehet e raidezni 2 maxtort ? az egyik 160G a másik 120G. Segítsetek.
-
marcee
addikt
Audio CD-hez szertnék borítót gyártani a Nero Cover Designer-rel. Meg is találtam a ''sáv lista eszközt'' de úgy látom teljesen manuálisan kell kitölteni a tracek adatait, de nem akarom elhinni, hogy nem tudja beolvasni a cd-ről. Ráadásul CD-Text módban írtam.
\m/
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Melyik progival lehet átalakítani wma-t mp3-má?
Előre is köszike. -
Hardboy
tag
Srácok... Egy aprócska kérdés: lehet hogy már lerágott csont... de azért PLÍZZZZZZZ válaszoljatok nekem...
Nah... Vettem nemrég egy P4-es Celeron 2.8-as procit (D336)... Tettem rá egy bazi hűtőt... (Legalábbis úgy gondoltam...) [link]
Erre zárt házban. A procim, 90 fok körűl stagnál rendszerbetöltés után nemsokkal...
Normális ez? (Bios-ban is ezt az értéket látom kiírva, meg Speedfan is ezt írja ki a procira...)
Érdekességképpen A64 3000+ -om 35 fok 100% terhelés mellett is hasonló hűtővel, csak az még a kisebbik verzió volt....AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
Clubforum2
tag
Van egy problémám. Néha kidob pl a Cod2 játék a win-be valami hiba üzenet miatt.Vagy éppen az Opera áll le azonos hibaüzivel.Mi lehet a gond?
Konkrétan erről volna szó http://sethfriday.uw.hu/egyeb/hiba.JPGMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
feise
aktív tag
Hali! Hol találok polyan progit, amivel lehet keretet ''biggyeszteni'' egy kép köré?
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
feise
aktív tag
válasz Winner_hun #2365 üzenetére
olyanra gondoltam, amiben vannak iylen kés sablonok... nema bevágással van a baj, hanme h honnan szerzek keretet!!
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
concret_hp
addikt
a vonatok ma egész nap közlekednek, nem csak délután valameddig?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
ngabor2
nagyúr
válasz concret_hp #2367 üzenetére
[link]
itt meg tudod nézni, hogy melyik mikor közlekedik. -
Bigya
őstag
Sziasztok.
1 - melyik volt a leghűvösebb P4?
2 - honnét szerezzem be? -
ngabor2
nagyúr
válasz concret_hp #2370 üzenetére
igen, annak járnia kellene. De ha nem vagy benne biztos, akkor 06 40 49 49 49
elvileg itt meg tudják mondani. de szerintem közös adatbázisból dolgoznak. -
Clubforum2
tag
válasz Clubforum2 #2363 üzenetére
Valaki???????
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
_Petya_
őstag
válasz Clubforum2 #2372 üzenetére
Ennek kb 1000 oka lehet, próbáéld meg újratelepíteni a win-t.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
forceberg
veterán
Winampban be lehet állítani, hogy ha a playlistből törölök fájlt, akkor azt a vinyóról is törölje? (2.8-as Winampot használok, újabb kell hozzá, hogy tudja?)
Kössz!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Hardboy
tag
válasz Clubforum2 #2363 üzenetére
Tipp:
Én azzal kezdeném, hogy a háttérben futó kismillió programot ritkittanám.... minek? Csak a legfontosabb fusson... (Az órád mellet arra a rahedli programra gondolok.)AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
_Petya_
őstag
válasz Clubforum2 #2377 üzenetére
Ha újratelepíted, akkor utána a tiszta rendeszert ghostold le, így legközelebb 5 perc alatt vissza tudod tenni...
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Hardboy
tag
válasz forceberg #2375 üzenetére
Én sokat winapozok és már hosszú évek óta használom, de nemtudok róla hogy lenne alapból bármiféle ilyesmifajta funkció a winampban.... (Jelenleg egy 5-ös verzó fut nálam.) De nemkizárt hogy létezik rá plugin....
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
forceberg
veterán
Itt az ideje:
Békés, boldog, szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves PH-snak!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cousin333
addikt
válasz forceberg #2383 üzenetére
Kicsit félreérthetően fogalmaztam az előbb. Szóval a playlist alján van 4 gomb (Add, Rem, Misc...) Ezek közül kell a rem-re kattintani (illetve azt hiszem nem is kattintani, csak nyomvatartani). Akkor előugrik egy menü, amiben kell lennie a fent említett opciónak is.
"We spared no expense"
-
Gáborka
tag
svcd-ből lehet avi-t csinálni? menü, meg a többi nem kell, csak a video.Milyen progival?Kösz
-
Hardboy
tag
Hát....... Mindig tanul az ember........ Szóval akkor tud ilyet a winamp alapból....
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2
-
cousin333
addikt
válasz Hardboy #2361 üzenetére
Elsőre két lehetőséget látok:
- durván félremér az alaplap -> BIOS frissítés
- rosszul van feltéve a hűtő -> ellenőrizd, szedd le, tedd fel újra (tegyél rá hővezető pasztát is, ha lehet, de ne sokat, nem attól fog lehűlni)
Egyébként meg kár hasonlítgatni az A64-hez. Az Intelek sokkal jobban melegszenek...
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!"We spared no expense"
-
-
yankoo
tag
hi all
sony cameram van es a gepen win2003 server es az usb drivert nem tom telepiteni emiatt valakinek van vmi otlete? kerestem neten drivert sehol sincs
ha van valami megoldas akkor irjatok thx -
Doviziozo
aktív tag
Elvileg létezik olyan progi, amely meg tudja azt nekem mondani, hogy a dvd-író, amit aktuálisan használok, mennyi lemezt írt meg. Létszi, ha v.ki tudja miről van szó. az segítsen.
Forza Rossoneri!
-
Allien
veterán
HI!
Következő a problemo. Váltottam cuccost (alaplaptól kezdve). Eddig gond nélkül játszottam a Battlefield 2-vel (eredeti természetessen). Újra kelett raknom. De, most amikor elindítom, olyan, mintha nem érzékelné, hogy netkapcsolat lenne. Próbálom pl. a profilomat vissza hozni (el van mentve, de csatlakozási kisérletnél is ezt írja, meg akkor is, ha új profilt akarok generálni), de felugró ablakban ezt üzeni:
''There was an error connecting a socket''
Sajna, nem érteni angolul. Valaki lefordítaná esettleg? (szótárprogit most nem telepítgettnék, ha nem muszály)
Köszönöm!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
rii
nagyúr
sziasztok ... mi az a
ccApp.exe (User)
80%-ot eszik a CPU-n van már egy órája .....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest