- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz mefistofeles #98597 üzenetére
Vegyél ki kettőt, akkor fognak tudni.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Lenry
félisten
válasz mefistofeles #98600 üzenetére
yepp
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Fecus11
tag
sziasztok.vki megtudná mondani hogy a bios-ban melyik billentyűkombinációval lehet a meghajtókat előre és hátra sorolni?(elsődleges partició beállításhoz kellene)!
-
tylerddd
veterán
Hello! Vidéki vagyok, egy környékbeli mikrós internetszolgáltatónál van előfizetésem (8-10 településen és tanyákon elérhető), 12MBit-es csomaggal. Esténként és hétvégén olyan szinten be tud lassulni a cucc, h egy 720p-s youtube videó feladja neki a leckét úgy, h semmi más nem használja a netet mellette. Elsősorban ezekkel a sztrímelős szolgáltatásokkal szívok, pl. Netflix, HBO Go, a weboldalakon nem annyira észrevenni, de esetenként ott is észrevehető. Wifiről megy minden, de kábellel is próbáltam, azzal is ugyanez van.
Volt, aki szerint "túlvállalta magát a szolgáltató" és nem tudja ellátni a szükségleteket, gondolom este és hétvégén jobban rászabadul a nép. Létezik ilyen?! A speedtest gyakran rendes értéket mér, van, h 1-2Mbitre is lemegy, most mértem ez előbb 6-7Mbitet. De van, h a 11-12Mbit mellett is összef***ák magukat a videós oldalak.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
harcikoca
senior tag
Üdv, tud valaki ajánlani egy egyszerű videovágo progit? pár unalmas részletet szeretnék eltávolítani.
AMD+Ati powee'R
-
SP4C3
veterán
válasz tylerddd #98609 üzenetére
Igen van ilyen, ebben az esetben szolgáltatót tessék felhívni, ha nem intézkednek, akkor személyesen felkeresni a hivatalukat, vagy amilyük van. Szerződésben kellene, hogy szerepeljen a garantált sávszél, már ha egyáltalán van szerződés.
Mindenesetre ez lehúzás.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
VoidXs
nagyúr
válasz harcikoca #98610 üzenetére
HitFilm 4 Express. Az egyetlen timeline-os és képkocka pontossággal kezelhető ingyenes videóvágó.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
daffy1989
tag
Sziasztok!
Ma bekapcsoltam a gépem és valamiért elkezdett minden játék akadozni. Emiatt frissítettem drivereket,ellenőriztem az erőforrások kihasználtságát,a vidkártya és a monitor beállításait és semmi nem történt. Kicsit olyan,mintha helytelen Hz számmal üzemelne a masina,de csak játékok alatt. Windowsnál,görgetésnél,filmeknél,videóknál semmi gond. Vírusom nincs.
i5-3330
gtx960
8gb ram.
Mit érdemes tenni még mielőtt kivágnám az ablakon? (a win. újrázását ha lehet kihagynám) -
daffy1989
tag
Most eljutottam valahogy odáig,hogy kb 15 perc játékot bírt és utána kezdett szaggatni. A probléma okát továbbra sem tudom. Nincs extrém melegedés sem
-
AndrisBoy
aktív tag
Helló kollégák.
Vásárolnék HyperX memóriát (8gb) ipon avagy pcx-ről.
Az oldalakon 36 hónap garancia van feltüntetve, hol ott a kingston gyártói oldalán élettartam garancia van.
Kérdésem az lenne, hogy ha az általam írt oldalakról rendelek, akkor ők vállalnak rá garanciális ügyintézést 36 hónapon belül, az után gyártói garancia van rá, avagy kapok mellé valamiféle papírt, amivel regisztrálnom kell a gyártói oldalra serial szám alapján, hogy élettartam garisak legyenek?
Kingston-on kívül, más gyártó is vállal örök garanciát? (első páciens a Corsair Vengeance lett volna, de ott nem olvastam ilyen lehetőséget)
Köszönöm előre is válaszotok!
•°o.OO.o°•
-
demmer123
őstag
Szerintetek ez jó fajta mikrószálas kendő ?
-
demmer123
őstag
válasz philoxenia #98621 üzenetére
Monitor,tv tisztításhoz
-
törölt tag
válasz AlyrArkhon #98624 üzenetére
Mosószeres víz? Mert semmi extra nem kell az LCD és OLED kijelzőkhöz. Ha meg csak por van rajta, akkor a sima víz is bőséggel elég.
-
tylerddd
veterán
Én Zepteres kesztyűvel törlöm először át a cuccot (nagyon finom anyag, vonzza a port), aztán egyszerű kijelzőtisztítóval és a hozzá kapott kendővel törlöm át.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
toza
senior tag
segitseg segitseg!!!
fx 8350 cpu korabban mindig 40 fok korul volt,most 60-70,
gtx 970 gpu 70-80,
jatekok akadoznak!!ram tuzforro! most raktam ra vmi 4 cm es hutot.. az erolkodik..
van rajta vmi kicsi fem "borda" nem tul komoly.igazabol szaros coolermaster evo tx3 huto van processzoron,
meg egy 1400 fordulatos 12 cm es haz huto van masikoldalara ralogatva..korabban nem volt gond.
akarhogy pasztazgatom,forgatom a hutot(alapbol- evek ota hatrafele nez es fuj),nem lesz jobb. sot.
folyamatosan maxon porog kb.. hangos is mind allat.. mindent takaritottam,pasztaztam ,semmi valtozas.
szoval mit csinaljak!? mire csereljem!!?!? (NEM FOLYADEKOS AZ BIZTOS!)
vagy ez netan!?! bar ezt fikazzak h meleg.. scak olyan aranyos kicsi..
vagy csak ramot kene huteni vmivel!?
egyebkent zart haz a jo normalis hutessel,vagy oldalat lekapom!?
koszonom..
szegyen a futas,de faraszto...
-
gamer187
tag
Sziasztok
Összeállítottam egy új pc-t, netezésre, Full HD 3D filmezésre, játékra stb..
A célom hogy 200.000ft-nál megálljon +-10.000ft. SSD-m HDD-m van jelenleg, minden mást hosszas filózás után válogattam össze. Ha bárki bármi kivetni valót lát benne ugyan abban az árban jobb terméket tud vagy bármi szívesen hallgatom. Az érdekelne hogy ennyi pénzért jól válogattam e össze a gépet sacc/kb. Előre is köszi!
Ház: Zalman Z3 Plus 12e
Alaplap: Asus Z170-P 33e
Táp: Enermax 500W NAXN Basic 13,5e
Proci: I5 6500 62e
Memória: 8GB Kingston 2800Mhz DDR4 17e
Vkártya: Gainward GTX950 2GB 49e
Proci hűtő: Cooler Master Hyper TX3 6,5e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest