-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savanya12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a téma címével kapcsolatban.
A problémám az volna, hogy Windows 8 alatt, ha Skype, vagy egyéb más alatt próbálok beszélgetni az én részemről csak szimplex kommunikációt tudunk folytatni, ugyanis, ha a beszélgetőpartnerem megszólal az én mikrofonom automatikusan némul, így kizárva a duplex kommunikáció lehetőségét.
Ez fordítva nem igaz, mivel, ha én kezdek el előbb beszélni, és ő is megszólal, az én mikrofonom halkul el szintén. Ez érvényes sima illetve videó híváskor is.A probléma biztosan nálam lesz, mivel több eszközzel is fogadta a hívásomat, de az eredmény ugyan az.
Ezt hol lehet kikapcsolni, hogy a mikrofon mindig bekapcsolva maradjon?Az alapvető beállításokat, amiket találtunk végignéztük, de mivel nem találtunk semmit, így tapasztaltabbakra bízzuk magunkat.
Remélem tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest